נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

במחקר עדכני שערכתי בעצמי, נמצא כי יש קשר ישיר בין אוהבי הבראנץ' לבין טורפי הטאפאסים. שניהם מעדיפים את הארוחות שלהם קלילות, אנינות, מגוונות ומפתיעות. הם לא מפחדים מנקניקיות בבוקר ומהמבורגרים קטנים באמצע הלילה. ארוחות הבוקר בבנדיקט הן אלטרנטיבה מצוינת לאוהבי הז'אנר בפרט, ולאנשי המסעדות בכלל.

בסטייל של וודי אלן
את הבראנץ' שלנו התחלנו בשעה 11:00 בבנדיקט סניף הרצליה פיתוח הצופה אל הים. התיישבנו בתא מגניב שמזכיר דיינר אמריקאי, ובתוך מסעדה מלאה כמעט לגמרי, הצלחנו לקבל פרטיות מרשימה ולא מובנת מאליה במסעדה.

הסבר קצר של המלצר המקסים והזכור לי לטובה מפעמים קודמות, וניגשנו למלאכה. זה התחיל בשתי מנות פתיחה מפתות – פירות יבשים (משמש ושזיף) עטופים בבייקון, אפויים עם רוטב הולנדייז, והמנה השנייה היתה פטריות פורטובלו על הגריל עם גבינת עזים וויניגרט בלסמי. בזמן שחיכינו הוגשה לנו סלסלת לחמים ומטבלים. התנפלנו על הבריושים ומרחנו שכבה עבה של חמאה. מה יכול להיות טוב יותר כפתיח לארוחה?

את הפטריות חיסלנו ברגע שהגיעו אל השולחן. המנה היתה מצוינת, וחתיכות הגבינה שישבו על הפטריה בפרופורציה טובה לגודל שלה, ולא השתלטו על טעמה. מנת הפירות היבשים היא המנה האהובה על שותפתי לארוחה, ולא היה ספק שנהנה ממנה לאור הזמנתה בארוחות קודמות. השילוב בין הפירות היבשים לבייקון הוא לא פחות ממושלם.

פטריות פורטובלו וגבינת עזים. צילום: אביגיל חריש

אנגלי & אמריקאי
נקסט. עכשיו היה צריך רק לבחור את ארוחות הבוקר, בדגש על ארוחות, כי רצינו לטעום משתי מנות שעדיין לא ניסינו – בוקר אנגלי ופילי צ'יזסטייק. אל השולחן קיבלנו חיש מהר את שתי הארוחות בו-זמנית, מה שהשאיר לנו את ההחלטה את מי מהן לתקוף קודם. מנת הפילי צ'יזסטייק היא ארוחה של ג'בטה (שנעשית במקום) עם נתחי שייטל צרובים במחבת, בצל, פטריות, גבינת גאודה, איולי צ'יפוטלה ו-2 ביצי עין. המנה מוגשת עם קטשופ פלפלים, צ'יפס ובירה. בהחלט מספיק לשתיים, אך כפי שאמרתי – החלטנו לנסות שתי מנות. מדובר בארוחה שמתאימה לכל שעות היום, גדולה וממלאת, והכי חשוב – טעימה מאוד. נתחי השייטל צרובים במדויק, הג'בטה טרייה, האיולי החרפרף עם הטעם המעושן מתמזג עם הבצל, הפטריות, הגבינה וחלמוני ביצי העין לתערובת שממלאת את הפה בטעמים ובטקסטורות. פשוט תענוג אדיר לחיך, וזה באמת אנדרסטייטמנט.

בוקר אנגלי בבנדיקט. צילום: יח
פילי צ'יזסטייק בבנדיקט. צילום: אביגיל חריש
הבוקר האנגלי היה חביב במיוחד על שותפתי לארוחה. נקניקיית הפרנקפורטר, הבייקון, והשעועית המבושלת ברוטב עגבניות השתלבו מצוין זה עם זו. המנה מגיעה גם עם תערובת של תפוחי אדמה, פטריות, בצל ועגבניות שרי מוקפצים ביחד במחבת. אני חייבת לציין שרק התוספת הזו היא ארוחה בפני עצמה. תפוחי האדמה היו מעולים, והשלימו את הצד האנגלי של הארוחה.

>> לכל סניפי בנדיקט

ויש עוד
לא הצלנו להחליט אם אנחנו בעד האמריקאי או שניתן לאנגלי לנצח, אבל החלטנו לערוך הפעם תיקו, כיוון שמבחינתנו שתי הליגות העפילו לגמר. בבנדיקט יש ארוחות בוקר מתוקות עם פנקייקים ושאר תוספות, וגם ארוחות שקשוקה מעניינות. את החידוש המעניין טרם ניסינו – אג בולס (כדורי אומלט) עם רטבים מיוחדים. את הקוקטיילים תוכלו להזמין גם בבוקר, ויש תפריט קינוחים עשיר, לגביו התלבטנו אך ויתרנו מפאת שביעת יתר מהאוכל.


כאמור, הארוחות בבנדיקט נותנות מענה מצוין לאורך כל שעות היום. הסניף היפהפה בהרצליה פיתוח מתאים גם לארוחות משפחתיות וגם לסעודות רומנטיות בשקיעה. החניה מסביב בשפע, וקיבלתם גם בונוס בדמות נוף לים. מבחינתי יש כאן הרכב מנצח.
 

 

חשבון בבקשה:
סלסלת לחמים – 18 ₪
פטריות פורטובלו וגבינת עזים – 24 ₪
פירות יבשים עטופים בבייקון – 24 ₪
בוקר אנגלי – 68 ₪
פילי צ'יזסטייק – 72 ₪
סה"כ: 206 ₪

 

* כתבה פרסומית

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
אמורה מיו: מחדשים נדרים
אינדירה: ההודית הכי אותנטית בארץ
ערב טוב בדלידה
ערב קיץ איטלקי בפרונטו
ההפתעה של אזור השרון: זויה גריל בר
ביקור ב-Porter & Sons
המסעדות החדשות שכדאי לכם להכיר
עושה את זה בדרך שלה: מסעדת גריג
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר