בליבו של עמק הסיליקון הישראלי (נו, אתם יודעים, זה שבפארק אזורים בפתח-תקוה), ממוקמת מסעדת "אלפרדו" הכשרה, הנותנת מענה למאוויים הקולינריים האי
המסעדה שוכנת בלב הפארק, בקומה מוגבהת, בסמוך לבריכת מים ומפל מים מלאכותיים, אם כי שובי לב, ומציגה עיצוב מכובד ונעים לעין. במרכז המסעדה תלויה
ממגוון המנות הראשונות טעמנו את הפוקצ'ה (14 ₪), שעשתה את העבודה, "ארנצ'יני" - קציצות ריזוטו בציפוי קריספי ברוטב עגבניות (28 ₪), גלילות חצילים במילוי תערובת גבינות, פלפלים קלויים וצנוברים על מצע חסות ברוטב ויניגרט (28 ₪), שהיתה מנה טריה וטעימה, שעוצבה בטוב טעם, וסלט יווני (30 ₪), שהיתה מנה נדיבה מאוד.
בהמשך הוגשה מנה מוצלחת במיוחד - מרק סופה אלה פונגי (26 ₪) - מרק פטריות שמפיניון ויער, בשמנת, מוגש בתוך כיכר לחם כפרי לחם סגור, אשר הסרת ה"מכסה" שלו מגלה את המרק הטעים בתוך קרביו של הלחם (YAMMI).
עוד הוגש מרק בצל בסגנון צרפתי עם זילוף יין וקרוטונים (23 ₪)- מנה משביעה ופיקנטית.
כמנות עיקריות הוגשו פטוצ'יני סלמון (48 ₪), שהיתה טעימה והכילה סלמון טרי, ומנת רביולי צאן (48 ₪), אשר הוכרזה ע"י מנהל המשמרת במסעדה כאחת מ"מנות הדגל".
עת הגענו לשלב הקינוח, הופיעה לפתע מלצריתנו החביבה, ובידיה מגש רחב מימדים ועליו כל מנות הקינוח בכבודן ובעצמן! כך שכל שנותר לנו, הוא לשוב לימי ילדותינו העליזים, להצביע על המנה, ולהכריז בקול גדול - "כזה אני רוצה".
לפיכך בחרנו אני ושותפי לארוחה (חוקר פרטי ידוע, שאת פרטיו הס מלחשוף), שני קינוחים נבחרים - כיפת ברולה על בסיס מרנג (28 ₪), שהיתה מנה שווה ומתוקה במידה, ומוס שוקולד לבן עם פקאן סיני (28 ₪), שהיתה מעניינית, מעוצבת ו . . טעימה.
במקום מוגשות מנות עסקיות בצהריים, במחירים הנעים בין 45 ל - 72 ₪, וניתן לערוך במקום אירועים של עד 180 איש ואישה.
התפריט המגוון מאוד במסעדה כולל גם מגוון פיצות, הנאפות במקום בתנור לבנים, קישים, טוסטים, דגים, ובל נשכח את מגוון האלכוהול הרחב למדי.
ולסיכום - למי שחשקה נפשו במסעדה אי
*הכותב היה אורח המסעדה.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
כתבות נוספות של רועי דביר
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת