נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

השף סהר רפאל, המנהיג את צמד המסעדות כרמים וכדיתא, ובוגר תוכנית הריאליטי 'המטבח' הוציא לאור בימים אלו את ספר הבישול 'המטבח של סהר'. בספר מוצגים 60 מתכונים אישיים לצד כמה מסודות המטבח הפרטיים שלו, טיפים ורעיונות של סהר רפאל, הדוגל בבישול מחומרי גלם טריים ומקומיים. בין המתכונים בספר: מתכוני בסיס, התחלות וארוחות קטנות, מתכוני דגים, בשר, מאפים ולחמים שונים וכמובן שפע של מתוקים, כולל קינוחים מבית אמא.

השף סהר רפאל (32) התגלה לקהל הישראלי בתוכנית 'המטבח' כשקטף בעבודה קשה ומלאת השראה את הפרס הראשון. בימים אלו מציין רפאל עשר שנות עשייה קולינרית, שהחלו בעבודה כעוזר טבח במלון 'הנסיכה' באילת והמשיכו לסצינה הקולינרית השוקקת של ניו יורק כטבח ב'דון ג'ובאני' במנהטן.
עם חזרתו לארץ השתלב רפאל בהצלחה בסצינה המקומית, כאשר הוא מוביל למרכז הבמה את 'כרמים' במושב סגולה ו'כדיתא' הכשרה במושב תימורים. בין לבין כבש רפאל את שופטי 'על השולחן', זכה במדליות זהב וכסף בתחרות הקרמלין במוסקבה, גרף 4 מדליות זהב בתחרויות שפים ביוון והדהים את הצופים בתוכנית 'המטבח'.

"מתכון טוב מתחיל בתשוקה ובחיפוש בים או ביבשה ונגמר בנבכי הדמיון היצירתיות. כדי ליהנות מספר זה, אני ממליץ בחום לקרוא אותו במטבח מול האש הלוהטת וריחות עשבי התיבול ורק אחר כך לגשת לעבודה. התאווה היא חלק בלתי נפרד מאמנות הבישול", ממליץ סהר רפאל.

הספר צולם על ידי גיא מילר, נערך קולינרית על ידי שרית שמואלי ויוצא לאור בהוצאת 'קוראים'. מחירו המומלץ 98 ₪ וניתן להשיגו בסטימצקי, צומת ספרים ובחנויות הספרים המובילות.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)