נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
המטבח התאילנדי שחדר בשנים האחרונות לארץ הביא למטבחנו גם את שיטת ההקפצה, כשיטה ראויה לשמור על טעמם של הירקות. הנה רעיון נוסף, שמקורו גם הוא במזרח, ושבארץ ממעטים ליישם אותו: אידוי.

קנו לכם סיר אידוי, שימו בתוכו ירקות קשים כמו כרובית, קישואים, תתפוחי אדמה וכו', או ירקות קפואים, ותדליקו את האש. אחרי 45 דקות יהיו לכם ירקות טעימים וטריים - ובעיקר: עדיין דיאטתתיים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר