בוקר טוב תל אביב. בראנץ' במסעדת הולה (צילום: ספיר קוסא)
עכשיו כשהטמפרטורה בחוץ כבר לא תמיד מאפשרת לפתוח את הסופ"ש בבטן-גב על החוף בתל אביב, זה לא אומר שאי אפשר ליהנות מהנוף הכחול, המרחבים והאוויר המתקרר. מסעדת הולה, שנפתחה לפני כשנה ברעש גדול והחליפה את מקומה של רפאל המיתולוגית, הספיקה לגבש זהות מהודקת יותר וכעת גם מאפשרת לכם לחוות את היופי של הים בארוחת בראנץ' בסופי השבוע. המסעדה ממוקמת על רצועת החוף היפה של העיר תל אביב ומציעה לכם - קהל הסועדים, שילוב של אוכל טוב ולוקיישן נעים לכל הרכב.
מה אוכלים?
במסגרת הבראנץ' החדש, שעלותו 135 שקלים לסועד, תקבלו מבחר גדול של מנות ראשונות שיוגשו למרכז השולחן, בהן סלט חצילים קלויים על גחלים עם צ'יפס חציל; איקרה טרייה שמכינים במקום (וללא תוספת של מיונז), אמפנדס במילוי זנב שור עם צ'ימיצ'ורי ועוד. חוץ מהראשונות המבטיחות, כולל הדיל גם מנה עיקרית לבחירה לכל סועד, ממגוון המנות המוצעות בתפריט: המבורגר פילה בקר עם כבד אווז, בצל מקורמל, צ'יפס ואיולי עגבניות שרי; פאייה פירות ים זוגית בניחוח זעפרן, עם שרימפס, קוקי סאן ז'אק, קלאמרי ומולים, ומנת "המשופד" - נתח קצבים עם פירה מדורה ובצלי שאלוט בציר בקר. הבראנץ' החדש מאפשר גם אופציה צמחונית וארוחת ילדים לקטנטנים, כך שכל אחד יכול להגיע וליהנות מהתפריט.
לצהריים חגיגיים. מסעדת הולה (צילום: באדיבות המקום)
בארנץ' סוף השבוע בהולה מוגש בימים שישי ושבת בלבד בין השעות 12:00-18:00. מומלץ להזמין מקום מראש.
מסעדת הולה - הירקון 87, תל-אביב, 053-9386007
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת