נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

תפריט חדש בבליני:
ראשונות:
סינטה כבושה בתיבול ויניגרט טרגון
סביצ'ה דג ים במרק עגבניות קר וזיתי זתוס
צלעות טלה עם ריבת בצלצלים ובלסמי
עיקריות:
מוסר ים בציר דגים וחמאת עגבניות מיובשות
בס בחמאת שום, חמאת אנשובי, יין לבן ועגבניות
פפרדלה בראגו אוסובוקו, כמהין ואפונת גינה
קינוחים:
אגס בקרמל יין אדום ורוזמרין במילוי קציפת ערמונים מסוכרים וברוטב זביון קואנטרו
הטירמיסו והפנקוטה הותיקים

בליני מתחדשת והאלכוהול עלינו - בהזמנת מנה ראשונה-קוקטייל בליני, עם העיקרית-כוס יין הבית, ובהזמנת קינוח ושתייה חמה-סמבוקה בוערת
בהצגת קופון בלבד

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר