אני רוצה לחוד לכם חידת טריוויה: מי זה, או מה זה, נורמה ג'ין? כן, כן, אני מניח שחלקכם יקפוץ ויגיד "השם האמיתי של מרילין מונרו". את זה גם אני ידעתי לפני שהגעתי ל"בלק בר אנד בורגר" ברחוב הברזל ברמת החייל, אבל לא לזה התכוונתי בשאלה, כי בבלק יש לנורמה ג'ין משמעות אחרת לגמרי. הנורמה ג'ין הוא קציצת המבורגר של
כמו נורמה ג'ין, גם השם צחי בוקשתתר, השף המייעץ לבלק, היה בשבילי לא יותר מסוג של אייקון ששמעתי עליו (בטח מחייך עכשיו הבוקשתתר הזה, שאני מזכיר אותו באותה נשימה עם מרילין מונרו). לא חושב שראיתי אותו אי פעם, אלא אם עיניי עברו על איזו תוכנית בישול מקרית, אבל מאותו ערב של אמצע השבוע בסוף ינואר, אני יודע בדיוק מה הוא עושה ואיך הוא עושה. והוא עושה את זה מעולה. בבלק אתם מלקקים את האצבעות רק מלראות את האוכל. לא, לא בתפריט, אלא על מסך הפלסמה האישי שמותקן ליד השולחן שלכם ובלי בושה מראה לכם את מיטב הבשרים שמייצר המקום, בקלוז אפים מפתים שגורם לכם לרייר בטירוף.
שותפי לארוחה ואני פתחנו עם המנות הראשונות. הוזהרנו ממנת הצ'ילי והבשר שהיא חריפה בטירוף (על התפריט כתוב "אכזרי ביותר", 28 ₪), אבל החריפות הייתה בהחלט נסבלת. יחד איתה לקחנו את מנת המעושנים החמים (32 ₪). אין הרבה מקומות שיודעים להכין מעושנים חמים, בבלק יודעים. כשאני רואה שרימפס אני לא יכול לעמוד בפיתוי, אז הלכתי גם על מנת השרימפס המטוגן בפנקו וצ'יפס (49 ₪) – דלישס.
ואז הגענו לנורמה ג'ין. רגע, רגע, לפני נורמה ג'ין היה גם את ה"אומצה פצצה" – סטייק אנטריקוט
הבלק, כשמו כן הוא – מקום אפלולי ששחור הוא צבע הדגל שלו, אבל על רקע השחור הוא מאיר את עצמו באורות זוהרים ובשירות מצוין ואדיב. בדרך החוצה נתקלנו בחדר שמשמש לאירועים מיוחדים, והבנו שהנה לנו מקום פוטנציאלי לחגוג בו יומולדת או כל שמחה אחרת. היה יום שחור, במובן הכי חיובי שיכול להיות.
*הכותב היה אורח המקום.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת