אייס קפנטו- ברד קפוצ'ינו
קבלו אותה בברד כמו שברד צריך להיות.
להכנת 1 ליטר משקה- 4 כוסות של 250 מ"ל
אופן ההכנה:
1. יש להכין 200 מ"ל אספרסו, מומלץ ע"י הכנה במקינטה ביתית פשוטה.
2. להעביר לכלי קיבול מתאים בעל פיית מזיגה.
3. להוסיף 4-8 כפיות סוכר בהתאם לטעם ולבחוש (ניתן להחליף בסוכרזית).
4. להוסיף 300 מ"ל חלב קר ולבחוש.
5. למזוג בעדינות לתבנית קוביות קרח.
6. להקפיא את התבניות.
7. להעביר לבלנדר את קוביות הקפה הקפואות.
8. להוסיף 500 מ"ל מים קרים.
9. לערבל בבלנדר עד לקבלת מרקם סמיך רצוי.
10.רצוי להגיש מיידית לכוסות ההגשה.
ואם כבר אז כבר: משקה חליטת פירות קר
להכנת כמות של 1 ורבע ליטר.
אופן ההכנה:
1. להעביר 8 כפיות של חליטת פירות לכוס.
2. להוסיף 10 כפיות סוכר (אפשר להחליף בסוכרזית).
3. למלא מים רותחים כמעט עד סוף הכוס ולערבב היטב.
4. יש לתת לחליטה "לשבת" לפחות חצי שעה.
5. להעביר לכלי קיבול מתאים ולהוסיף ליטר מים קרים.
6. לערבב ולקרר.
לרוויה...
*בסניפי הרשת ניתן לקנות חליטת פירות "קוקטייל נטו" ומקינטה ביתית.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
כתבות נוספות של רותם צמרת
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת