נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אושן (ocean) זה אוקיאנוס. אוקיאנוס הוא מקור בלתי נדלה לדגים פירות ים ומעדנים.
לא סתם בחרה המסעדה הזו את שמה- עיקר ההתמחות שלה הוא בדגים ובפירות ים והיא עושה זאת באופן לא רע בכלל.
לארוחה העסקית הגענו ביום חם במיוחד. ביום כזה שכל מה שרוצים זה הרבה מזגן וכוס מי קרח ושאף אחד לא יפריע.

את הכל קיבלנו שם. המקום מאוד נעים, ממוזג כהלכה (!!!) ושתייה קרה יש בשפע. לא היינו צריכים יותר, אולי משהו ליד, לנשנוש.
הארוחה העסקית כוללת בתוכה את המנה העיקרית ,שעל פיה גם נקבע מחיר הארוחה, ובאותו מחיר מקבלים גם את המנה הראשונה ומשקה קר.

התפריט עשיר ומגוון, הוא כולל בתוכו מנות בשר, דגים, פירות ים פסטות וסלטים והמחירים נעים בין 39-79 ₪ .

ראשונים עלו מהים מנת שיפודי שרימפס קייג'ון, בתוספת של סלט אבוקדו, הנקרא גוואקאמולי, שהיה יכול בשמחה לקבל עוד תיבול מהכיוון החריף. השיפודים עצמם, שניים במספר, כללו 6 יח' שרימפס שאותם שיפדו לסירוגין עם פלפל אדום, תובלו כהלכה, אך גם כאן מעט פיקנטיות לא הייתה מזיקה. סלט חצילים קריספי כלל מגוון עלי בייבי ועלי תבלין רכים וארומטיים ופיסות פריכות ודקות מאוד של חצילים, הכל תובל בויניגרט טוב והסלט היה חגיגה. לחם חם, חמאה וממרח חצילים ולבנה ליוו את המנות.

לעיקריות, מנת קוסקוס פירות ים (59 ₪) היה נדיבה, מקורית וטעימה מאוד. היא כללה הר קוסקוס, ירקות כתומים ומגוון פירות ים ששחו ברוטב חמאה לימוני טוב. הצד הקרניבורי התעורר גם הוא בארוחה, למרות שאומרים שמסעדת דגים לא מומלץ להזמין בשר, אך לא יכולנו להתאפק מלטעום. אנטריקוט בגריל ברוטב חרדל דיז'ון היה טוב, אם כי מעט סיבי, אך בשרי מאוד בטעמו והוא הוגש עם פלחי תפ"א ובטטה צלויים וליד גם סלט עלים חמצמץ.

הקינוחים לא כלולים בעיסקית, אך הם תמיד כלולים אצלנו בארוחה, בעבור תוספת של 18₪ לכל קינוח, בחרנו לנו סמיפרדו (חצי קפוא) אגוזים בקרמל ורוטב וניל ומוס שוקולד בלגי עשיר. שניהם היו טובים מאוד וגרמו לחיוך של אושר לעלות על פנינו, כזה שליווה אותנו עד הבית.

העיסקיות מוגשות לאורך כל השבוע, גם ביום ו', בין השעות 12-17.


*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר