נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

250,000 עובדים זרים (מהגרי עבודה הוא המינוח המנומס יותר) חיים בישראל, מתוכם 30,000 מתגוררים בתל אביב, מן הסתם בדרומה. תוסיפו עליהם עוד כ-4000 פליטים ותקבלו מספר מבעית בגודלו - אוכלוסיה שלא ניתן להתעלם ממנה, למרות שרובנו מצליחים.

דרך אפקטיבית במיוחד לפנות אל המצפון הרדום שלנו, היא דרך הקיבה, ואת הכפפה הזאת הרימו אסף גרניט (שף מסעדת 'אדום' הירושלמית וזוכה 'קרב סכינים') וארגון מסיל"ה* (מרכז סיוע ומידע לקהילה הזרה), אשר יזמו ארוחת ערב שהכנסותיה קודש לארגון. בר 'הודנא' הפלורנטיני (בתל אביב, לא באיטליה) לקח על עצמו את מלאכת האירוח ויעשה זאת לבטח בחן לא מבוטל, באווירה שכונתית נעימה ונינוחה. הארוחה תתקיים במוצאי שבת 28 ביוני בין השעות 18:00-21:00 וכל סועד מוזמן לשלם כראות עיניו, בין 70 ל-100 ₪, בשיטת 'אכול כפי יכולתך – שלם לפי מצפונך'.

בחצר המסעדה יעמוד גריל וממנו יפציעו מנות פינגר פוד כדוגמת: שרימפס בסלסת מנגו; שיפודי נתח קצבים; טי-בון טלה; קוקי סאן-ז'ק עם בצלים ממולאים חיטה; קלמארי בקרם חציל שרוף; שוקולד צ'יפוטלה ועוד מנות שרחובות פלורנטין לבטח אינם מורגלים בהן. מומלץ להזמין מקומות מראש.

 * ארגון מסיל"ה הינו מרכז שעוסק במתן סיוע, יעוץ, שירותי סנגוריה, תיווך וטיפול במהגרי עבודה.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר