אלו המסעדות הישראליות שאתם בחרתם בתחרות Best Of Rest
בסטורי היא אחת המסעדות המשובחות בבאר שבע, ויש לכך סימוכין - היא קיבלה במדד הקשוח והמוקפד של ניב גלבוע את הציון 9, שלא הרבה מסעדות זכו לו. אפילו ניב בעצמו הופתע מהציון הכל-כך גבוה שנתן לה, ואנחנו כמובן סומכים על ניב בעיניים עצומות, אז כמובן שרצנו לאכול מהמטעמים הנפלאים של המסעדה, פייר? טעם גן עדן.
בסטורי היא אחת המסעדות המשובחות בבאר שבע, ויש לכך סימוכין - היא קיבלה במדד הקשוח והמוקפד של ניב גלבוע את הציון 9, שלא הרבה מסעדות זכו לו. אפילו ניב בעצמו הופתע מהציון הכל-כך גבוה שנתן לה, ואנחנו כמובן סומכים על ניב בעיניים עצומות, אז כמובן שרצנו לאכול מהמטעמים הנפלאים של המסעדה, פייר? טעם גן עדן.
מסעדת אווז הזהב היא מסעדת בשרים ישראלית ותיקה, הקיימת מסוף שנות ה-90, ומאז ועד היום היא נחשבת לאחת המסעדות הפופולריות בבאר שבע והסביבה. במקום תמצאו את המנות האהובות ביותר עלינו, הישראלים - החל מפרגיות וסטייק אנטריקוט, ועד כבד אווז וצלעות כבש באיכות מעולה וברוחב לב.
מסעדת אווז הזהב היא מסעדת בשרים ישראלית ותיקה, הקיימת מסוף שנות ה-90, ומאז ועד היום היא נחשבת לאחת המסעדות הפופולריות בבאר שבע והסביבה. במקום תמצאו את המנות האהובות ביותר עלינו, הישראלים - החל מפרגיות וסטייק אנטריקוט, ועד כבד אווז וצלעות כבש באיכות מעולה וברוחב לב.
בלב מדבר יהודה, סמוך לוואדי קלט, ממוקמת "המעשנה של יואל", כך שתוכלו לשלב טיול באזור עם הנאה קולינרית. תפריט המסעדה מורכב ממגוון של נתחים מצוינים, עשויים ומעושנים לעילא ומוגשים בנדיבות רבה. ביניהם, מלבד הסטייקים המעולים תמצאו פלטת מעושנים (בניחוח יין מעץ ששהה בחביות יקב מקומי) ונקניקיות מעושנות.
בלב מדבר יהודה, סמוך לוואדי קלט, ממוקמת "המעשנה של יואל", כך שתוכלו לשלב טיול באזור עם הנאה קולינרית. תפריט המסעדה מורכב ממגוון של נתחים מצוינים, עשויים ומעושנים לעילא ומוגשים בנדיבות רבה. ביניהם, מלבד הסטייקים המעולים תמצאו פלטת מעושנים (בניחוח יין מעץ ששהה בחביות יקב מקומי) ונקניקיות מעושנות.
אם בא לכם אוכל איטלקי אמיתי, כל מה שאתם צריכים הוא להציץ בתפריט של אמורה מיו, המוסד הקולינרי הוותיק בתל אביב, כדי להבין שזו לא "עוד מסעדה איטלקית". אמורה מיו מצטיינת במסורת הבישול האיטלקי האותנטי עם מנות ייחודיות מאזורים שונים מארץ המגף.
אם בא לכם אוכל איטלקי אמיתי, כל מה שאתם צריכים הוא להציץ בתפריט של אמורה מיו, המוסד הקולינרי הוותיק בתל אביב, כדי להבין שזו לא "עוד מסעדה איטלקית". אמורה מיו מצטיינת במסורת הבישול האיטלקי האותנטי עם מנות ייחודיות מאזורים שונים מארץ המגף.
'מריפוסה' הכשרה בקיסריה, מציגה תפריט יצירתי המקפיד על חומרי גלם טריים ומנות חד פעמיות. השפים מאיר אלאלוף, חביב משה ויומי לוי, הביאו עמם ניסיון קולינרי עשיר מעבודה ממושכת במסעדות מובילות, והניסיון ניכר בתפריט המגוון והאיכותי של המקום.
'מריפוסה' הכשרה בקיסריה, מציגה תפריט יצירתי המקפיד על חומרי גלם טריים ומנות חד פעמיות. השפים מאיר אלאלוף, חביב משה ויומי לוי, הביאו עמם ניסיון קולינרי עשיר מעבודה ממושכת במסעדות מובילות, והניסיון ניכר בתפריט המגוון והאיכותי של המקום.
מסעדת לוקס מבוססת על קונספט של קולינריה חדשה מרגשת, מודרנית וישראלית במיוחד - בעיקר בגלל הטוויסט השובב שמעניק השף עלאא מוסא למנות המגיעות מן המטבח הערבי.
מסעדת לוקס מבוססת על קונספט של קולינריה חדשה מרגשת, מודרנית וישראלית במיוחד - בעיקר בגלל הטוויסט השובב שמעניק השף עלאא מוסא למנות המגיעות מן המטבח הערבי.
מסעדת לימוזין החלה את דרכה כאטליז אשר מתמחה מאז ועד היום, ביישון בשר בקר מייצור מקומי, בתנאים טבעיים ואופטימליים. בעלי האטליז, שהם גם בוקרים אמיתיים החליטו בתחילת שנות ה - 2000 להקים מסעדת בשרים כדי שכולם יוכלו להנות מבשר איכותי ומשובח מעשה ידיהם.
מסעדת לימוזין החלה את דרכה כאטליז אשר מתמחה מאז ועד היום, ביישון בשר בקר מייצור מקומי, בתנאים טבעיים ואופטימליים. בעלי האטליז, שהם גם בוקרים אמיתיים החליטו בתחילת שנות ה - 2000 להקים מסעדת בשרים כדי שכולם יוכלו להנות מבשר איכותי ומשובח מעשה ידיהם.
מסעדה ירושלמית ותיקה ועממית, שהפכה למוסד קולינרי של ממש. היא התחילה את דרכה ככוך קטן, והפכה עם השנים למסעדה גדולה ומרשימה, המגישה תבשילים כורדיים, טורקיים ועירקיים יוצאים מן הכלל.
מסעדה ירושלמית ותיקה ועממית, שהפכה למוסד קולינרי של ממש. היא התחילה את דרכה ככוך קטן, והפכה עם השנים למסעדה גדולה ומרשימה, המגישה תבשילים כורדיים, טורקיים ועירקיים יוצאים מן הכלל.
המוציא היא מסעדה ירושלמית כשרה, המציגה תפריט אותנטי של המטבח האלג'יראי. המסעדה מושפעת מאופיו הרבגוני של השף אבי לוי ומחוויותיו האישיות – החל מילדותו בשכונת מוסררה, דרך תחנות שונות בחייו
המוציא היא מסעדה ירושלמית כשרה, המציגה תפריט אותנטי של המטבח האלג'יראי. המסעדה מושפעת מאופיו הרבגוני של השף אבי לוי ומחוויותיו האישיות – החל מילדותו בשכונת מוסררה, דרך תחנות שונות בחייו
נאם התל אביבית מציגה אוכל תאילנדי אותו מכינים שפים תאילנדים אשר הביאו עמם את כל הטעמים הנפלאים והעזים שיש למטבח התאילנדי להציע. כמובן שכאן, תמצאו את המנות בגרסה מתוקה יותר, כזו שהישראלים אוהבים במיוחד.
נאם התל אביבית מציגה אוכל תאילנדי אותו מכינים שפים תאילנדים אשר הביאו עמם את כל הטעמים הנפלאים והעזים שיש למטבח התאילנדי להציע. כמובן שכאן, תמצאו את המנות בגרסה מתוקה יותר, כזו שהישראלים אוהבים במיוחד.
מאנטה ריי היא מסעדת חופים קלאסית, ותוכלו למצוא בה אווירה קסומה במיוחד. תפריט המסעדה מציג מטבח ים תיכוני עכשווי כולל ארוחות בוקר משובחות ועשירות במיוחד.
מאנטה ריי היא מסעדת חופים קלאסית, ותוכלו למצוא בה אווירה קסומה במיוחד. תפריט המסעדה מציג מטבח ים תיכוני עכשווי כולל ארוחות בוקר משובחות ועשירות במיוחד.
a הנפלאה, היא מסעדה מבית היוצר של השף הוירטואוזי יובל בן נריה. במסעדה, תפריט רחב שמשלב מנות מהמטבח היפני המסורתי, לצד מנות חדשניות ויצירתיות והטעם - בלעדי ליובל בן נריה.
a הנפלאה, היא מסעדה מבית היוצר של השף הוירטואוזי יובל בן נריה. במסעדה, תפריט רחב שמשלב מנות מהמטבח היפני המסורתי, לצד מנות חדשניות ויצירתיות והטעם - בלעדי ליובל בן נריה.
מסעדת פסקאדו, של השף יחי זינו היא אחת ממסעדות הדגים הטובות בארץ ובמזרח התיכון כולו. בתפריט תמצאו מנות דגים מובחרות, לצד מנות בשרים איכותיים בהגשה מרגשת ממש.
מסעדת פסקאדו, של השף יחי זינו היא אחת ממסעדות הדגים הטובות בארץ ובמזרח התיכון כולו. בתפריט תמצאו מנות דגים מובחרות, לצד מנות בשרים איכותיים בהגשה מרגשת ממש.
מסעדת לה קוצ'ינה מביאה בדיוק מופתי את הטעמים המיוחדים והניחוחות של המטבח הטוסקני. המסעדה עצמה בנויה כבית איטלקי מסורתי - היא מחולקת בצורת הישיבה לפי חדרים: אתם יכולים לשבת ב"מטבח", ב"סלון", ב"מרפסת" או אפילו ב"חדר אורחים" מיוחד, ממש כאילו התארחתם אצל משפחה בטוסקנה הקסומה.
מסעדת לה קוצ'ינה מביאה בדיוק מופתי את הטעמים המיוחדים והניחוחות של המטבח הטוסקני. המסעדה עצמה בנויה כבית איטלקי מסורתי - היא מחולקת בצורת הישיבה לפי חדרים: אתם יכולים לשבת ב"מטבח", ב"סלון", ב"מרפסת" או אפילו ב"חדר אורחים" מיוחד, ממש כאילו התארחתם אצל משפחה בטוסקנה הקסומה.
במושב לימן הפסטורלי שבגליל המערבי, תוכלו להתפנק עם ארוחה מעולה אצל שף מיכאל גרטופסקי - ביסטרו שף, ממש כמו באזורים הכפריים של צרפת ואיטליה. מיכאל, בוגר הקורדון בלו היוקרתי בלונדון, צבר ניסיון עשיר בעולם ובתל אביב לפני שהחליט להתרחק מהמולת העיר ולגרום לכם לאושר רב בממלכה הפסטורלית שלו.
במושב לימן הפסטורלי שבגליל המערבי, תוכלו להתפנק עם ארוחה מעולה אצל שף מיכאל גרטופסקי - ביסטרו שף, ממש כמו באזורים הכפריים של צרפת ואיטליה. מיכאל, בוגר הקורדון בלו היוקרתי בלונדון, צבר ניסיון עשיר בעולם ובתל אביב לפני שהחליט להתרחק מהמולת העיר ולגרום לכם לאושר רב בממלכה הפסטורלית שלו.