פסטיבל יין על המים
מסעדת על המים חוגגת 25 שנה להיווסדה ועורכת פסטיבל יין ייחודי מול גלי הים התיכון. הפסטיבל יתקיים במשך יומיים, ביום שני ה-31 לאוקטובר וביום שלישי ה-1 לנובמבר, החל מהשעה 18:00 בערב.
במהלך הפסטיבל יוצעו גבינות מובחרות ולחמים איכותיים לצד מגוון רחב של יינות מיקבים בכל רחבי הארץ וכמו כן יושק תפריט טאפאס ייחודי ומפתיע.
מסעדת על המים ממוקמת על חוף ימה של הרצליה פיתוח ומתמחה כבר 25 שנה בפירות ים ודגים. חלל המסעדה המעוצב הצופה אל הים מזכיר סירה והאווירה, האופק הנפרש מול העיניים, האוויר הצלול והרוח המלטפת הינם חלק בלתי נפרד מחווית הבילוי במקום. על המטבח מנצח שף המסעדה אלכס פלטינסקי המקפיד על שימוש בחומרי גלם טריים, על טיפול מדויק במרכיבים ועל אסתטיקת הגשת המנות ועורך שילובים יצירתיים וחדשניים ביו חומרי גלם שונים.
מלבד אופק פתוח ומרגיע של ים כחול במקום ישנו גם בר אלכוהול מעוצב המציע מבחר של משקאות אלכוהוליים ויינות מובילים מהארץ והעולם. בין היקבים שיציעו ממבחר היינות שלהם בפסטיבל: יקב רמת הגולן, יקב הרי גליל, יקב טוליפ, יקב פסגות, יקב בראבדו, יקב עמק האלה, יקב קלו דה גת ויקב אבידן.
* מדור פרסומי.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת