דמיינו איך היו נראים החיים שלכם אם הייתם חיים בסרט... עכשיו פתחו עיניים, אתם בלוקה.
זאת התחושה כשאתה מרחק לטיפה מהיאכטות הכי מרשימות בארץ, מול נוף כחלחל של מים, ובאווירה קוסמופוליטית בעליל. בצמוד למסעדה - קניון ארנה הצפו
מטבח איטלקי, מוקפד ומגוון, הזוגית ואני אוהבים איטלקי אבל אוהבים אותו טוב, האנטי פסטי שהוגש לנו בהחלט עונה על ההגדרה: סלק בתחמיץ, תפוח אדמה, גזר מתובל, חציל וכרובית מטוגנים, פרוסות ג'באטה מלוות בצלוחית שמן זית ובלסמיקו והכל בא אל השולחן לפני שמספיקים להגיד ברלוסקוני.
העסקית מוגשת בימים א'-ה' מ-12:00 עד 17:00, ומציעה מנה ראשונה לבחירה, עיקרית ופוקצ'ינת הבית במחיר המנה העיקרית. הומלץ לנו על מרק קישואים עם נגיעות קלות של שמנת, שמענו להמלצה, ונהנינו ממרק חורף מעולה שבא בסמיכות הנכונה ובטעם צפון איטלקי מדויק. את הקרפצ'יו בחרנו לבד. לכאורה זו מנה פשוטה ומוכרת במחוזותינו אבל זה מה שמפריד בין הרגילים לבין הטעימים, עד עכשיו טעים בלוקה.
גשם החל מטפטף, המפרשים נעו קלות, לקחתי ביס מהחציל והרגשתי כמו שיוסי מימן מרגיש כל בוקר, הרגשתי שהמזל יושב אצלי בכמויות.
בקטע של העיקריות הזוגית הלכה על רביולי ירוק לבן (לכל רביול שני צבעים) ממולא ריקוטה ברוטב שמנת ואני הלכתי על סקלופינה על מצע פירה. פה השפית של המקום שיחקה אותה בענק, קל מאוד להיכשל ברביולי, חלק עושים אותו מקומח מידי, אחרים חושבים שברוטב שמנת הכוונה היא למרק שמנת, בלוקה זה היה אל דנטה, גם במרקם, גם בצבע וגם באופן ההגשה. הסקלופינה הייתה טעימה ביותר. אף שהגיעה בגודל שהיה מספיק בכיף לשני סועדים, לא היה לי נעים להשאיר בצלחת ובכוחות מאומצים גברתי עליה לבסוף.
קצת לפני הקינוחים עשינו סיור קל במקום, שני מפלסים, צבעים חמים ואווירה לא פורמאלית, נדמה כי רוב יושבי המסעדה מגיעים מכיוון היאכטות ופחות מכיוון השופינג (מצד שני גם בעלי יאכטות הולכים לקניון).
זמן קינוח: פנקוטה רכה כמו ענן, טירמיסו מתקתק וקציפתי, אספרסו כפול והנאה עצומה. כי ככה זה כשחיים בסרט.
*הכותב היה אורח המסעדה.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
כתבות נוספות של נבו כהן
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת