נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בהרצליה פיתוח, בבית מרכזים, שוכנת מסעדת לימונדה, המהווה חלק מרשת באותו שם. "אנחנו מסעדה ישראלית", מכריז בגאווה הבעלים, טל, "וזה הייחוד שלנו. האופי שלנו הוא ישראלי - לא יפני, לא תאילנד, לא סיני - פשוט ישראלי".

הישראליות מתבטאת כמובן בתפריט שמבוסס על סלטים המוכנים במקום, כאשר החומוס נחשב ליצירת הפאר של הבית, הוא מוגש בכל מיני צורות. המנות העיקריות מבוססות על הבשר לסוגיו: שיפודים, חזה עוף וכו' – כאשר יש גם ממולאים, דגים, קוסקוס ועוד – והמנות משתנות בהתאם ליום.

מטבע הדברים את המסעדה מאכלסים בעיקר אנשי ההיי טק המקומיים, שממלאים את המסעדה עד להתפקע בשעות הצהריים כשבכיסיהם התלושים מהחברות. התפריט בצהריים אינו כולל עיסקית מיוחדת אבל המחירים הרגילים זהים לאלה שמציעים העסקיות ברוב המקומות, כך שבסכום של שלושים עד חמישים שקלים ניתן לאכול ארוחה גדולה ומלאה, מה עוד שהמנות בלימונדה גדולות במיוחד. כיוון שקשה להשיג מקום – מומלץ להזמין מראש, אבל הזמנות מתקבלות בדרך כלל רק לקבוצות גדולות.

אפשרות אחרת היא לבוא בערב, אז צפוף פחות וגם חמות פחות – אם כי בכל מזג אוויר,מומלץ לשבור את החום במשקה הבית – לימונדה כמובן.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר