הוא נולד בבואנוס איירס, עלה ארצה בגיל 19 וניהל כמה מהמטבחים המפורסמים בארץ. היום, עם רזומה של יותר מ-20 שנה כשף מדופלם שידוע לא מעט בזכותו אופיו החביב והצבעוני - גלוגר מתרווח במסעדה החדשה שלו הולה, ומתכוון להמשיך לבשל אוכל יצירתי בפרשנותו הייחודית והמרעננת. שאלנו את השף כמה שאלות לא פורמאליות על החיים הלוהטים במטבח.
שף מדבר אוכל: 5 מנות עם סיפור במסעדת הולה
צאו מהקופסה: מתכון של ויקטור גלוגר למרק סלמורחו קר
מסעדת הולה - לפרטים נוספים
שותה רום מיושן וחייב שמן זית איכותי במטבח. ויקטור גלוגר (צילום: גיל אבירם)
1. שם מלא
ויקטור גלוגר.
2. צבע סינר השף שלך
שחור.
3. עבודת המטבח הראשונה שלך
טבח מחלקת ירקות במסעדת "פאבילון דופין" בפריז.
4. הדבר הכי הזוי שביקשו ממך לעשות במטבח
עוגה בצורה של איבר מין גברי בגודל ענק לסועד שעבר ניתוח באיזור הזה.
5. הסרוויס הכי נוראי שחווית
שבת צהריים, 95 סועדים עם 40 בקשות מיוחדות ורק 3 טבחים. סיוט לאור יום.
6. חומר גלם שבלעדיו המטבח שלך לא שלם
שמן זית.
7. חומר גלם שלעולם לא יכנס אליך למטבח ומדוע
אין דבר כזה.
8. כלי אחד מהמטבח שלך שתיקח אתך לאי בודד
טרמומטר.
9. כשאתה חייב לתפוס פס, איפה נמצא אותך? (פס קר, מחבתות, גריל)
בכל מקום שצריך אותי גם בשטיפת כלים.
הבית החדש אחרי שנים בקלואליס. מסעדת הולה (צילום: אפיק גבאי)
10. לאן אתה יוצא כשבא לך ארוחת ערב טובה?
מסעדת אונמי ומסעדת פופינה בנווה צדק.
11. השף המקומי (בישראל) המוערך ביותר בעיניך
אוראל קמחי.
12. מנה שאכלת והתעצבנת שלא אתה המצאת אותה
ביצה עלומה בקראסט פילו עם קוויאר של השף ג'ואל רובושון.
13. הארוחה הכי מטורפת שחווית בעולם
במסעדה בצרפת בעיר ארל של השף ז'אן לוק ראבאנל.
14. המאנץ' הלילי שלך אחרי משמרת כשאיש לא מסתכל
חתיכות של גבינה צרפתית מסריחה.
15. באיזה מטבח אתה לא שולט מספיק והיית רוצה להתמחות?
קוריאני, בעיקר כי יש לי הרבה לקוחות קוריאנים במסעדות.
16. הקינוח האולטימטיבי בעיניך
ריבת חלב!!!!
17. הצ'ייסר הקבוע שלך
רום מיושן קובני.
18. מה מגישים בבופה החלומות שלך?
פיצה, גבינה, נקניקים, חמון ותמנון.
19. אם היית תבלין - מה היית ולמה?
מריחואנה... ככה זה אולי היה חוקי.
20. שיר מוכר שמתאר אותך הכי טוב
"את חירותי" של מוסטקי.
21. האו יו לייק יור אגז?
מקושקשות ולא מבושלות מדי.
22. גז או אינדוקציה?
אינדוקציה.
23. קפה שחור או אספרסו?
אספרסו, את הקפה השחור האחרון שתיתי בצבא לפני שנים רבות.
24. כפולה או משמרת מוצ"ש?
כפולה.
25. ולסיום סיומת - מה החלום הקולינרי הבא?
פנסיה במסעדת הולה.
מסעדת הולה - הירקון 87 תל אביב, 053-9386007
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת