נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

אייס קפנטו- ברד קפוצ'ינו
קבלו אותה בברד כמו שברד צריך להיות.
להכנת 1 ליטר משקה- 4 כוסות של 250 מ"ל

אופן ההכנה:
1. יש להכין 200 מ"ל אספרסו, מומלץ ע"י הכנה במקינטה ביתית פשוטה.
2. להעביר לכלי קיבול מתאים בעל פיית מזיגה.
3. להוסיף 4-8 כפיות סוכר בהתאם לטעם ולבחוש (ניתן להחליף בסוכרזית).
4. להוסיף 300 מ"ל חלב קר ולבחוש.
5. למזוג בעדינות לתבנית קוביות קרח.
6. להקפיא את התבניות.
7. להעביר לבלנדר את קוביות הקפה הקפואות.
8. להוסיף 500 מ"ל מים קרים.
9. לערבל בבלנדר עד לקבלת מרקם סמיך רצוי.
10.רצוי להגיש מיידית לכוסות ההגשה.

ואם כבר אז כבר: משקה חליטת פירות קר
להכנת כמות של 1 ורבע ליטר.

אופן ההכנה:
1. להעביר 8 כפיות של חליטת פירות לכוס.
2. להוסיף 10 כפיות סוכר (אפשר להחליף בסוכרזית).
3. למלא מים רותחים כמעט עד סוף הכוס ולערבב היטב.
4. יש לתת לחליטה "לשבת" לפחות חצי שעה.
5. להעביר לכלי קיבול מתאים ולהוסיף ליטר מים קרים.
6. לערבב ולקרר.

 לרוויה...

*בסניפי הרשת ניתן לקנות חליטת פירות "קוקטייל נטו" ומקינטה ביתית.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של רותם צמרת

אחת טובה בלונג איילנד ניו יורק
BALTHAZAR - אתם תחליטו!
פאסט פוד ברמה אחרת
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר