אדום חוגגת 15 שנים
מסעדת אדום במתחם התחנה בירושלים חוגגת 15 שנה להקמתה, ולכבוד המאורע מזמינה את הסועדים ליהנות מדי יום שני מערב חגיגי עם שף ירושלמי אהוב. למשל: 27.6 - רחל בן אלול (מאסטר שף) ואילן גרוסי (סאטיה). 4.7 - קרן ואיציק קדוש (קדוש), זכאי חוג'ה (ג'קו סטריט). מעבר לתפריט המיוחד יהיו גם השקות יין ועוד הפתעות.
שרונה מרקט חוגגים שנה לפתיחה
שוק האוכל בשרונה חוגג שנה להיווסדו ומציע 25% הנחה על כלל המוצרים במתחם (בחנויות ובמעדניות). החגיגות יתקיימו עד לתאריך 30.6 בימים א-ה. בין החנויות הבולטות שמשתתפות בחגיגות השנה: פישופ (דגים ופירות ים), איכר הבריאות (ירקות ופירות), באשר ולה פורמג׳רי (גבינות), יין בשוק, מיט ווין, טייסטינג רום, לגעת באוכל, פרימו וקליית חממה, סוהו קיטשיין, קוק סטור, מרינדו, קצביית לאטי, משק זינגר, טעם הפרי, פירות בר נס, בית התה, שוקולד דסקלידס, מקס ברנר, ממלכת החלבה, קלאסיקה ועוד.
שלו ביער מארחת את יקב יפו
מסעדת שלו ביער מארחת את יקב יפו לארוחת שף בסגנון Wine & Dine: טעימות של יינות מובחרים מהיקב, בליווי תפריט מיוחד לאירוע. יום חמישי, 30.6, בשעה 20:00. יש להזמין מקום מראש. מספר המקומות מוגבל. מחיר לאדם: 185 ₪, לחברי מועדון מחיר מיוחד של 165 ₪ (יש לציין בעת ההזמנה האם מדובר בחברי מועדון שלו ביער/ מועדון יקב יפו). לפתיחה: סביצ'ה דג ים ובורגול על קרפצ'יו סלק וגבינת שמנת בליווי שרדונה HOMMAGE 2015. מנה עיקרית: ניוקי פירות ים/ניוקי עלי גפן ולימון כבוש/שלישיית בקר, קרנצ'י תפוח אדמה, עלי מנגולד, שום, פלפל, ציר בקר ושמנת, לצד סירה-מרלו 2014 HOMMAGE. קינוח: פבלובה שלו ביער, לצד אימז' 2013 IMAGE וטעימת מהדורה מיוחדת של פורט תוצרת היקב.
מאירועי היורו במסעדות:
ברשת אגאדיר יש מסלולי ארוחות מיוחדים בזמן היורו: המבורגר מקסי 220 או צמחוני, מוגש בתוספת צ'יפס לצד בירה קרלסברג. מחיר: 78 שקלים; המבורגר אגאדיר 330 או אנגוס או דיאנא, מוגש בתוספת צ'יפס, בירה קרלסברג. מחיר: 89 שקלים. בנוסף - פעילות נושאת פרסים. בהזמנת הארוחה מנחשים את תוצאות המשחק ויכולים לזכות בחבילה זוגית לקאמפ נואו.
ב-picnic במתחם שרונה מקרינים את המשחקים על מסכי ענק ברחבת הדשא, ומדי יום יש מבצעים על פיצות, בירות וסיידר סומברי.
לרגל היורו רשת wolfnights מציגה את "קומבו חברים". ההרכב כולל שלישיית המבורגרים קלאסיים וצ'יפס גדול ב-115 שקלים. המבצע עד ה-10.7 במשלוחים ובאיסוף עצמי. כל המזמין משלוח במהלך היורו יקבל הטבה נוספת של חצי פיינט בירה חינם בישיבה בסניפים.
מסעדת סוהו בראשון לציון החליטה לספק מקלט למי שלא רואה את המשחקים ולספק לסועדים ובעיקר לסועדות, "אי של שקט" וחוויה מעט אחרת. במסעדה יברכו את הנשים בקוקטייל שרינג מפנק על חשבון הבית (שולחן של 4 נשים ומעלה,ללא גברים בשולחן) . איך זה עובד? ברגע שקבוצת בנות, מארבע סועדות ומעלה תופסת שולחן, כל אחת מהבנות עושה לייק לעמוד הפייסבוק של הסוהו ונשלח לשולחן באופן מיידי קוקטייל שרינג גדול ומפנק מתנת הסוהו. ההטבה תינתן במהלך חודש היורו כולו, בשעות משחקי הערב החל מהשעה 20:00.
מובי - מנת ספיישל יורו בסניפי BBB בכרמיאל ועפולה. המנה הכוללת נקניקיה איכותית 180 גרם מבשר בקר וטלה עם תוספות. בנוסף: 1 + 1 על בירות קרלסברג וטובורג ועוד הפתעות.
עד סוף חודש משחקי היורו (10.7) רשת קרנף, המציעה רולים בשריים בכל מיני שילובים ותוספות, מפנקת את מזמיני המשלוחים ומציעה קומבינציית רולים. הקומבינציה כוללת 4 רולים לבחירה מכל התפריט, 2 מנות צ'יפס, ליטר וחצי משקה קל. 140 שקלים במקום 165 שקלים לקומבינציה. המבצע תקף מדי יום החל מהשעה 18:00 ועד הסגירה במשלוחים בלבד.
פאסטל חוגגת 3 שנים
ביום חמישי, 30.6, החל מ-20:00 מסעדת פאסטל היפהפייה, הממוקמת במוזיאון תל אביב, תחגוג שלוש שנים במסיבה שתכלול אלכוהול מוזל, מנות מיוחדות, הופעה חיה ומוזיקה טובה. את המסיבה ילווה המותג SOMERSBY, סיידר התפוחים האלכוהולי שיימכר ב-10 שקלים בלבד עד השעה 22:00. אליו תצטרפנה מנות פינגר-פוד מסתובבות מעשה ידיו של שף המסעדה, הלל תווקולי. בנוסף, בין התאריכים 3-9.7 יוגשו במסעדה ארבע מנות ספיישל ייחודיות בהשראת יצירות אמנות המוצגות במוזיאון.
ניחוח איטליה בירכא
אוליבו הוא ביסטרו שף ים תיכוני בהשראה איטלקית שנפתח בכפר הדרוזי ירכא. אוליבו בעצם מביא אל הכפר בשורה קולינרית חדשה ומתקדמת, וטעמים חדשים אל המטבח הערבי. בין המנות בתפריט: סוכריות פסטה במילוי לבנה ביתית ברוטב חמאת זעתר (48 שקלים); אנלוטי במילוי גבינה ערבית ברוטב חמאת נענע וארטישוק רומאי (48 שקלים); לעיקריות: צלעות טלה צרובות בגריל על מצע פירה תפו"א/פריקי ירקות שורש, (98 שקלים); דניס אפוי בטאבון עם עשבי תיבול ושום לצד תוספת לבחירה (70 שקלים); שרימפס בחמאת שום לימון (75 שקלים); מגוון פסטות טריות בעבודת יד כמו פסטה עם פירות ים ברוטב רוזה (72 שקלים) ועוד.
מנות חדשות בטייגר לילי
במסעדות טייגר לילי שרונה מרקט וטייגר לילי רמת החייל הכניסו לתפריט מנות חדשות. ביניהן: מיני ספריבס (מנה ראשונה, 46 שקלים) - צלעות חזיר מוקפצות עם בוק צ'וי, בצל ירוק, פטריות שיטאקי, בזיליקום, בצלצלי שאלוט וכפיר ליים ברוטב צדפות, סויה שחורה, שום ופלפלים מוחמצים; וון טון שרימפס (מנת ביניים, 49 שקלים) - 5 יחידות וון טון פריכים במילוי שרימפס וכוסברה ברוטב פאננג חלב קוקוס, שבבי קוקוס קלויים, בוטנים ועלי נענע; פאק בונג (מנת ביניים, 46 שקלים) - עלי תרד תאילנדים (בעונה) בתוספת טופו או בקר או בשר לבן או עוף או שרימפס ברוטב צדפות תאילנדי, שום, צ'ילי ופלפל לבן עם קריספי שום ופלפל חריף מוחמץ; פאד תאי איסאן חריף (מנה עיקרית, 58 שקלים) ועוד.
מקס ברנר בלילה לבן
מסעדת מקס ברנר בשדרות רוטשילד מציגה שני מסלולים ליליים, זוגיים וחד פעמיים המבוססים על שוקולד לבן, לצד השקת מארז חטיפי בר לבנים כמחווה מיוחדת לעיר הלבנה. מסלול שרינג לבן: עוגת גבינה, קרפ גבינה עם שוקולד לבן נמס, גלידת קרם וניל וקראמבל עוגיות, גלידת שוקולד לבן וגלידת וניל, וופל שוקולד צ'יפס לבן ופונדו שוקולד לבן עם פירות טריים. מוגש עם שתי כוסות קאווה מבעבעות ב-99 שקלים. מסלול וופל מלוח: שתי מנות של קרפ מלוח לבחירה בליווי סלט ירוק ובתוספת שתי כוסות קאווה מבעבעות ב-99 שקלים.
לילה לבן בטשרניחובסקי 6
בביסטרו טשרניחובסקי 6 יחגגו את הלילה הלבן ביום חמישי, 30.6, עם יינות קיציים, מנות מיוחדות והופעת ג'אז חיה. לכבוד הלילה החגיגי תהפוך המסעדה לערב אחד למרפסת מיוחדת בה ניתן יהיה ליהנות מיינות לבנים ויינות רוזה, אשר מתאימים למזג האוויר הקיצי; מנות אוכל אשר יותאמו ליינות, ביניהן: רוסטביף סינטה בשמן זית וזרעי עגבנייה (48 שקלים), פאייה פורטוגלית - תבשיל אורז עם עגבניות, פירות ים ונתחי דג ים (92 שקלים), סלט אוקטופוס (58 שקלים); ומופע ג'אז של עמוס הדני, אלון נדל ואיתן איצקוביץ'. הארוחה תוגש החל מהשעה 20:00 וההופעה תחל ב-21:30.
תפריט איטלקי חדש ברשת לנדוור
רשת קפה לנדוור משיקה את "האיטלקייה של לנדוור" - תפריט איטלקי חדש, הכולל 24 מנות: ניוקי ורביולי טריים במילויים שונים, פסטות טריות מ- 100% קמח דורום עם מגוון רטבים ופיצות הנאפות בתנור לבנים עם 100% גבינת מוצרלה ותוספות שונות. פיצה חצילים ופטה - 62 שקלים; ניוקי בטטה וערמונים - 59 שקלים.
מיטב השפים מבשלים בקמאו
Cameo במתחם התחנה בתל אביב, מתחדש בתפריט חדש אותו בנה שף והיועץ הקולינארי רונן דברת בלוך, וגם עם ליין ערבים קולינריים חדש בשם "Chef&Dance" בהשתתפות שפים מובילים. בכל יום רביעי בשבוע, לאורך כל חודשי הקיץ, יארח המקום שף מוביל אשר ייקח את הסועדים למסע קולינרי מרתק שיוקדש למטבח עולמי אחר. בין השפים שיתארחו: צ'רלי פדידה, ג'קי אזולאי, ירון שלו ועוד. במקביל תתקיים בחצר המסעדה מסיבה בניצוחם של די.ג'ייז לייב.
HIRO ראמן של אהרוני משיק קולקציית באנס
בפתיחת HIRO ראמן בר בשרונה מרקט לפני כשנה, הביא השף ישראל אהרוני את בשורת הראמן-בר, וכעת, רגע לפני הקיץ הישראלי, הוא משיק ב HIRO קולקציית "באנס" עם שלושה סוגי מילויי (גם לטבעונים), מגוון תוספות ושלל טעמים. קולקציית הבאנס של אהרוני כוללת את המנות: באנס טבעוני עם חציל קלוי בסאקה ומירין, עם מיסו מתקתק, מיונז קונפי שום לימוני, שומשום קלוי ועלה שיסו (21 שקלים); באנס עם חזה עוף מאודה במרינדה עסיסי ורך, עם מיונז צ'ילי ודבש, דייקון כבוש, בצל ירוק, חסה פריכה ובצלי שאלוט פריכים (22 שקלים); באנס עם חזה בקר בבישול ארוך עם חסה פריכה, מיונז קימצ'י, מלפפונים בתחמיץ, צנוניות כבושות ובצל ירוק (24 שקלים).
בירה ומנות שף ב-Porter & Sons
החל מה-28.6 (יום ג') ולמשך חודש יתארחו בתפריט Porter & Sons מנות של השפים המובילים בישראל בשיתוף בשיתוף עם IBBL Carlsberg. השפים דוד ויוסף - דודו אלמקייס ויוסי שטרית, אביבית פריאל ואוראל קמחי ירכיבו מנות מיוחדות מהמטבח שלהם שעושות כבוד לבירות המעולות שנמזגות בכל ערב ב-Porter & Sons. מנות השפים יופיעו בתפריט ספיישלים שיוצע לצד תפריט המסעדה ויוגשו במהלך חודש. לכל מנות השפים יותאמו בירות איכותיות שטעמיהן ישלימו את המנות לחוויה קולינרית מושלמת.
תפריט חדש לקפה ג'ו בחנויות מנטה
רשת חנויות הנוחות מנטה, משיקה את תפריט הקיץ של קפה ג'ו, הכולל משקאות חדשים: לימונענע גרוס ג'ו ומסדרת הסמודיס - סמודיס תות בננה ללא תוספת סוכר. כמו כן, הושק קפה קר עם שוט טרי של אספרסו ג'ו. הרשת תציע ארוחת קפה ג'ו (כריך ומשקה) ב-22.90 שקלים במקום 28 - לרוכשים דרך האפליקציה.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת