בהרצליה פיתוח, בבית מרכזים, שוכנת מסעדת לימונדה, המהווה חלק מרשת באותו שם. "אנחנו מסעדה ישראלית", מכריז בגאווה הבעלים, טל, "וזה הייחוד שלנו. האופי שלנו הוא ישראלי - לא יפני, לא תאילנד, לא סיני - פשוט ישראלי".
הישראליות מתבטאת כמובן בתפריט שמבוסס על סלטים המוכנים במקום, כאשר החומוס נחשב ליצירת הפאר של הבית, הוא מוגש בכל מיני צורות. המנות העיקריות מבוססות על הבשר לסוגיו: שיפודים, חזה עוף וכו' – כאשר יש גם ממולאים, דגים, קוסקוס ועוד – והמנות משתנות בהתאם ליום.
מטבע הדברים את המסעדה מאכלסים בעיקר אנשי ההיי טק המקומיים, שממלאים את המסעדה עד להתפקע בשעות הצהריים כשבכיסיהם התלושים מהחברות. התפריט בצהריים אינו כולל עיסקית מיוחדת אבל המחירים הרגילים זהים לאלה שמציעים העסקיות ברוב המקומות, כך שבסכום של שלושים עד חמישים שקלים ניתן לאכול ארוחה גדולה ומלאה, מה עוד שהמנות בלימונדה גדולות במיוחד. כיוון שקשה להשיג מקום – מומלץ להזמין מראש, אבל הזמנות מתקבלות בדרך כלל רק לקבוצות גדולות.
אפשרות אחרת היא לבוא בערב, אז צפוף פחות וגם חמות פחות – אם כי בכל מזג אוויר,מומלץ לשבור את החום במשקה הבית – לימונדה כמובן.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת