אם אתם בענין של דגים
קלואליס היא אופציה חדשה
לארוחת צהרים יוקרתית בסביבות
הבורסה ברמת גן.
בין שתים עשרה בצהרים לחמש בערב
אפשר לאכול ארוחה עסקית מלאה
(ראשונה עיקרית וקינוח) במאה ותשעה
שקלים. ביום שבת העסקית פועלת
כל היום.
כשנכנסים רואים יש שני דברים
שמושכים את העין: הבר וויטרינת
הדגים. בכניסה עומדת ויטרינה
שבה מוצגים הדגים שיוגשו לכם
אחר כך לשולחן, אחריה ניצב בר
עשיר שבמרכזו מכונת דיספנסר
יין. המכונה מוזגת יין לכוסות
ובו זמנית ממלאת את החלל שנותר
בבקבוק בחנקן, וכך היין נשאר
טרי גם אחרי שהבקבוק נפתח.
מסיבה זו ניתן למצוא בקלואליס
יינות איכותיים במיוחד בכוסות,
ולא רק בבקבוק שלם כמו במקומות
אחרים.
מיד לאחר שהתיישבנו הוגשו לנו
הפתיחים המוכרים של לחמניות בחמאה,
מלפפונים חמוצים וזיתים, אך למרות
פשטותם הם ראויים לציון. הלחמניות
היו פריכות מבחוץ ורכות מבפנים.
המלפפונים היו מתפצחים והזיתים היו
מרירים ומלאי טעם.
למנה ראשונה אכלנו שנינו דגים לא
מבושלים. האחד גרבדלקס, נתחי סלמון
ברוטב חרדל וסוכר דמררה עם הרבה שמיר,
והשני קרפצי'ו סלמון עם בזיליקום ופלפלת
ורודה. לשתי המנות יש להוסיף עוד
שמונה שקלים.
למנה עיקרית אכלנו רמשים.
זה אכל חצי לובסטר על מצע
פסטה ירוקה (בזכות הבזיליקום
שבה) ונדרש לתוספת של עשרים
ושנים שקלים, והשני אכל
שרימפס בחמאת שום ויין לבן
עם תוספת תפוח אדמה אפוי
והוסיף שלושה עשר שקלים.
קינחנו במוס לימון ובמוס
שוקולד ששניהם עדינים
במתיקותן וחזרנו לעבודה.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת