נגישות
נגישות

מסעדות בצפון: ולנטיין 2015

כל הארץ רוחשת אהבה, ובצפון הירוק לוקחים את העניין ממש ברצינות. מסעדות רבות מציעות תפריט זוגי משתלם, שכולל ארוחה מלאה – זהירות! לא להגזים כדי שיישאר לכם מקום גם לקינוח, ואולי לאיזה קוקטייל בשביל המצברוח. סקירה קצרה של כל מה שמחכה לכם בולנטיין במסעדות בצפון הארץ

מסעדות בצפון חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 12/02/2015, 13:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

גם הצפון מצטרף לחגיגת האהבה עם הצעות מפתות לזוגות: קוקטיילים על חשבון הבית, ארוחות זוגיות במחירים מעולים, ספיישלים מתוקים ועוד ועוד. רצוי להזמין מקומות מראש.

שלו ביער
יחגגו את יום האהבה בארוחה שכוללת לחם ומטבלים, מנה ראשונה לבחירה, מנת ביניים, מנה עיקרית לבחירה וקינוח לבחירה, ובנוסף – משקה הפסיפלורה של המקום. מחיר הארוחה: 175 ₪ לסועד ו-165 ₪ לחברי מועדון בהזמנה מוקדמת. רצוי להזמין מקומות מראש.
שלו ביער, שיכון אלה 2, טבעון. 053-9444052

הטחנה
מסעדת הטחנה במטולה תגיש בולנטיין תפריט זוגי שכולל טאפאסים לראשונות, עיקרית ותוספת, קינוח זוגי וקאווה/למברוסקו/יין ללא הגבלה. 425 ש"ח לזוג. בנוסף – 1+1 על הבר. בין המנות: סיגר הטחנה; ברוסקטה פטה כבד וריבת בצל; פלטת בשרים 700 גרם שכוללת אנטריקוט, סינטה, פרגית ברביקיו, קבבונים מרגז וצ'וריסוס. רצוי להזמין מקום מראש. הארוחה תוגש בשני סבבים: 19:00 ו-21:00. >> לתפריט המלא
הטחנה, הראשונים 1, מטולה. 053-9440904
מסעדת הטחנה
הנמל 24
חוגגים ולנטיין עם תפריט זוגי ב-399 ₪. התפריט כולל פתיח, ראשונה, עיקרית וקינוח לכל סועד. בין המנות: פילה טלה במילוי כבד אווז; פילה מוסר ועגבניות מדורה עם פולנטת צ'דר; פירות ים וארטישוק בציר סרטנים ועוד. רצוי להזמין מקומות מראש. הארוחה תוגש בשני סבבים: 19:00 ו-21:30. >> לתפריט המלא
הנמל 24, הנמל 24, חיפה. 053-9442262
הנמל 24. צילום: סטודיו דרור כץ
DIANA חוגגת ולנטיין
מסעדת DIANA – קונספט בר ישראלי חוגגת את חג האהבה עם ארוחת ערב הכוללת: מנה ראשונה, עיקרית, קינוח ו-2 כוסות שמפניה ב-180 ₪ לזוג.
DIANA, מתחם G, יקנעם. 053-8096533
DIANA. צילום: אופיר אייב
ערב ולנטיין במסעדת אדמה
פרחים, שוקולד ומרק תותים יוגשו במסעדת אדמה בזיכרון יעקב. המנות בתפריט יכללו: מרק ערמונים עם שמן כמהין ושמנת (42 ₪), טורטליני עגל עם קרם שורשים, שום קונפי ורוטב יין אדום (52 ₪), שקשוקה קלמרי עם פלפלים גרגרי חומוס, לימון ועלה פסטה ירוקה (58 ₪), ניוקי "אדמה" עם פטריות פורצ'יני, שמפיניון ושמן כמהין (68 ₪) ועוד. מומלץ להזמין מקומות מראש.
אדמה – בקתה קולינרית, מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין, זכרון יעקב. 04-6293183
אדמה. צילום: אילן עמיחי
אלמרסא
תפריט הספיישלים של אלמרסא בולנטיין יכלול: מנות ספיישל ראשונות: בייבי קלאמרי על הפלאנצ'ה בליווי קרם אבוקדו, לבנה עיזים ואריסה (32 ₪); טרטר דג פלמוד עם עשבי תיבול, טוויל גבינת פרמז'ן וטבסקו (39 ₪); טרטר פילב בקר, שמן כמהין, קרם ארטישוק ירושלמי ורשאד. (59 ₪). עיקריות: פילה דג ים על סלט פריקי עם בצל מקורמל ותרד בר (109 ₪). לקינוח הפתעת השף. בסיום הארוחה יהיה ניתן לעלות על אחת הספינות העוגנות בסמוך למסעדה ולעשות שייט רומנטי לילי בחוף ימה של עכו (בתשלום ובנפרד). התפריט יוגש החל מהשעה 19:00. מומלץ להזמין מקומות מראש.
אלמרסא, נמל הדייגים, עכו. 053-9438661
מסעדת אלמרסא. צילום: יפית בשבקיןתטה
במסעדת תטה של השף ניר פרומר חוגגים בארוחה זוגית מפנקת ב-180 ₪ לזוג. הארוחה כוללת: מנת פתיחה זוגית, 2 מנות ראשונות, 2 מנות עיקריות, קינוח זוגי, 2 שתייה קלה ו-2 שתייה חמה. בין הראשונות יש את מנת הכנפיים ברוטב השף ואת מנת כבד קצוץ של סבתא. בעיקריות יש ההמבורגר בוקרים, רביולי במילוי גבינות ושינצל עגל ווילנאי.  החל מהשעה 18:00.
תטה, כביש 650, מתחם דור אלון, פרדס חנה. 04-6376401


Tokai גלי ים
ביום שבת חוגגים אהבה בטוקאי עם ארוחת ספיישל זוגית שכוללת: 2 יחידות ספיישל אגרול, דים סאם צמחוני, שתי מנות עיקריות מהתפריט, אורז מטוגן עם ירקות, תה סיני וקינוח טפיוקה ופירות יער וזוג קוקטייל צ'ויה או יין. הכל ב-280 ₪ לזוג.
טוקאי גלי ים, יפה נוף 108, חיפה. 053-8093283

שארלוט
מסעדת שארלוט חוגגת עם תפריט חדש, ספיישלים לולנטיין וקינוחים מיוחדים כדוגמת שוקולד לב. רצוי להזמין מקומות מראש.
שארלוט,  אחי אילת 12, קריית חיים. 053 -9372500

איזבלה במושבה
חוגגים אהבה עם הנגן יורי פוברגיני באווירה רומנטית. על כל שליש בירה תקבלו צ'ייסר מתנה, וגם – כל זוג סועדים יקבל 6 סוגי סלטים על חשבון הבית בהזמנת מנה עיקרית.
איזבלה במושבה, בן גוריון 6, המושבה הגרמנית, סיטי סנטר, חיפה. 053-9441210

בית שלום
במסעדת בית שלום במטולה רקח השף אסף אוטולנגי מנות חדשות. בולנטיין יחולקו כוסות של קיר רויאל לאורך הערב, על חשבון הבית. יהיה גם ספיישל קינוח לאוהבים – בר אגוזים עם תותי שדה. בין המנות בתפריט: סלט פאטוש עם גבינת פטה כבשים; חונקי כמרים עם שרי, בזיליקום וקלמטה; צ'וריסוס עגל כפרי; כבד עוף צלוי על ופל בלגי ועוד.
בית שלום, הראשונים 26, מטולה. 053-9443322
מסעדת בית שלום. צילום: אסף רונןרשת פיאנו פיאנו
רועי חנין, השף הראשי של המסעדות האיטלקיות 'פיאנו פיאנו' בנה תפריט ספיישלים עם השפים, דייב ביגיו (סניף יוקנעם) והשף נמרוד מרום (סניף כפר סבא). בין המנות שיוגשו כמנות ספיישל: קרפצ'יו דניס; פיצה ברוסקטה עם סלט אגסים; פילה סלמון עם יפרה וראגו פלפלים; רביולי לחי עגל בחמאת ברנדי עם כרישה ולקט פטריות; פפרדלה במילוי גבינת ברוטב שמנת כרישה; לקינוח: צ'יקולאטה אמורה – קוביית בראוניז שוקולד עם מוס שוקולד חלב סמי פרדו, קנולי במילוי קרם נוגט ותותים.
פיאנו פיאנו יקנעם, פיאנו פיאנו כפר סבא.

רשת קפה מנדרין
ברשת מנדרין מציעים תפריט מיוחד של שף הרשת – איבגני גברונסקי, שכולל: סלט אישי, מנה עיקרית פסטה לבחירה וקינוח לצד כוס יין או שמפניה. 79 ₪ לסועד (סניף קניון חיפה וגרנד קניון יינתן שתייה קלה/חמה במקום השמפניה והיין). הארוחה תוגש החל מהשעה 18:00.
>> לסניפי רשת מנדרין


>> ולנטיין 2015 בתל אביב והמרכז
>> לכל המסעדות בצפון
>> מסעדות רומנטיות באזור הצפון

תמונה בראש העמוד: מסעדת שלו ביער. צילום: סטודיו דרור כץ
תמונה בעמוד הבית: הנמל 24. צילום: יחסי ציבור

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מוסד ליד הים - מועדון ארוחת בוקר
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?
מסעדת הפופ אפ שולחן גלילי: ממטעמי המטבח הערבי
אדלינה - כשהמטבח הספרדי פגש את הגליל המערבי