נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מתכון לנאמס ויאטנמי – השף משה בדישי / מסעדת מינה טומיי 

>> אל המתכון המצולם

נאמס ויטנאמי של השף משה בדישי - מינה טומיי
מצרכים
12 דפי אורז מרובעים בגודל בינוני
חצי ק"ג פרגית טחונה
1 בצל סגול קצוץ דק
חופן עלי כוסברה שלמים
חופן עלי נענע שלמים
חופן עלי בזיליקום שלמים
1 צ'ילי אדום קצוץ
2 גבעולים למון גראס קצוץ(החלק הלבן בלבד)
רבע כוס פיש סוס
מיץ מלימון אחד
רוטב תמרינדי
חצי כוס רוטב תמרינדי
חצי כוס מי סוכר
מיץ מחצי לימון
מצרכים להגשה 
12 עלי חסה גדולים (עדיף חסה אמריקאית) 
חופן עלי כוסברה
חופן עלי נענע
חופן עלי בזיליקום
רוטב תמרינדי

אופן הכנה
בקערה מערבבים את כל חומרי הגלם עד לקבלת אחידות.
למלא קערה עם מים, לטבול בכל פעם דף אורז אחד למשך חצי דקה.
להוציא את הדף מהמים ולהניח על שולחן העבודה.
ליצור קציצה בגודל של אצבע מתערובת העוף ולהניח במרכז הדף.
לקפל את הדף משני צדדיו ולגלגל ולהדק (לחזור על הפעולה עם שאר הדפים).
לרוטב תמרינדי לערבב את כל החומרים יחד.

הגשה
בסיר, לחמם שמן עמוק בטמפרטורה גבוה (170 מעלות)
לטגן את הרולים בכל פעם ארבע,עד שמזהיבים (4 דקות) ולהוציא לנייר סופג
להגיש עם החסה, עשבי התיבול ורוטב תמרינדי 
לכרוך את הרול בחסה, עם מעט עשבי תיבול  ולטבול ברוטב

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?