מתפריט השף ירון וקנין:
ראשונות:
סלט אנדיב בויניגרט תפוזים, אפרסקים טריים, קשיו קלוי וגבינת רוקפור.
חציל קלוי בליווי שלוש גבינות סלט רוקט צנוברים צ'ילי ויוגורט.
ביסק סרטנים ספרדי, צ'וריסוס פול ירוק וג'מבו שרימפס מוגרל.
עיקריות:
פילה פארידה במעטפת קארי על ניוקי מטוגן בחמאת מרווה.
רוסיני פילה בקר וכבד אווז ברוטב דמי גלאס ושאלוט קונפי.
ג'מבו שרימפס מוגרל בחמאת מרווה ופסטיס.
קינוחים:
מוס קינמון בפנקו קלוי ותפוחי עץ.
ממתק "סיטרה"
בכל ארוחה מלאה תוגש כפית הפתעה לקינוח
בהצגת קופון בלבד
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת