אושן (ocean) זה אוקיאנוס. אוקיאנוס הוא מקור בלתי נדלה לדגים פירות ים ומעדנים.
לא סתם בחרה המסעדה הזו את שמה- עיקר ההתמחות שלה הוא בדגים ובפירות ים והיא עושה זאת באופן לא רע בכלל.
לארוחה העסקית הגענו ביום חם במיוחד. ביום כזה שכל מה שרוצים זה הרבה מזגן וכוס מי קרח ושאף אחד לא יפריע.
את הכל קיבלנו שם. המקום מאוד נעים, ממוזג כהלכה (!!!) ושתייה קרה יש בשפע. לא היינו צריכים יותר, אולי משהו ליד, לנשנוש.
הארוחה העסקית כוללת בתוכה את המנה העיקרית ,שעל פיה גם נקבע מחיר הארוחה, ובאותו מחיר מקבלים גם את המנה הראשונה ומשקה קר.
התפריט עשיר ומגוון, הוא כולל בתוכו מנות בשר, דגים, פירות ים פסטות וסלטים והמחירים נעים בין 39-79 ₪ .
ראשונים עלו מהים מנת שיפודי שרימפס קייג'ון, בתוספת של סלט אבוקדו, הנקרא גוואקאמולי, שהיה יכול בשמחה לקבל עוד תיבול מהכיוון החריף. השיפודים עצמם, שניים במספר, כללו 6 יח' שרימפס שאותם שיפדו לסירוגין עם פלפל אדום, תובלו כהלכה, אך גם כאן מעט פיקנטיות לא הייתה מזיקה. סלט חצילים קריספי כלל מגוון עלי בייבי ועלי תבלין רכים וארומטיים ופיסות פריכות ודקות מאוד של חצילים, הכל תובל בויניגרט טוב והסלט היה חגיגה. לחם חם, חמאה וממרח חצילים ולבנה ליוו את המנות.
לעיקריות, מנת קוסקוס פירות ים (59 ₪) היה נדיבה, מקורית וטעימה מאוד. היא כללה הר קוסקוס, ירקות כתומים ומגוון פירות ים ששחו ברוטב חמאה לימוני טוב. הצד הקרניבורי התעורר גם הוא בארוחה, למרות שאומרים שמסעדת דגים לא מומלץ להזמין בשר, אך לא יכולנו להתאפק מלטעום. אנטריקוט בגריל ברוטב חרדל דיז'ון היה טוב, אם כי מעט סיבי, אך בשרי מאוד בטעמו והוא הוגש עם פלחי תפ"א ובטטה צלויים וליד גם סלט עלים חמצמץ.
הקינוחים לא כלולים בעיסקית, אך הם תמיד כלולים אצלנו בארוחה, בעבור תוספת של 18₪ לכל קינוח, בחרנו לנו סמיפרדו (חצי קפוא) אגוזים בקרמל ורוטב וניל ומוס שוקולד בלגי עשיר. שניהם היו טובים מאוד וגרמו לחיוך של אושר לעלות על פנינו, כזה שליווה אותנו עד הבית.
העיסקיות מוגשות לאורך כל השבוע, גם ביום ו', בין השעות 12-17.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת