נמאס לי מפיק-אפ ברים. נמאס לי מברים מוארכים שמאכלסים את כל המקום בצורה כזו שחייבים להתחכך זה בזה כשמנסים רק להגיע לשירותים. נמאס לי מברמנים שחושבים שהם מתת האל לאיזשהו מין, נמאס לי מאור מעומעם כביכול שלמעשה פשוט עושה כאב עיניים. נמאס לי ממוזיקה מחורבנת ובעיקר נמאס לי מתופעת ה"אני רוצה גם" - תראו, יש לו בר מוארך, הולך לו, אני רוצה גם. אני ארוויח ים כסף. למה תופעת הפיצוציות צריכה להשתלט על עולם הברים?
הרותם רוצה שינוי.
ומכיוון שאני משתדלת למצוא את מה שאני מחפשת, יגעתי (טוב, הכל יחסי) ומצאתי.
NG בר & בשר בנווה צדק נפתחה לפני כמה שבועות וכבר מרגישה כמו הבית החדש בשכונה.
סוף סוף עיצוב חמים, אור נעים, מוזיקה נהדרת (שהותאמה במיוחד למקום), ברמנית חייכנית שמפתחת שיחה נעימה ויודעת לפנק את היושבים על הבר. האווירה סקסית וממש לא מוכרת את המקום בזול.
חשוב לציין שהמקום נפתח ב-12:00 בצהריים כמסעדת קונספט ופתוח עד השעות הקטנות של הלילה.
במטבח הקונספט של NG יש חמש מנות עיקריות ועוד ארבע מנות שמתאימות לדרינקים בלילה ומוגשות מ-22:00.
גם נפשנו חשקה במנות ליליות ובדקנו את מנות המנגולד והקרפצ'ו.
עלי המנגולד מוגשים ממולאים במוצרלה ואנשובי על מצע פלפלים קלויים. האנשובי מוסיף רק מליחות נעימה והמרקם עושה את השאר. הקרפצ'ו הוגש מגולגל כשבתוכו עלי רוקט ובייבי בתוספת פרמז'ן. הגלגול הקנה לקרפצ'ו מעין מראה סושי. תענוג.
השף היצירתי הוא אופיר ג'ובאני. עוד חודש בן 24, שף השנה לשנת 2002 של "על השולחן" . בעברו הספיק לעבור גם כשנתיים כשף ב "פרונטו" ולפני כן ב"מול ים".
ולאוהבי הבשר, מסתבר שעוד מספר שבועות תוכלו לנעוץ שיניים תאוותניות ב -800 ג' עד 1.200 ק"ג (או בתרגום לעברית - 800 גרם ועד קילו ומאתיים גרם) של פילה (70%) וסינטה (30%). שם המנה הוא פורטרהאוס ומסתבר שאין כמעט קצבים בארץ שמוכנים לעמוד בדרישות כאלו, מלבד הקצב שמצא ג'ובאני, איש אמיץ שנענה לאתגר. ברור לי שאשמח להיענות גם אני לאתגר, גם אם אצטרך לסיים לאכול כשאינפוזיה מחוברת לי לווריד.
לסיכום חוויות הלילה, אומר שהכל היה מדויק. האווירה, העיצוב, הדרינקים, הגישה, הטעמים.
שמחה גדולה בנווה צדק. זה רק מוכיח שלא צריך לחקות את כולם כדי להצליח, הרבה יותר כיף להיות מיוחד ואיכותי. אני בהחלט אלך לישון רגועה קצת יותר.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת