נגישות
נגישות

נפלאות הכופתאות: איך מכינים ניוקי כמו שצריך?

איך תשיגו מרקם רך ונימוח, אבל יציב וממכר? באיזה סוג של תפוח אדמה מומלץ להשתמש ואילו רטבים יקפיצו את המנה? מוטי סופר, שף ובעלים של מסעדת רונימוטי בתל אביב, עם כל הטיפים למנה האיטלקית האהובה

המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 17/10/2018, 13:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

הזמנתם אורחים, קניתם מצרכים, פיניתם את היום ועכשיו צריך להשקיע. אם החלטתם ללכת לכיוון איטלקי (שתמיד מנצח) עשו זאת כמו שצריך, עם המתכון המפורט של המומחה מוטי סופר, שף ובעלים של מסעדת רפובליקה דה רונימוטי מתל אביב. בסרטון הבא השף מלמד אותנו צעד-צעד את רזי הניוקי - החל מבחירת תפוחי האדמה, המינונים הנכונים, ועד הרוטב הנכון שישלים את המנה. צאו לדרך ובהצלחה.

לה רפובליקה די רונימוטי - מזא"ה 5, תל אביב 053-9444003
לכל המסעדות האיטלקיות הטובות בתל אביב
להזמנת שולחן - לה רפובליקה די רונימוטי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)