השף סהר רפאל, המנהיג את צמד המסעדות כרמים וכדיתא, ובוגר תוכנית הריאליטי 'המטבח' הוציא לאור בימים אלו את ספר הבישול 'המטבח של סהר'. בספר מוצגים 60 מתכונים אישיים לצד כמה מסודות המטבח הפרטיים שלו, טיפים ורעיונות של סהר רפאל, הדוגל בבישול מחומרי גלם טריים ומקומיים. בין המתכונים בספר: מתכוני בסיס, התחלות וארוחות קטנות, מתכוני דגים, בשר, מאפים ולחמים שונים וכמובן שפע של מתוקים, כולל קינוחים מבית אמא.
השף
עם חזרתו לארץ השתלב רפאל בהצלחה בסצינה המקומית, כאשר הוא מוביל למרכז הבמה את 'כרמים' במושב סגולה ו'כדיתא' הכשרה במושב תימורים. בין לבין כבש רפאל את שופטי 'על השולחן', זכה במדליות זהב וכסף בתחרות הקרמלין במוסקבה, גרף 4 מדליות זהב בתחרויות שפים ביוון והדהים את הצופים בתוכנית 'המטבח'.
"מתכון טוב מתחיל בתשוקה ובחיפוש בים או ביבשה ונגמר בנבכי הדמיון היצירתיות. כדי ליהנות מספר זה, אני ממליץ בחום לקרוא אותו במטבח מול האש הלוהטת וריחות עשבי התיבול ורק אחר כך לגשת לעבודה. התאווה היא חלק בלתי נפרד מאמנות הבישול", ממליץ
הספר צולם על ידי גיא מילר, נערך קולינרית על ידי שרית שמואלי ויוצא לאור בהוצאת 'קוראים'. מחירו המומלץ 98 ₪ וניתן להשיגו בסטימצקי, צומת ספרים ובחנויות הספרים המובילות.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת