בלב אזור התעשייה של כפ"ס מסתתר לו בר שונה וצבעוני שזורק אותך ליבשת אחרה – "לה פצ'נגה" בר מקסיקני .
המקום קיים כבר 3 שנים ומושך אליו קהל לקוחות מגוון (מגילאי 21+) שתמיד ימצא מה לעשות במקום: קריוקי, הופעות חיות, רקדניות, הקרנת משחקי ספורט על מסך ענק ועוד. בקיצור, לא משעמם שם. הגענו למקום באמצ"ש, תפסנו מקום טוב על הבר ולרגע הרגשנו במציאות אחרת. המקום שוקק, יש מוזיקה טובה וצוות מקסים ומחויך, שרק עוזר להיכנס לאוירה. בעיצוב המקום שולטים צבעים חמים, הרבה עץ ואלמנטים קישוטיים רבים (צריך לראות בשביל להאמין).
ריצפת המקום מלאה קליפות בוטנים, מנהג דרום אמריקאי, שלקח לישראלים קצת זמן להבין אותו. כן, כן, אוכלים את הבוטנים ואת הקליפות פשוט זורקים על הריצפה. (מוזר שדווקא לישראלים זה היה קשה, אבל עזבו, זה נושא לכתבה אחרת).
התפריט ברובו מבוסס על המטבח המקסיקני (אינצ'ילדס, טורטיות במגוון מילויים, נאצ'וס,קסדיה ועוד) וגם אם תמצאו בו סלטים וטוסטים, הכל יהיה עם טוויסט מפתיע.
אנחנו בחרנו לבדוק את הפלטה המקסיקנית (59 ש"ח). פלטה עשירה וגדולה (האוכל מוגש בכלים יפיפיים עשויים מקרמיקה או עץ), שהיתה מורכבת מאמפנדס מצויינים (שנעשים במקום); צ'ילי קון קרנה מהביל ומתובל שהשתדך מצוין לאורז; טאקוס פריכים; כנפיים מתקתקות וחריפות עם תיבול עדין של כוסברה טרייה; טורטיות עם גוואקמולי וסלט ירקות טרי. אוכל טעים וחריף במידה. היות וישבנו על הבר, ליד המטבח זכינו לראות לא מעט מנות וכולן נראו מפתות. אין ספק כי חובבי המטבח המקסיקני, שלצערי, לא השתלב עדיין כמו שצריך בארץ, ימצאו פה את מבוקשם.
כמובן שגם את האלכוהול לא זנחנו. בחרנו ללות את הארוחה בקוקטייל מידורי סאוור מצוין (32 ש"ח), שהשאיר טעם מתקתק ואלכוהולי של עוד. שמחים וטובי לב חזרנו לכרך הגדול.
*הכותבת היתה אורחת של המקום
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
כתבות נוספות של איילת למפרט
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת