נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
לכבוד שבוע הספר חברו הוצאת ספרי האוכל לאנצ'בוקס ומסעדת הום מייד, וביחד יערכו ארוחות מיוחדות עם מנות מתוך ספרי בישול ישראלים, וכמו כן מפגשים עם מחברי הספרים. ארבע הסעודות יערכו בימי שישי בחודש יוני בשני סבבים (19:00, 21:30) במסעדה שברחוב הנצי״ב 18 בתל אביב.

פירוט הארוחות:
5.6 - יש מקום בעיר התחתית - יומן אוכל חיפאי, מאת הילה אלפרט. בין המנות שיוגשו: שבלולי גבינה וטחינה גולמית (עמ׳ 61), שקדי עגל על ממרח חמים של שעועית (עמ׳ 185), וקרם מנגו בחלב קוקוס ופלפל חריף (עמ׳ 170).

12.6 - חדרוכל - סיפורים / מתכונים / קיבוץ, מאת אסי חיים ועופר ורדי. בין המנות שיוגשו: קציצות הדגים של חולתה (עמ׳ 106), העוף בתפוזים של עין חרוד איחוד (עמ׳ 180) ועוגת ה-200-200-200 של שדה בוקר (עמ׳ 240).

19.6 - תאנים צלויות ועדשים כתומות - אוכל שעושה שינוי, מאת כרמית אלקיים. בין המנות שיוגשו: מרק קרם תרד ושום (עמ׳ 37), המבורגר עדשים שחורות ופטריות טריות (עמ׳ 240) וסורבה קוקוס ומלון (עמ׳ 160).

26.6 - גולאש לגולש - מטעמי המטבח ההונגרי, מאת עופר ורדי. בין המנות שיוגשו: לצ׳ו (עמ׳ 38), פפריקש צ׳ירקה - עוף בפפריקה (עמ׳ 15) ומרק דובדבנים (עמ׳ 2).
דג על יוגורט. מתוך הספר 'יש מקום בעיר התחתית'. צילום: איתיאל ציון
מרק דובדבנים מתוך הספר 'מטעמי המטבח ההונגרי'. צילום: מיכל רביבו
בנוסף, ספרי האוכל של ההוצאה יימכרו בהנחה משמעותית במסעדה, וגם בדוכן לאנצ'בוקס, ביריד שבוע הספר בכיכר רבין בתל אביב, 3-13 ביוני.

הרשמה מראש ובכרטיס אשראי. 190 ₪ לסועד. 

הום מייד, הנציב 18, תל אביב. להזמנות: 072-2210050, שלוחה 2.

תמונה בראש העמוד: יחסי ציבור
תמונה בעמוד הבית: מתוך הספר 'יש מקום בעיר התחתית' של הילה אלפרט

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מסעדת לה סטורי – סיפור ירושלמי של טעמים
יוקר המחיה מרים ראש? קבלו מסעדות זולות וטובות
מסעדת 'מלכה וציפי' באשקלון: תל אביב הגיעה לפריפריה
בין ירושלים לטוסקנה: חוויה קולינרית במבשרת ציון
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
9 מסעדות מרקים לחורף חם, יבש ומנחם – וגם מתכונים שהם חובה במטבח
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?
יום הפלאפל הבינלאומי – עשרת הפלאפליות הכי שוות שיש
מסעדת - THE VIEW
פיאנו פיאנו - המנגינה האיטלקית הגיעה לנמל תל אביב