300 גרם
מסעדת גרם תציע בסילבסטר שתי ארוחות: ארוחה הכוללת טאפאסים, מטבלים ולחם הבית. מנה ראשונה: קרפצ'יו, קבבוני עגל וטורטייה; מנה עיקרית: אנטריקוט עגל, סינטה עגל, סטייק פרגית. תוספות – תפוחי אדמה ובטטה, שעועית ירוקה מוקפצת ומעושנת. קינוח אישי לבחירה, שתייה קלה, אספרסו וכוס יין. הארוחה ב-400 ₪ לזוג. ארוחה שנייה: מנות פתיחה, מבחר טאפאסים, מטבלים, לחם הבית; מנה ראשונה: כבד אווז ברוטב אננס ויין לבן; מנה עיקרית: אנטריקוט עגל, סינטה עגל, פילה עגל. תוספות: תפוחי אדמה ובטטה, שעועית ירוקה.
שתייה קלה לבחירה ויין ללא הגבלה.
300 גרם, מושב בצת. 053-9439547
הנמל 24
פותחים את השנה האזרחית עם סעודה חגיגית וזוגית, שכוללת פתיח, מנה ראשונה, מנת ביניים, עיקרית וקינוח. המחיר: 580 ₪ לזוג. בין המנות: טרטר סלמון בכבישת צ'ילי וניל ,ארטישוק וקרמבל עגבניות מיובשות; פילה מוסר וקראסט עשבי תיבול לצד באו קייק סרטנים; טורטליני עגל בקרם שורשים וכמהין, ציר בקר ופתיתי כבד אווז ופרמז'ן; כדור מרנג במילוי מוס מנגו וגלידת קוקוס ועוד.
הנמל 24, הנמל 24 חיפה. 053-9442262
סילבסטר בוילה וי
מסעדת וילה וי והשף בר שמחון מזמינים את הסועדים לערב סילבסטר מיוחד עם תפריט במחיר של 250 ₪ לסועד הכולל מספר מנות, ביניהן: פתיח סביצ'ה מוסר ים, רביולי ארטישוק, פולנטה מתירס טרי עם אספרגוס, פטריות ושמן כמהין; תבשיל בורגניון וקרם שורשים לבן; המתוקים של וילה וי, קאווה חופשית ועוד. יש להזמין מקומות מראש.
וילה וי, רחבה ד' חד נס. 053-8096535
סילבסטר באלמרסא
תפריט הספיישלים שיצר עלאא מוסא, השף והבעלים של אלמרסא, יציע שש מנות בניחוח של ים. ארבע מתוכן יהיו ראשונות ושניים מהן עיקריות. המקום יקושט באווירה נוצצת, וכל סועד יקבל כוס קאווה על חשבון הבית. מנות ראשונות: קפוצ'ינו ארטישוק ירושלמי ושמן כמהין (12 ₪); אויסטר גילרדו (26 ₪); קובה במילוי פירות ים ולימון כבוש (14 ₪ ליחידה) וקרפצ'ו טונה אדומה, קרם ארטישוק ירושלמי, וכמהין שחור טרי (59 ₪). עיקריות: מחבת פירות ים, ריזוטו עדשים, לבנה עזים וקונפי שום ( מנה זוגית - 64 ₪); ופילה דג ים במחבת עם רוטב שמן זית וארטישוקים (104 ₪). התפריט יוגש החל מהשעה 19:00.
אלמרסא, נמל הדייגים, עכו. 053 -9438661
מסעדת בית שלום חוגגת את השנה החדשה
השף אסף אוטולנגי יצר תפריט סילבסטר מיוחד שיוגש החל מהשעה 19:00 ויכלול כוס קיר רויאל לאורך הערב ומנות חדשות שיושקו בערב זה. בין המנות הראשונות: סלט איכרים- צ'יפס בטטה וצ'ילי מתוק, בייבי רוקולה, רצועות ירקות, עגבניות שרי, צנונית, בצל סגול ופיצוחים קלויים, מוגש עם רוטב ויניגרט תפוז ונענע, עלי גפן ממולאים בבורגול ועדשים ברוטב יוגורט ונענע. סלט פאטוש - ירקות טריים חתוכים גס, עשבים מגינת התבלינים, פיתה מטוגנת מתובלת בזעתר וגבינת פטה כבשים מגוררת בתיבול שמן זית סומק ולימון. בין המנות העיקריות: חונקי כמרים מוקפצים עם שרי בזיליקום וזיתי קלמטה; צ'וריסוס עגל כפרי - על מצע כרוב כבוש ביתי וחרדל דיז'ון חריף; כבד עוף - צלוי על וופל בלגי, טחינה גולמית וריבת פירות יער; סינייה טלה- קציצות טלה עם צנוברים, מבושלות ברוטב עגבניות ופלפלים צלויים, לצד לאפה מהטאבון. בין הקינוחים החדשים: בר אגוזים וקרם בורלה. בערב יוגשו עוגת התפוחים המסורתית של סבתא יוכבד הוד על פי מתכון בן 100 שנה וגם עוגת גבינה אפויה מוגשת עם ריבת פירות יער. בנוסף – מנות דגים ובשרים מעדרי הבקר של הגליל והגולן.
בית שלום, הראשונים 26, מטולה. 053-9443322
סילבסטר ב-Meat
Meat מקבלים את השנה החדשה עם כוס שמפניה במתנה לכל סועד, שוקולדים, זיקוקים בחצות וכמובן – מנות מהתפריט. אין מינימום הזמנה, אך יש להזמין מקום מראש.
Meat, שדרות הנשיא 129 א', חיפה. 053-9381596
קוצ'ינה
במסעדת קוצ'ינה יגישו בסילבסטר מנות ספיישל כמו ברוסקטת רוסטביף עם רצועות פילה בקר צלוי בטאבון, ריבת תאנים, פרמז'ן ופלפל חריף; רביולי מלנזנה ממולאים בחציל וריקוטה ברוטב שמן זית ושום עם גבינת עזים ועגבניות שרי חלוטות. לקינוח – מקרון פיסטוק על בסיס שקדים ודובדבני אמרנה מוגש עם פירות יער. התפריט המלא באתר המסעדה.
קוצ'ינה, המייסדים 14, זיכרון יעקב. 053-9443725
פותחים שנה באנגוס
המסעדה תלבש חג ותהיה מקושטת באווירת הסילבסטר, מוזיקה תנעים את האווירה, הפתעות ישולבו במהלך הערב, והסועדים יוכלו להזמין מתפריט מיוחד שהרכיב השף נבות שלח. התפריט כולל: 2 מנות פתיחה של אנגוס – אנגוסונים; מנה עיקרית לבחירה מהנתחים של אנגוס על העצם: 650 גרם על העצם: סינטה ניו יורק קאט. 300 ₪ לזוג
או 750 גרם על העצם: פורטרהאוס סטייק T-Bone - סינטה ופילה על העצם. 350 ₪ לזוג
המנות מוגשות עם תוספות. הארוחה כוללת יין / קאווה / בירה חופשי. יש להזמין מראש.
אנגוס, המגינים 27, עיר תחתית, חיפה. 04-8626603
מסיבת סילבסטר באדלה
מאיה קליין וכרמית אלקיים (משחקי השף) מבשלות ערב מופלא עם ארוחת טעימות חגיגית במיוחד, ולאוהבי הריקודים מסיבת סילבסטר באדלה אירועים. בין המנות בתפריט: מרק קרם ירקות קלויים וצ'יפס קסבייה; סביצ'ה דג ים עם סלט ערבי ולבנה מקומית; קרוסטיני סינטה צרובה. מרענן חיך - סורבה עראק אשכוליות וזרעי אניס. לעיקריות: "צלחת מחבקת" - קציצות רכות עם חציל שרוף, פול טרי, מנגולד, לימון כבוש ועוד; "ניחוחות בומביי" - דאל, אורז בכמון, אלו גובי, פאלאק פניר, פיקלס וצ'פאטי; פפרדלה דג ים עם פילה דג צרוב, שמן צ'ומה, פילה לימון, עגבניות לחות, בזיליקום, צ'ילי וזיתי טאסיס. ולקינוח: "צרחות" - מקפא חלבה, מקפא נוגט, בראוניז לוז ושלג במבה או "סודוקו" - משבצת תמרים, ענן ריקוטה, תותים טריים בשלולית קשיו שקדים. 250 ₪ לאורח לארוחה מלאה וכניסה למסיבת ריקודים. 50 ₪ כניסה למסיבה בלבד.
אדלה, אזור תעשייה רמת ישי. 053-9444100
סילבסטר ברזילאי בג'אם בר
הג'אם בר, מסעדה צמחוני טבעונית בעיר התחתית חיפה, תערוך בערב הסילבסטר קרנבל ברזילאי צבעוני. את הערב תלווה להקת הסמבה הברזילאית ""Swing do samba, שתכניס את המוזמנים לקצב אחר. כמו כן יוכלו המוזמנים לבחור בשתי אופציות של תפריטים: הראשונה: מנה ראשונה ועיקרית לבחירה מהתפריט וקנקן קוקטייל קפיריניה זוגי ב-150 ₪ לאדם. השנייה, תפריט vip: מנה ראשונה ועיקרית לבחירה מהתפריט וקפיריניה ובירה מהחבית ללא הגבלה לאורך כל הערב ב-180 ₪ לאדם. הפתעות נוספות מצפות לאורחים במשך הערב.
ג'אם בר, שדרות המגינים 37, חיפה. 053-9365852
ארוחה חגיגית באדמה
תפריט סילבסטר מיוחד במסעדת אדמה בזיכרון יעקב. פתיחים: טריו אנדיב עם סלק, אגוזי מלך וגבינת עיזים, סרדין כבוש, וסלט עגבניות שרי. מנה ראשונה לבחירה: מרק ארטישוק ירושלמי מוקרם; מרק ערמונים מוקרם עם נגיעות שמן כמהין או ארטישוק א-לה רומנה. מנת ביניים לבחירה: פטה כבדי עוף, ניוקי פטריות או סלט סלנובה. עיקרית לבחירה: קדירת עגל, שוק אווז פונדו, פילה דג ים, אנטריקוט מיושן, קדירת פירות ים או טורטליני בטטה. קינוח לבחירה. המחיר: 250 ₪ לאדם.
אדמה, מעלה ראשונים 8, גבעת זמרין, זיכרון יעקב. 04-6293183
סילבסטר במוסקט
מסעדת מוסקט, במלון מצפה הימים, תקיים ארוחת סילבסטר חגיגית החל מהשעה 19:30. התפריט בניצוחו של שף רועי דקל כולל: פוקאצ'ה תוצרת בית בלווי מטבל עגבניות, שמן זית ובלסמי מיושן, ברוסקטה עם עלי מנגולד, בצל, אגוזי מלך וגבינות, ברוסקטה עם סרדין כבוש, שומר מתובל וגרגיר נחלים מהגינה, או פרוסות פילה בקר, אגסים, צנוברים ובלסמי מיושן. מנות פתיחה: מרק קרם ערמונים (צמחוני), מרק בצל (בשרי), טרין סלק וגבינה רכה, סלט שורשים ושרימפס, סביצ'ה טונה אדומה, כבד אווז. מנות ראשונות: סלט חסות, ריזוטו ארטישוק, סיגר מרוקאי, שרימפס ג'מבו על הגריל, טורטליני בקר, קובה בורגול. מנות עיקריות: לזניה פתוחה של פטריות, תרד וגבינות, פילה בר ים בתנור, תבשיל פירות ים בסגנון זרזואלה, אוכף טלה בציפוי עשבי תיבול ועגבניות מיובשות, אנטרקוט עצם, פילה בקר בסגנון טורנדו רוסיני. לקינוח: מוס שוקולד ולואיזה, פרי העונה, קינוח הפתעה, גבינת עזים עטופה בשערות קדאיף וזעפרן, צלחת גבינות תוצרת מחלבת המלון. בכניסה למסעדה תוגש לכל סועד כוס ברוט של גמלא. במהלך הארוחה יוגש סורבה אישי לכל סועד מפירות החווה העונתיים. לליווי הארוחה ניתן לבחור יין לבן ויוניה של הרי גליל או קברנה סובניון גמלא. 275 ₪ לאדם.
מוסקט, מלון מצפה הימים, ראש פינה. 04-6994523
מסיבת ריקודים בבלה
מסעדת בלה מזמינה אתכם לחגוג את הסילבסטר בערב שבו הכל כלול. החל מהשעה 20:00 תתחיל ארוחה שרקח השף עידן ליפשיץ. בין המנות בתפריט: מרק ארטישוק ירושלמי וכמהין; מרק עדשים כתומות בניחוח הודי; מבחר פיצות; סלט עגבניות בלסאמי; סלט קיסר; טרטר דג ים על יוגוסחוג; ברוסקטה טרטר בקר; פסטה ניוקי ערמונים; פאייה פירות ים; שיפודי סלמון מזוגגים על קרם אבוקדו; דניס בחמאה לבנה ופטריות שימאג'י; שיפודי סינטה עם צ'ימיצ'ורי; מיני המבורגר, קינוחים ועוד ועוד. התפריט כולל שתייה קלה, חמה, קאווה/למברוסקו, וודקה, וויסק וערק. המחיר: 250 ₪ לסועד, והכל, כאמור – ללא הגבלה. די.ג'יי יתקלט מגוון סגנונות וקלאסיקות מכל הזמנים.
בלה, מושב בית שערים. 053-9414924
ארוחה זוגית בגלי ים טוקאי
גלי ים טוקאי פותחים שנה חדשה באווירה חגיגית עם ארוחה זוגית הכוללת: שני מרקים לבחירה + אגרול + סלט סיני + עיקרית לבחירה, קינוח טפיוקה ותה סיני, ובנוסף שתי כוסות יין ושמפניה. הכל במחיר של 280 ₪ לזוג. בין המנות בעיקריות: עוף/בקר/נודלס – פלטה חמה ולצדה אורז מטוגן עם ירקות.
גלי ים Tokai, יפה נוף 108, חיפה. 053-8093283
ארוחה חגיגית בטיביס
מסעדת טיביס של השף חיים טיבי ושל רועי כהן מזמינה לארוחה חגיגית בערב הסילבסטר, החל מהשעה 18:30. התפריט המיוחד כולל: לחם מחמצת עם תבלינים ותמרים בליווי חמאת כמהין, קפוצ'ינו דלעת ערמונים ובוטנים מסוכרים. מנות פתיחה: כיסוני סלק במילוי גבינת קממבר עם טרטר שרי סלק שמן אגוזי לוז וחומץ חרז, קוויאר עם טונה אדומה וביצה עלומה. מנות ראשונות: ריזוטו פטריות מורל ופרמז'ן, תבשיל מוח ולפת צלויה על גרגרי חומוס, סלט ברווז פריך ברוטב שזיפים- סלט דלעת חציל לבבות חסה ושאלוט קונפי. מנות עיקריות: פילה בקר וטרין כבד אווז - פילה בקר צלוי בגריל עם אורז אסור, תרד בר, ארניות וקונפי שום, חזה ברווז צלוי בקרמל תפוזים והל מוגש עם קרם גזר שעועית ירוקה ושורש פטרוזיליה מקורמל, פילה דג לוקוס מים תיכון צלוי בתנור עם ירקות צלויים קרם אפונה, אספרגוס, רוטב ביסק דגים ופרנו, ופסטה גרגנלי בשמפניה שמנת. לקינוח: מרקיז שוקולד נוגט עם פנני שוקולד ברנדי, פחזנית סבלה במילוי קרם וניל אמרטו ושביבי שקדים, קדאיף אגסים בזעפרן גבינת צאן ועוד. הארוחה תלווה בשתי כוסות שמפניה Moët & Chandon. 300 ₪ לסועד. מומלץ להזמין מקומות מראש.
טיביס, צומת כורזים, ורד הגליל. 053-9368039
אילו'ש חוגגת ברמת צבי
מסעדת אילו'ש ברמת צבי חוגגת סילבסטר בארוחה מיוחדת. בתפריט: לפתיחה:פוקאצ'ה למרכז השולחן עם מטבלים. מנות ראשונות לבחירה : טטאקי טונה צרובה על מצע חסה אייסברג בתיבול שום ואיולי לימוני, טורטליני גבינות בציר עוף/ירקות, מרווה ואפונת גינה, סלט טאבולה וסרדינים טריים, סיגרים פילה בקר ויוגורט, ריזוטו אספרגוס ועוד. לעיקרית: צלעות טלה פרימיום, טורנדו רוסיני- כבד אווז ופילה בקר ברוטב קלבדוס ותפוח עץ מיובש, פילה דניס על מצע ניוקי ערמונים ברוטב פטריות כמהין ומרווה, טורטליני תרד וסלק ברוטב שמנת סלק ועוד.קינוח לבחירה: קערת שוקולד במלית קרם שנטילי, שברי מרנג ותותים, טארט אגסים וקרם שקדים, משחקי שוקולד- קוביית שוקולד נוגט ופצפוצים, קרמבו שוקולד מוקה ומקרון שוקולד חלב, קרם מסקרפונה, קדאיף ותותים. הארוחה כוללת: כוס יין/קאווה לכל סועד, ושתייה קלה - לימונדה/תפוזים חופשי. יש להזמין מקום מראש.
אילוש, מושב רמת צבי. 053-6130771
סילבסטר במסעדת שלו ביער
שלו ביער פותחים את השנה עם תפריט מיוחד שכולל: פתיחים – קפוצ'ינו סלק וארטישוק ירושלמי; סביצ'ה פלמידה ולחם הבית. מנות ראשונות: קרפצ'יו סלק, גבינה כחולה, רוקט ובלסמי מיושן; פטה כבד עטוף שוקולד לבן וצ'אטני של תותים ונענע; טרטר נתח קצבים. לעיקריות: ניוקי עגבניות מעושנות, זיתי טאסוס וגבינה כחולה; פילה סלמון על עדשים שחורות, קרם גזר ברוטב שמנת ומרווה; מול מרינייר, תותים ביין לבן, שום, עשבי תיבול וקציפת תותים; פילה עגל על פונדו של ירקות שורש ברוטב יין אדום. ולקינוח: קרם ברולה ובננות מקורמלות; לבה של שוקולד. שמפנייה לאורך כל הערב והופעת אומן אורח. יש להזמין מקומות מראש.
שלו ביער, שיכון אלה 2, קריית טבעון. 053-9444052
שותא בסילבסטר
בשותא הגרוזינית חוגגים את הסילבסטר עם משתה גרוזיני מסורתי, שהעיקר בו הוא לאכול, לשתות ולשמוח. בתפריט: סלטים גרוזינים, חינקאלי גבינות ובשר, חצ'אפורי, צ'יבורסקי (סהרוני בצק פריך במילוי בשר עגל טחון פיקנט) , מדליוני פילה עגל עם בצלצלים וריבת שזיפים, פטה כבד ואגסים מבושלים, חאליה- תבשיל כרעי עוף, תמר הינדי, בצל רימונים עם עשבי תיבול, מיטב הקינוחים הביתיים של שותא ועוד מנות מהמטבח הגרוזיני .
כמיטב מסורת השמחה של הגרוזינים, הרבה אלכוהול ויינות גרוזינים יישפכו לכוסות היישר מכדי החרס, וכל שולחן יקבל וודקה - כדי להרטיב את הגרון. את החגיגה תלווה מוזיקה מקפיצה ומהפנטת של צלילים צועניים ובלקניים, פופ רוסי ומוזיקה מקפיצה. מחיר 250 ₪. חובה להזמין מקום מראש. גאומרג’וס! (לחיים)
שותא, קיבוץ שמרת, כביש עכו-נהריה. 053-8096649
>> סילבסטר במסעדות במרכז ובתל אביב
>> סילבסטר במסעדת בדרום ובירושלים
>> כל המסעדות בצפון הארץ
>> 10 המסעדות המומלצות בחיפה על פי דירוג גולשי רסט
תמונה בראש העמוד: מסעדת טיבי'ס. צילום: יחסי ציבור
תמונה בעמוד הבית: מסעדת מוסקט. צילום: נטשה חיימוביץ'
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת