נגישות
נגישות

Levi’s Pizza : ההיי-טק הקולינרי

איימי ברמן, אשת היי-טק מודרנית ורעבה, מצאה את המקום המושלם להפסקת צהריים טעימה, מהירה ולא יקרה: 'Levi’s Pizza', המגישה אוכל איטלקי כשר ומצוין, פסטות איכותיות ועסקיות משתלמות במיוחד

מסעדה ביום המסעדות של rest
איימי  ברמן
איימי ברמן
תאריך פרסום: 29/07/2010, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

יומו של איש ההיי-טק מתחלק, כמו בצבא,  לשלושה חלקים: לפני האוכל, בזמן האוכל ואחרי האוכל. עיקר השיחות  לא עוסקות בשרתים, תוכנות או הרכילות המשרדית האחרונה, אלא ב"מה נאכל? איך האוכל? מה אכלת?". על המסעדות באזור רמת החי"ל מוטלת המשימה להאכיל כמויות אדירות של אנשים רעבים מהתעשייה, היוצאים במהלך היום לאכול באחת המסעדות באזור כדי להתאוורר, להתפנק בארוחה איכותית ולאגור כוחות לחצי היום הבא מול המחשב.

כאחת שבאה מהתעשייה, ואוכלת מידי יום במסעדות באזור, אני יכולה להעיד שיש לנו ציפיות גבוהות מהמקומות אליהם אנחנו הולכים. כדי לגרום לנו לרצות לחזור אל אותה המסעדה, האוכל במקום צריך להיות הכי טעים שיש, הכי מפנק ולהגיע מהר (לפני שתתחיל הישיבה הבאה).

'Levi’s Pizza' הוא אחד המקומות בו סועדים אנשי רמת החי"ל, שהצליח עם הזמן לאסוף קהל לקוחות נאמן החוזר אליו מדי יום. כבר שמונה חודשים שהמסעדה פועלת למרגלות מגדלי זיו, אך בניגוד למסעדות איטלקיות אחרות באזור, החוויה אצל לוי (זהו שמו של בעל המקום) קצת שונה. המקום מציע אוכל איטלקי בשרות עצמי ובאיכות איטלקית. כשנכנסנו למסעדה ראינו תור של אנשים הממתינים להזמין מהבר שהתחלף במהרה. השרות עצמי, הוויטרינה מלאה במגוון פיצות מפתה והשרות מהיר, יעיל ומחויך.

לוי הוא איש היי-טק לשעבר המכיר היטב את צרכי הלקוחות מקרוב, ולאחר שחזר מטיול באיטליה החליט לפתוח מקום לאנשי האזור הרעבים. המקום שהוא פתח - 'Levi’s Pizza' - מציע מבחר פיצות ופסטות הנאפות מקמח מיוחד אותו הוא מייבא מאיטליה. ערן זינו, שף הבית, הרכיב סוגי שילובים מעניינים ומתחלפים של תוספות לפיצות, ביניהם פיצת זוקיני וזיתים עם רוטב עגבניות, זיתי קלמטה, זוקיני אפוי, מוצרלה אמיתית ושמן זית; פיצת פטריות ופרמז'ן עם פטריות פורטבלו ושמפיניון, מוצרלה, פרמג'אנו ריג'יאנו ועלי בזיליקום טריים; פיצת צ'ילי רוקט עם רוטב עגבניות, עגבניות טריות, צ'ילי טרי, כדורי מוצרלה ועלי רוקט; ופיצות עם שילובים מוכרים יותר, כמו מוצרלה, עגבניות ועלי בזיליקום טרי.

את הבצק לפיצות מכינים במקום מקמח מיוחד המיובא מאיטליה, והגבינות על הפיצות הן מהמובחרות ביותר: מוצרלה טרייה ופקורינו אמיתית, ממש כמו בארץ המגף. הבצק עצמו מוכן במשך שלושה לילות במקרר ולא כולל תוספות שומן, ואת הירקות לא מטגנים לעולם. את הפיצות מגישים בצורה של סלייסים מרובעים, כך שכל פיצה שוקלת 200 גרם, במקום המשקל הממוצע של משולש פיצה הכולל 100 גרם.

אף שהמקום חרת על דגלו את הפיצות האיכותיות והמגוונות שלו, עם הבצק הקריספי והירקות הטריים, את הפיקורינו, המוצרלה והעניין המתחדש בכל פעם שהשילובים משתנים, אי אפשר להתעלם ממבחר הפסטות שלא היה מבייש מסעדה במרכז רומא. 'Levi’s Pizza' מציעה עסקית פיצות בצהריים (עד השעה 17:00), הכוללת שני סלייסים מלבניים עם סלט גדול וכוס שתייה (36 ₪). עסקית נוספת שמציע המקום כולל מבחר פסטות, אותן ניתן לשלב בארוחה עסקית עם שני סלייסים, המרק היומי או סלט וכוס שתייה (36 ₪). תוך שבע דקות מהרגע בו נכנסנו בשערי המסעדה, אחזנו אני ושותפי לשולחן העבודה בשתי ארוחות עסקיות שכללו סלט בולגרי גדול, פיצת בטטה ופקורינו עם צימוקי עגבניות וקשיו קלוי, ולימונדה (36 ₪, כאמור), ועסקית נוספת של ספגטי אלפרדו ברוטב שמנת ופטריות, פיצת חצילים ופלפלים קלויים עם גבינה בולגרית ואורגנו כבוש, וקוקה קולה זירו לזירוז העיכול (36 ₪).

למרות כמות האנשים הבלתי נדלית העוברת במקום בשעות הצהריים, הצליח המקום להתמודד עם כמויות האנשים כך שכל מי שאחז במגש עם הארוחה שלו מצא מקום מייד. אך יותר חשוב, אנחנו זכינו לחזור לחציו השני של היום במשרד (זה שכולל בעיקר תשובות לשאלה "מה אכלתם?") ולהשוויץ שמצאנו מקום המגיש ארוחות איכותיות, מפנקות  ומהירות. כזה שחוזרים אליו למחרת. כזה שבבוקר, כשמחליטים ללכת ל-Levi’s, אומרים יאממממ...

*הכותבת הייתה אורחת המקום.

* רוצים גם אתם לאכול ב- Levi’s Pizza? לחצו כאן וקבלו קופון שווה במיוחד. 

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר