רקע מקצועי: בעלים של רשת מסעדות הבשר (בעצמ's)בחיפה, בעלים של בית הפרי בחיפה, בעלים ושף מסעדת שף במונטריאול. כיום בעלים של מסעדת "ארמנדו" דגים ופירות ים.
אפיון המסעדה: המסעדה ממוקמת בטיילת תל אביב ומתמחה בדגים ובפירות ים טריים.
מה אתה אוהב לבשל?
"דגים , בשרים, תבשילי קדרה ומרקים".
מה לא תבשל לעולם?
"דג קרפיון".
מהו שילוב הטעמים או המרכיבים המנצח שלך?
"אוכל המתובל בתבלינים טריים , חריף ומתקתק וכמובן טעמי הילדות של אמא שגדלתי עליהם".
מה היית רוצה לעשות אם לא היית שף?
"הייתי רוצה להיות 'מנג'ר' קבוצת כדורגל קטנה ולהפוך אותה לקבוצה גדולה".
מה אתה אוהב בעבודה?
"לארח ולפנק את לקוחותיי ולהפוך ארוחה לחוויה בלתי נשכחת"
מה מעצבן אותך בעבודה?
"שום דבר לא מעצבן אותי בעבודה, אני נהנה מכל רגע".
על מה אתה מתחרט?
"על שלא נישאתי לפני 10 שנים, כך שאמא שלי היתה זוכה לראות את הנכדים המקסימים שלה"
איזה ספק מזון אתה מעריך ולמה?
"יואב, מנהל שיווק ארצי של יקבי יינות רמת הגולן, איש יקר והגון וחבר טוב וכמובן בגלל היינות המשובחים של רמת הגולן".
איפה אתה אוהב לאכול? (מסעדה) ולמה?
" 'איציק הגדו'" בגלל איכות המוצרים וטריותם והאירוח הלבבי".
מה אתה אוהב לאכול בבית?
"כל מה שאשתי האהובה והיפה מכינה".
ספר על ארוחה בלתי נשכחת.
"ארוחת הערב שבישלתי לאשתי נופית לפני כחמש שנים בה הצעתי לה נישואין . בישלתי ארוחת גורמה בסגנון צרפתי עם יין מובחר ולמנה אחרונה הכנתי קינוח מאגס אפוי ובו טמנתי טבעת יהלום, כשהגענו לקינוח כרעתי על ברכי והצעתי נישואין לאשתי".
לאיזה אישיות היית רוצה לבשל ולמה?
"שמעון פרס,יצחק רבין ומנחם בגין, למה? כל מילה מיותרת".
באיזה מקום בעולם היית רוצה לפתוח מסעדה?
"בעמק הלואר בצרפת".
מה הפנטזיה שלך לאחר שתפרוש מהמקצוע?
"לטייל בעולם עם הילדים והאשה (כי לבד הייתי כבר) ולאכול במסעדות הנחשקות בעולם".
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת