פסטיבל הקולינריה טעם הטבע יתקיים בין התאריכים ה-17-26 במאי 2018 במתחם הפסטורלי של משתלת יגור. הפסטיבל, שמתקיים בפעם השמינית, כולל סדנאות שף למבוגרים ולילדים, ומהווה הזדמנות מצוינת להיחשף ולהכיר את שלל צמחי התבלין הגדלים במשתלה. את הסדנאות יעבירו השנה אשת הקולינריה מיכל אנסקי, השף שגב משה וזוכת מאסטר שף נוף עתאמנה אסמאעיל. ההשתתפות בפעילויות חופשית.
לא רק בחג: מתכונים לארוחת שבועות
מתכונים מומלצים לעוגות גבינה
איפה אוכלים בשבועות 2018? כל הדילים והמסעדות המומלצות
יחתום את האירוע. השף שגב משה (צילום: עידו איז'ק)
אז מה מחכה לכם במתחם?
אם אתם בשלנים מדופלמים שרק מחפשים חידושים וצמחי תבלין מרעננים, כנראה שפסטיבל טעם הטבע הוא בדיוק האירוע בשבילכם. משתלת יגור עשתה דרך ארוכה מאוד מאז נשתל בה הצמח הראשון לפני כשמונים שנה, והיום היא מהווה את אחד המרכזים הגדולים בארץ בכל הנוגע לסוגי צמחים ופתרונות גינון פרטיים וציבוריים. "המטבח הישראלי משלב את צמחי התבלין כמעט בכל מנה, וצמחים אלה הם הנמכרים ביותר במשתלות בארץ" מוסר לחן בין, מנכ"ל משתלות יגור. "פסטיבל טעם הטבע מזמין את מבקרי הפסטיבל ליהנות מחוויה ייחודית לכל החושים, וכמובן להמשיך ולהתנסות בגידול צמחי תבלין בבית ושילובם במטבח הפרטי". חברי המועדון של המשתלה אף יוכלו ליהנות לאורך שבוע הפסטיבל מ-40% הנחה על כל צמחי התבלין והירקות.
תגיע לתת כמה טיפים משלה. מיכל אנסקי (צילום: דן פרץ)
הסדנאות באירוע
את הסדנאות הראשונות תקיים זוכת מאסטר שף נוף עתאמנה אסמאעיל, שתגיע להעביר פעילות בישול מהנה ומיוחדת לילדים. הסדנאות של נוף יתקיימו בערב חג השבועות, יום שבת ה-19 במאי בין השעות 10:00-13:00 (סדנא כל חצי שעה). למחרת, ביום ראשון, ה-20 במאי, יארח הפסטיבל את מיכל אנסקי לשתי סדנאות מיוחדות שיתקיימו בשעות 11:00, ו-13:00, ואת האירוע ינעל השף שגב משה, שיגיע ביום שבת, ה-26 במאי לשתי סדנאות ב-11:00 ו-13:00. הכניסה לפעילויות, כאמור, ללא תשלום. אנחנו כבר הכנסנו ליומן.
טעם הטבע 2018, 17-26 במאי 2018, מתחם משתלת יגור (צמוד למחלף יגור).
לפרטים נוספים: 04-9848108
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת