בלב אזה"ת של פולג בנתניה אפשר למצוא מסעדות רבות ודוכני מזון. גם בשוק של נתניה יש מבחר גדול, וכיוון שנתניה היא עיר של קיבוץ גלויות ההיצע הקולינארי בה מגוון. כאן נכנסת לתמונה מסעדת קרנווין החדשה שנפתחה לפני מספר חודשים בתחם ביג.
המסעדה דרום אמריקאית מוצהרת, וניתן להבין זאת משמה, כיוון ש"קרנה" בספרדית זה בשר ו"וינו" זה יין ולהלן צירוף משובח. המסעדה רחבת ידיים ומאוד מרווחת ומושקעת, וכבר בכניסה ניתן לראות מקרר בשר מפואר וענק שמציע מגוון חלקים טריים לפי משקל בכל מידת עשייה בה תחפצו. כמו-כן, בקרנווין ישנן ארוחות עסקיות בימים ראשון עד שישי בין 11:00 ל-18:00 בערב. קרנווין מתאימה את עצמה גם לאירועים משפחתיים וגם לדייטים אינטימיים ,והכי חשוב שזה דייט עם בשר.
קרניבור בע"מ
התחלנו את הערב בשתי מנות ראשונות לפני הדבר האמיתי. מנה אחת ברוח התקופה הייתה מנת העראייס, דווקא לא מנה דרום אמריקאית בכלל אך בכל זאת התעניינו ויצאנו נשכרים. העראייס היא פיתה צלויה על האש ממולאת בשר והבשר היה טעים מאוד. גם הפיתה הייתה קראנצ'ית להפליא ולא שרופה מדי, וכמנה ראשונה זה בהחלט היווה אחלה של סיפתח. ליד העראייס קיבלנו טחינה וסלט של עגבניות עם פלפלים חריפים כדי להוסיף קצת רטיבות למנה. מנה נוספת הייתה החציל בלדי על האש ומעל טחינה. מנה קלילה ונהדרת, החציל נשרף כראוי והיה רך, חם וטעים והגביר את החשק לבשר.
בפינת הבשר יש שלושה דילים מצוינים לפי משקל של בין 500 גרם לקילו, וניתן ואף מומלץ לחלוק בהם. אנחנו הזמנו את דיל 750 גרם המורכב מפילה, סינטה ואנטריקוט. הבשר היה נהדר, טרי, והגיע בדיוק רב למידת העשייה אותה ביקשנו. הבשר הגיע עם תוספות של מג'דרה נהדרת ותפו"א לוהט בתנור עם שעועית ירוקה. הסטייק היה נפלא והסינטה נחתכה כמו מרגרינה, דבר שמעיד על טריותו של הנתח.
אז נסכם ונאמר שבשר טוב הגיע גם לנתניה וזאת בהחלט בשורה. יש כאן ידע והבנה בבחירתם של הנתחים ואופן הכנתם. כמו כן שאר המנות בהחלט היו טעימות ונתנו קפיצה לדרום אמריקה, אז אם תרצו לחגוג אירוע או שסתם הבטן שלכם זועקת לסטייק טוב - קרנווין היא אחלה אופציה עבורכם.
חשבון בבקשה:
חציל בלאדי - 27 ₪
עראיס - 27 ₪
קרנה-דיל 750 מ"ל - 284 ₪
סה"כ: 338 ₪ לזוג קרניבורים
קרנווין, גיבורי ישראל 5, מתחם ביג, פולג, נתניה. 053-9378610
* תוכן שיווקי
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת