גרסה מפתיעה למשולש המתוק. לולה וקובה (צילום: עלמה הראל)
קטנות, פריכות ומפוצצות בטעם – במקום להכין את המתכון המסורתי שלכם לאוזני המן, נסו הפעם את הגרסה המנצחת של לולה וקובה מהוד השרון, במילוי מענג במיוחד של גנאש שוקולד מריר ושיחוק מקורי עם שברי עוגיות שמוסיפים עוד קצת טוויסט לביס.
אוזני המן במתכון של לולה וקובה מהוד השרון
מצרכים להכנת הבצק
500 גרם קמח
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה
10 גרם (כף) אפיה
קורט מלח
2 ביצים
מצרכים למלית הגנאש
500 גרם שוקולד מריר
500 גרם שמנת
200 גרם שברי עוגיות שוקולד
הוראות הכנה
1. בקערה עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים יחד, למעט הביצים, עד שנוצרת תערובת במרקם קראמבל. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל עד שמתקבל בצק אחיד.
2. מכסים את הקערה ומקררים כשעתיים במקרר. בזמן הזה פונים להכנת מלית השוקולד.
3. בסיר קטן ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת ומניחים בצד שיצטנן מעט. מוסיפים שברי עוגיות ומניחים בצד עד למילוי אוזני ההמן.
4. לאחר כשעתיים בקירור מחממים תנור ל180 מעלות, ומרדדים את הבצק לעובי של חצי ס״מ.
5. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס״מ, מניחים בעזרת כפית מהמלית במרכז העיגול וסוגרים את פינות המשולש.
6. מכניסים לתנור החם ואופים כרבע שעה.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת