נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

ערב יום ההולדת ה-58 של המדינה (בקרוב הפנסיה המוקדמת), באווירת השקט שלפני הפטישים, הגענו לעסקית מאוחרת ב-NG שבנווה צדק. NG קיבלה אותנו בטפט השושנים האדומות הקסום שלה ובמוסיקה שקטה שהתחלפה בעליזה יותר ככל שהשעה התאחרה ואווירת המסיבה הממלכתית החלה. העסקיות של NG הן סוג של אירוע. רק בימי שלישי תוכלו ליהנות מהן ולקבל במחיר העיקרית גם ראשונה ושתייה חמה או קרה. העיקריות הן למעשה כל המנות הרגילות שבמסעדה (כולל הפורטרהאוס האימתני שמיועד לזוג או לקרניבורים שלוקחים את עצמם ברצינות) במחירים הרגילים והראשונות מאפשרות לבחור בין מרק היום, חציל אפוי או מנה ייחודית לעסקית של ירקות שורש על עלי רוקט, עגבנייה, דיפ הבית ולחם אגוזים. 

אנחנו הרמנו קוקטייל תות קפוא (42 ₪) ופיג'לינג סאוור לחיי המסיבות שבדרך והחיים בכלל ולחיי חציל אפוי עם גבינת צאן קטיפתית, סלסת עגבניות ופסטו כוסברה-נענע (סוג של דגל איטליה על מצע חציל); מרק היום שהיה שילוב של ברוקולי (שנתן בצבע), כרובית (שנתנה בטעם) וגבינת צ'דר (שנתנה במרקם) בתוספת זרזיף שמן זית – מעולה (יש לציין ש-NG תמיד היתה חזקה בגזרת המרקים). בנוסף, לא התאפקנו (למען המדינה, לא למעננו) והתפנקנו בפרחי קרפצ'ו במבנה מדוגם, שכלל מגן דוד מצויר בחומץ בלסמי במיוחד לכבוד יום ההולדת של ישראל. היתרון הגדול בפרחי הקרפצ'ו של NG הוא שלמעשה עיצבו לך את הביס – במקום להתחיל לאסוף פיסת קרפצ'ו, רוטב ואיזה עלה ירוק – הירוק והרוטב כבר מגולגל בתוך פיסת הבשר – קרפצ'ו לנהנתנים העצלנים, שזכה לשבחים מרובים ממעריצת הקרפצ'ואים שלצידי.

לעיקריות הלכנו על אנטרקוט 330 גר' (88 ₪) משויש ועסיסי וספריבס במרינדה מצוינת של פלפל, יין לבן, שום וקרמל (92 ₪), שלוו בעלי מנגולד ושעועית ירוקה מוקפצים בשום ושמן זית ופירה תפו"א שעליו מעט קרם בטטה וקריספס של בטטה, שנותנים טוויסט קראנצ'י ומתקתק לפירה המסורתי. ב-NG יודעים מה הם עושים בנוגע לבשר ובכלל. התפריט לא מנופח ממנות מיותרות, אלא מדויק ומציע בשר איכותי וטעים שמלווה בתוספות ובראשונות פשוט מצוינות.

האמת שהיינו מפוצצות לגמרי, אבל אי אפשר בלי איזו מתיקות שאחרי, אז לקינוח לקחנו פרפה חלבה, פרג ובננה-פיסטוק – שלוש חתיכות שביניהן טוויל שומשום פריך ופעמיים הפוך, ששיגרו אותנו אל השקט שלפני העצמאות והקצף לפנים.

*הכותבת הייתה אורחת המסעדה.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של איילת טריאסט

חלוצי השווארמה
ילד פלא קולינארי
בוקר. טוב
ערב בקפה יפו
הפק"ל הפולני
פרח לב החציל
מזל טלה
אבות המזון מתהפכים בקברם
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר