נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
כשרשת וויט - הול נפתחה לראשונה לפני 21 שנה כולם דיברו על הבשר המשובח שהגיע מנברסקה. עם השנים קמו לרשת הבשר הזו מתחרים ובכלל בשר הפך להיות "אין", היום ניתן למצוא בארץ אי אלו מקומות לקרניבורים.

אבל וויט - הול נשארה יציבה ועם שני סניפים בתל אביב והרצליה ממשיכה להישאר העיסקית הכי שפויה באיזור ובזכות התמחור ההגיוני גורמים לאנשים לחזור פעם אחר פעם למסעדה הוותיקה. לאחר שביקרנו שם, שוב הבנו למה.

כל אורח בוויט - הול מקבל ארוחה מלאה במחיר המנה העיקרית (42 - 98 ש"ח), אותה מקדימות מבחר מנות ראשונות: סלט ירקות טרי (אחלה מנה), לחם מאפה הבית, סלסלת עגבניות טריות עם בזיליקום וכנפי עוף ברוטב צ'ילי על מחבת ברזל לוהטת.

בנוסף לראשונות שכללו כאמור את הסלטים והכנפיים, הלכנו גם על פטה כבד עוף שהיה נדיב בכמות והזכיר טעם של בית. גם הקרפצ'יו היה מצוין, בכמות נדיבה ובעיקר עדין בשילוב שבין הטעמים.

למנה עיקרית הלכנו על האנטריקוט של ה- 250 גרם ועל נתח פילה. האנטריקוט היה מעולה, פשוט כך. הוא לא ריגש ברוטב שלו או בצ'יפס שהגיע יחד איתו, אבל הוא היה סטייק אמיתי, כזה שכבר אי אפשר למצוא מבלי לשלם הון תועפות. המנה המרגשת של הערב הייתה ללא ספק הפילה, שהוא אחד המשובחים שאכלנו לאחרונה רוטב הפטריות שהגיע מעל, יחד עם תפוח האדמה ושבבי הבצל היו נושא השיחה, הרבה אחרי שהגענו הביתה. פשוט וטעים, כמו פעם.

כשהגענו לקינוחים רצינו תה ואספרסו כדי להוריד את האוכל, אך גילינו להפתעתנו שאנחנו לא ממש מפוצצים, למרבה הפליאה הרגשנו שהאוכל יושב לנו כמו שצריך בבטן וזו תחושה שכל קרניבור ממוצע יודע להעריך. המנות הגיעו בדיוק בכמות הנכונה.

אז לצד התה והאספרסו הלכנו על סלט פירות עם קצפת שהגיעה בצד כמו שאנחנו אוהבים. הפירות היו טריים ובנוסף הכילו כמות נדיבה של פירות יער שהעניקו חמצמצות מענגת למנה. הגדלנו ראש והזמנו גם את הספציליטה של הבית, מעדן קוקוס ושוקולד שאכן הצדיק את שמו שיצא למרחקים. גם חובבי הקוקוס וגם חובבי השוקולד מצאו את מה שהם חיפשו במנה שלהם ותאמינו לנו, זה לא קל לרצות אנשים משני קצוות העולם הקולינרי הזה.

לסיכום
ייאמר שהוויט - הול היא אחת המסעדות הבודדות בתחום הבשר שהמחירים בה נשארו שפויים, שהאווירה בה נעימה ושהיא מתעסקת בעיקר. "תכל'ס" זו המילה שאנחנו לוקחים איתנו מהארוחה הזאת. ניגשים לעניין, בורחים מהפלצנות ומספקים סחורה מצויינת. האווירה במסעדה כייפית עם ריפודים לכיסאות שחזרו להיות עכשיו באופנה ועם מוסיקה שיושבת טוב עם הסיגריה של אחרי.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של גד אופטנדר

בננוצ'קה אין רגע דל!
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר