נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

כמה פעמים יצא לכם לאכול במסעדת שף איכותית שנמצאת בפארק מים?! לי באופן אישי זו לא הפעם הראשונה וזאת משום שבחלק נכבד מחיי גרתי במודיעין וביליתי כאן רבות, ידוע שבסביבה זו מספר המסעדות יחסית מוגבל וכשיש אחת טובה, פשוט שורצים בה. בדיאבלו האווירה, העיצוב והאוכל פשוט גורמים למקום לא להימאס לעולם ולכן רבים מהלקוחות מגיעים גם מרחוק.


אספתי את בעלי הטרי ויצאנו רעבים מתל אביב לאזור בו גדלתי. בכניסה לרעות, נסענו בכביש מפותל המגיע אל פארק המים שלידו נמצאת המסעדה. אין ספק שמקומות החניה הרבים שעמדו לפנינו היו שינוי מרענן, הרגשנו כמו ילדים בחנות ממתקים, פשוט לא ידענו באיזו חניה לבחור. המסעדה מעוצבת בסגנון מודרני וחם באווירה משפחתית, עם מוסיקה נעימה המתנגנת ברקע ועיצוב ייחודי המשלב תמונות מתוך סרטים בשחור לבן ודגש על צבעי שמנת, אדום ועץ.


היה היה

המסעדה פועלת מזה חמש שנים בניצוחו של השף והבעלים יורם אוליאל, הישג מרשים כשלעצמו בתחום המסעדנות. המסעדה החלה את פעולתה כמסעדת טאפאס המציעה מנות קטנות לצד אלכוהול איכותי ולימים שונה התפריט למנות גדולות ותפריט האלכוהול כמובן נשאר, בעצם כלקוחות יצאנו נשכרים משני הכיוונים. הייתי חייבת לברר את מקור השם דיאבלו ומדוע נבחר לייצג מסעדה, נאמר לי שדיאבלו הינו כינוי לשטן ולכן שמות המנות המצויות בתפריט קרויות לפי המאפיינים הללו. למשל: המבורגר שייטנה, פטוצ'יני לילי ועוד. אבל הסיבה העיקרית לבחירת השם נעוצה בחלום של השף לנהוג על הפרארי דיאבלו.

מה שותים?

משהתיישבנו על הבר, קיבלו אותנו בברכה ובחיוך הברמן, רן והמלצרית, קרני, שהסבירו לנו על תפריט האוכל ותפריט הקוקטיילים במהדורת החורף. החלטנו לפתוח עם קוקטיילים ומשם להתקדם לכיוון האוכל. כשהברמן ראה שאנחנו מתלבטים קשות ומבולבלים, כי באמת, הכול נשמע מעולה. הוא הכין לנו קוקטייל שנקרא ג'ינג'ר אס (33 ₪), קוקטייל מרענן, טעים, חמוץ ומתקתק העשוי מליקר ג'ינג'ר, וודקה, סילאן ומיץ תפוזים.

אין ספק שמדובר בברמן מקצועי שיודע את העבודה, ואף עבר קורס במיקסולוגיה (או תורת הערבוב אם תרצו) שכנראה הוביל אותו להמציא שורה של קוקטיילים טעימים ביותר. בהמשך שתינו קוקטייל נוסף, פרי המצאתו, המכונה פאשן סקוטש' (36 ₪) קוקטייל על בסיס קפה, מורכב מוויסקי, אספרסו, פרנג'ליקו וקלואה, חייבת להודות שמדובר באחד המוצלחים שטעמתי, טעמי הקפה ואגוזי הלוז מתאימים במיוחד ליום חורפי שכזה. בנוסף, יש תפריט יינות, כשבכל חודש ישנו את יין החודש המומלץ ובירות מהחבית- פאולנר וגולדסטאר. אנחנו הסתפקנו בשמחה רבה בקוקטיילים. הבר מרווח מאוד עם דיספליי מרשים, מראה זכר לסגנון הטאפאס שהיה בעבר.  

מנה מנצחת

קרני המלצרית המליצה לנו על מנות הדגל של המקום, קשה מאוד לבחור את המנה המנצחת בעיקר משום שהמנות היו כל כך טובות ועם זאת מאוד שונות האחת מהשנייה. אבל ללא ספק המנות שבלטו במיוחד היו: בגזרת הראשונות: מרק היום- ביסק סרטנים עם סקאלופס, מרק עשיר מאוד שבעלי לא הפסיק לדבר עליו (39 ₪). לנשנוש, לקחנו את הקריספי קלמארי שהיה טעים, פריך ועדין העשוי מבלילה איכותית וקלילה ומגיע על מצע עלים ירוקים עם רוטב איולי פלפל (24 ₪), התוספת המושלמת לצד אלכוהול משובח. בגזרת המנות העיקריות, אני לקחתי את השייטנה- 250 גרם המבורגר מבשר בקר מיושן, עם ביצת עין ורצועות בייקון צרובות בצד, מוגש עם צ'יפס, מנה גדולה וטעימה והתמורה למחיר בהחלט גבוהה (64 ₪). בעלי לקח את מנת הדגל, בייבי ריבס- צלעות ברוטב ברביקיו על מצע פירה תפוחי אדמה, הנתח משתנה בהתאם למה שמגיע טרי באותו היום, בשתי מילים: comfort food, מאוד הזכיר לנו את הארוחות בהפסקות הסקי באלפים האוסטריים. לקינוח לקחנו בהמלצת המלצרית מסקרפונה פירות- שכבות של מרנג שוקולד, מסקרפונה, קרם תותים בשמפניה וקרם מנגו, מנה טעימה וקלילה (39 ₪).

לסיכום, אין ספק שמדובר במסעדה עם אווירה נעימה ומנות מוקפדות העשויות מחומרי גלם איכותיים ולצדן אלכוהול איכותי. בשורה התחתונה- Value for money.

חשבון בבקשה

שני קוקטיילים-ג'ינג'ר S ופאשן סקוטש' 69 ₪

קרפצ'יו פילה בקר 42 ₪

קריספי קלמארי 24 ₪

ביסק סרטנים 39 ₪

שייטנה- המבורגר עם בייקון וביצת עין בתוספת צ'יפס 64 ₪

בייבי ריבס 88 ₪

 מסקרפונה פירות 39 ₪  

סה"כ 365 ₪  לשני אנשים רעבים מאוד.

 

*כתבה פרסומית.

להזמנת מקום בדיאבלו לחצו כאן. 

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה