נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מדי פעם ניגש מישהו לאחד מלקוחות "אינקא סיגר בר" ומבקש לא לעשן. בניגוד לשאר בתי העסק בארץ, כאן דווקא המבקש הוא שנחשב ללקוח בעייתי - שכן לבר המקסים במלון דייויד אינטרקונטיננטל בתל אביב באים בעיקר בשביל לעשן.

הם נמצאים שם במאה עשרים ושלושה סוגים. גדולים, שמנים, דקים, עבים, קצרים, ארוכים. אבל העיקר: ריחניים ומלאי ניחוחות - סיגרים משובחים מקובה, מהרפובליקה הדומיניקנית ומשאר מחוזות הגידול של הסמל הפאלי המושלם.

את המקום פוקדים בעיקר תיירים ואנשי עסקים מקומיים, שהפרוטה מצוייה בכיסם, שכן מחירו של סיגר טוב מתחיל בכמה עשרות שקלים, וממריא עד לשמיים.

ואת הסיגרים צריך הרי גם ללוות במשקה משובח, כשהמהדרין מקפידים לשלב בין טעמו של הסיגר למשקה. הקונייאקים והוויסקים למינהם שולטים בכיפה, אבל באינקא נכנס טרנד חדש: ללוות את הסיגר בפורט. התמהיל של גבריות שורשית, סיגר חזק ומשקה טוב
יוצר במקום אווירה מרתקת. מצד אחד, המקום נהגה בהשראת מועדונים בריטים מכובדים, ואף מעוצב כך, אבל מצד שני יושבים בו ישראלים ותיירים בודדים - ולא ג'נטלמנים בריטים מעונבים. וכך קורה למשל שמלצרית שמצאה חן במיוחד בעיני אחד הלקוחות גרמה לו לרוץ לחנות הסמוכה של שטרן ולקנות לה טבעת במחיר צנוע של 17 אלף שקל.

מבחינת מזון - מוגשות במקום ארוחות קלות וחביבות, אבל העיקר זה הסיגר - והדרינק. המקום מפוצץ בערבים, מה שמעיד כי הטרנד הסיגרי בהחלט כובש לו נתחים בשוק הישראלי, ולכן מומלץ מאוד להזמין מקומות בראש, בייחוד כאשר מתקיימות במקום הופעות ג'אז. כשבאים לבחור מה לעשן ולשתות מומלץ להתייעץ עם אנשי המקום, שינסו להתאים לכם סיגר ומשקה לאופי ולדרישות הפרטניות.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
אינקה בר בתל אביב
053-9438821

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר