חג ההודיה בטקסס ברביקיו
ב-20 בנובמבר יחגגו בטקסס ברביקיו ברמת החיל את חג ההודיה עם ארוחה אמריקאית מסורתית: הודו בבישול של 10 שעות, בטטות עם מרשמלו ופקאן, ורוטב האוכמניות שמגיע עם ההודו. רצוי להזמין מקום מראש.
טקסס ברביקיו, הברזל 7, רמת החיל, תל אביב. 053-9369071
"תאבון לעזור" – שפים נרתמים ליום זכויות הילד
המסעדות כרמים, אלבי, טאנטי באצ'י, חנדל'ה, סילו, פורט קפה ועוד מסעדות ושפים מובילים בישראל, מתאחדים לקראת יום זכויות הילד הבינלאומי החל ב200 בנובמבר, לפרויקט חברתי חשוב , הרותם את הציבור כולו, שיתקיים בשבוע שבין ה-18/11-26/11 (משישי ועד מוצאי שבת שאחרי) ותורמים מרווחיהם למען ילדי אגודת SOS כפרי הילדים.
כפרי הילדים, הנמצאים במגדים אשר במגדל העמק ובנרדים ליד ערד, בהם מתגוררים מאות ילדים אשר הוצאו מביתם בצו בית משפט. כפרי הילדים בנויים ממספר משפחתונים חמימים וביתיים , כשבכל משפחתון מתגוררים אם בית, המשמשת עבור הילדים כאימא לכל דבר, וכ-8 ילדים בגילאים שונים. כמו כן, בכל כפר צוות גדול של פסיכולוגים, עובדות סוציאליות, יועצים פדגוגיים, רכזים ומתנדבים העומדים לרשות הילדים 24 שעות ביממה, עוטפים אותם בחום ואהבה ועושים ככל שביכולתם על מנת להעניק לילדי הכפר חווית ילדות נורמטיבית למרות הרקע הקשה ממנו הגיעו.
לרשימת המסעדות היכנסו לאתר אגודת SOS כפרי ילדים.
אוכל רחוב מקסיקני בשוק צפון
מסעדת מקסיקנה ממשיכה במגמת ההתרחבות ומשיקה בימים אלה, במתחם האוכל של שוק צפון, את Mexicana Mercado בקונספט חדש של אוכל רחוב מהיר במחירים נגישים. במקסיקנה מרקדו יוגשו מנות מקסיקניות אותנטיות, ברוח שוקי האוכל הצוהלים של סן כריסטובל, מרידה, טיחואנה ומקסיקו סיטי. בין המנות: פסקאדו - מנות אצבעות פילה דג פריך עם סלסה חלפניו בגריל וליים עם מיונז צ'יפוטלה, סלסת אבוקודו וסלסלת בלנקו (19 שקלים), קמרונס - שרימפס קריספי בציפוי פריך עם סלסה חלפניו ( 19שקלים). נאצ'וס קון קסו - חטיפי טורטייה תירס עם פיקו דה גאיו, פריחולס, גוואקמלה, שמנת חמוצה (35 שקלים).
מקסיקנה מרקדו, ראול ולנברג 20, שוק צפון, רמת החיל. 053-9385722
קופנהגן מגיעה אל גריג
תפריט הסתיו החדש של השף עידו פיינר ממסעדת Garrigue יגרום לכם לשכוח מכל מה שחשבתם שידעתם על המטבח האירופאי ולגלות את טעמיה העכשוויים של קופנהגן, לונדון וסן סבסטיאן, בתל באביב. בין המנות היצירתיות בתפריט הסתיו: שניצל כבד אווז - ציפוי פירורי לחם תבלינים, רוטב יין אדום, קציפת טימין ודבש – 85 שקלים; פטוצ'יני מולים- רוטב עגבניות, ציר דגים, יין לבן, פלפל שאטה, בזיליקום – 75 שקלים; בטן חזיר - בישול ארוך בדבש סויה ואניס, שפצלה, תבשיל כרוב לבן וקימל – 90 שקלים.
גריג, אחד העם 15, תל אביב. 053-4276677
הופעות חיות ביאמאס
יאמאס YAMAS , טברנה מודרנית בסגנון יווני ים תיכוני הממוקמת ב-M הדרך (בית ינאי, על כביש החוף), מציעה תפריט המבוסס על בשרים, פירות ים, דגים, מנות צמחוניות וטבעוניות באווירה שמחה של אכילה משותפת ואלכוהול יווני אותנטי. בכל רביעי ב-21:00 מארחים בטברנה הרכבים מוסיקליים שונים, להופעה חיה אותנטית ועליזה. בימים א'- ד' בין השעות 18:00-20:00 מציעה הטברנה Happy Hour – 50% הנחה על כל מנות המאזות!
יאמאס, בית ינאי, M הדרך. 053-9374929
תפריט חורף ב-206 דגים
מסעדת 206 דגים מציעה מגוון מנות חורפיות לימים הקרים,. בתפריט, אשר נבנה על ידי שף הבית - איציק הראל, יש מבחר מנות פיוז'ן עכשוויות ומחממות של דגים טריים ופירות ים. בין המנות: מרק בויאבז, ציר דגים, עגבניות ופירות ים - 51 שקלים; לזניה של דייגים – 129 שקלים; סקאלופ על הפלנצ׳ה - קרם ערמונים, גרנולה מתוקה ורוטב מרסלה - 66 שקלים.
206 דגים, משה סנה 54, תל אביב. 053-9444178
שישי שמח ב"ים 7"
במסעדת "ים 7" בהרצלייה פותחים במסורת של שישי צהריים, בין השעות 12:30-17:00. בזמן הזה תהפוך המסעדה האלגנטית את פניה ותקבל את שישי צהריים עם מוסיקה שמחה ובאווירה צוהלת ומאוד לא פורמלית. ב"ים 7" מזמינים את האורחים לקבל את השבת עם תפריט כייפי וטעים המציע מגוון נשנושי רחוב ים תיכוניים, כשהשוס הוא השיפודים המצטיינים שהכין השף יורי סנצ'וק. ומה מחכה לכם? שיפוד ירקות - 28 שקלים, שיפוד פילה בקר עם ירקות שורש במירין וסויה - 38 שקלים, שיפוד שרימפס עם צ'אטני מנגו וצ'ימיצ'ורי - 30 שקלים ועוד. כדאי לנסות את הקוקטיילים המעולים והיצירתיים שבמקום.
ים 7, רמת ים 122, הרצליה. 053-5495290
רשת BBB מתרחבת
רשת ההמבורגרים BBB מתרחבת ופותחת שני סניפים חדשים: בקריית חיים ובנצרת עלית בהשקעה של כ-7 מיליון שקלים. הסניפים יציעו את תפריט הרשת. הסניף הראשון ייפתח בקריית חיים ברחוב אח"י אילת 12, והסניף השני ייפתח במתחם עופר דודג' בנצרת עלית.
ברנז'ה חוזרת
לאחר תקופת רענון קונספטואלי וקולינרי מסעדת ברנז'ה נפתחה מחדש לפני שבועיים עם מטבח ספרדי שמח בעל נגיעות ים-תיכוניות, בתפריט בן שש קטגוריות של מנות ספרדיות אהובות:TAPAS, PINCHOS, VEGETAL, PAELLA, LA MAR, CARNE. השפית החדשה במסעדה היא ססיל לוי. המקום עבר שיפוץ ושדרוג משמעותי, ויש בו שלוש קומות, כאשר הקומה הראשונה היא המסעדה, הקומה השנייה מתפקדת כבר לאונג', ובקומה השלישית עורכים אירועים פרטיים.
ברנז'ה, אלוף דוד אלעזר 15, מתחם שרונה, תל אביב. 053-9365799
כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
יוונייה חדשה בתל אביב ועוד חדשות קולינריות
חורף מהמזרח: מרקים אסיאתיים מומלצים
קרייזי סאנדיי: הטבות 1+1 במסעדות ברחבי הארץ
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת