נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

'פפרדלה' שוכנת מזה ארבע שנים במתחם פארק המדע ברחובות ומשתלבת היטב בנוף הקולינרי הרחובותי, שבניגוד לבורסה, נמצא בשנים האחרונות בעלייה.
למרות שאינה מעוצבת בסגנון איטלקי מקורי, העיצוב הביתי החם הכולל עצים לרוב ומטבח פתוח (לכל הפרנואידים שבינינו), משרים אווירה נעימה ונינוחה, כמו גם ריחות הבישול העולים מהמטבח כמעין משחק מקדים קולינרי המרמז על המשך הדרך. רק חבל שהמוזיקה המתנגנת ברקע היא מיינסטרימית מדי ולא מוזיקה איטלקית אמיתית. המסעדה שקקה חיים ונראה כי עבור מרבית הלקוחות זוהי אינה הפעם הראשונה במקום.

על מנת להקל את תהליך האכילה החלטנו שותפי לפשע (שם קוד: ביג פאפא) ואני, להרטיב את גרוננו במעט אלכוהול. עבורי, לונג איילנד אייס טי (35 ₪) - משקה שלדעתי אינו נפוץ מספיק במחוזותינו, בעוד שותפי חובב היין הזמין את יין הבית - טבע קברנה סוברניון (20 ₪ לכוס, 65 ₪ לבקבוק), תוך שהוא מציין בהתלהבות שהמחירים הנמוכים מהווים תמריץ אמיתי לחובבי היין באשר הם וגם לאלו הרוצים לדרוך לראשונה במרעי היין מבלי שיישאר חור בגודל של אשכול ענבים בארנקם.

בראשונות בחרנו בברוסקטה פפרדלה (32 ₪) וקפרצ'יו חציל (32 ₪) שהוגדרו שתיהן כהצלחה מסחררת. הברוסקטות היו פריכות במידה המושלמת (כבר יצא לי לאכול ברוסקטות כל כך קשות שבאמת האמנתי שאני נוגס בלבנת בטון עם ממרח פסטו) והלכו יד ביד עם העגבניות הטריות שעליהן וכמות הגבינה הנדיבה לסיום. הסלט שהתלווה למנה היה שגרתי ויכל להיות משודרג קלות עם רוטב כלשהו.
הקרפצ'יו, המורכב מחציל קלוי בטאבון בליווי סלסת פלפלים, גבינת פטה ורוטב בלסמי, היה מקורי ורענן. ביג פאפא אהב את העובדה כי מדובר בחציל שלם פרוס שעיטר את הצלחת. יש לציין כי לאורך כל הארוחה ובכל אחת מהמנות ישנם שני מוטיבים מרכזיים החוזרים על עצמם - נדיבות וטריות. המנות כאילו שנועדו להשביע גלדיאטור רעב לאחר קרב עם להקת אריות ובנוסף, מוכנות רק עם רגע ההזמנה, עובדה הניכרת היטב בטעמן.

בגזרת העיקריות הלכתי על רביולי ארבע גבינות ברוטב אלפרדו (48 ₪) - מנה טובה ומשביעה המומלצת בעיקר (לא מפתיע, נוכח שמה) לחובבי הגבינות שבינינו. ביג פאפא לעומת זאת, הזמין דניס שלם בעשבי תיבול, שום ולימון אפוי בטאבון המוגש בליווי ניוקי בקרם פלפלים וסלט ירוק (85 ₪), שהיה לדבריו עשוי טוב, עסיסי ומתובל היטב. בצד הזמנו גם קנלוני - דפי פסטה טרייה במילוי פטריות יער, בצל וכדורי מוצרלה ברוטב אלפרדו (44 ₪), מנה מעניינת ונדיבה בכמות המוצרלה שבה.

חתמנו את הסעודה עם פאי תפוחים (35 ₪) וופל בלגי בתוספת גלידה וקצפת (32 ₪) במה שהיווה סיום הולם לארוחה המצוינת. השילוב של בצק הפאי הרך עם הקרנצ'יות של האגוזים, טעם הקינמון וכמובן גלידת הוניל המעולה שהצטרפה לנסיעה, יצרו קינוח שקשה לוותר עליו, בעוד הופל הבלגי ניתן להגדרה בפשטות כ"חלומו הרטוב של כל מי שמעוניין לשבור את הדיאטה בסטייל".
בשורה התחתונה, לא כדאי לוותר על בילוי בפפרדלה אבל כדאי מאוד להגיע רעבים ולחנות קרוב, כי לא בטוח שיהיה לכם הרבה כוח ללכת אחר כך.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר