קשה להיזכר מתי ננוצ'קה נכנסה לחיינו. אי שם בתחילת המילניום הנוכחי, כשהטרנד הצועני ביצבץ לו ברקע , כל מה שגרוזיני היה "קול" וכך גם המקום של ננה. קשה להאמין איך אחרי כל כך הרבה זמן, ננוצ'קה הוא עדיין אחד המקומות החמים בעיר ואם לא הזמנתם מקום מראש, אז באמת שחבל לכם על הזמן.
באנו מוקדם כדי לתפוס מקום על הבר. הברמנים של המקום הרי ידועים בכל העיר בשל כל מיני סיבות (חתיכים, עמוסים בעבודה ובעיקר מעמיסים באלכוהול). עוד לפני שהתיישבנו טסו לעברנו כוס יין ומרטיני דאקירי כדי לפתוח את הערב ברגוע. הלכנו על אנטי פסטי גרוזיני (פחאלי, 44 שקל) שהיה מאוכלס בכל מיני תחמיצים ביתיים שכללו עלי גפן, סלק ושאר ירקות. כשסיימנו אותו הורדנו עוד שני וודקה סאואר כדי לפנות מקום למנה העיקרית. מסביבנו אנשים עמדו, הדיג'יי החל לנגן מוזיקה מתוחכמת ואנחנו קיבלנו לשולחן מנה של ראליה - עוף שחור על בסיס של אורז (55 שקל ) ומנה של תבשיל כבש שלא נמצאת בתפריט מדי יום. טוב שהברמן המליץ לנו עליה. שתי המנות היו מכובדות, בקושי סיימנו אותן ואת הרוטב הורדנו עם לחם חם חם שיצא מהתנור.
לקראת הקינוח הועברו לידנו שני שוטים שניקו לנו את הקיבה בדרך למתוק החם. לקינוח חלקנו סופלה שוקולד ועוד קינוח טעים שאל תשאלו אותנו מה הוא היה, נדמה לנו שהוא הורכב משלוש שכבות של שוקולד. הברמן שלח לנו אותו כי הוא לא הופיע בתפריט ולמען האמת לא זכרנו למחרת שבכלל לקחנו עוד קינוח. הסניליות המתקדמת היתה תוצאה של עוד שני מוחיטו שגרמו לנו לאבד קשר עם המציאות.
נדמה לנו שראינו אנשים רוקדים על השולחנות ומחייכים, אבל כבר נזרקנו למונית שהורידה אותו במיטה החמה. הבילוי בננוצ'קה הוא נו לוז סיטואיישן. גם אם באתם רק לשתות, לנשנש או סתם לתפוס אווירה. בכל מקרה אתם תקבלו את כל החבילה ביחד, באחד המקומות השמחים בעיר.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת