בילוי קולינרי. סטייק וירקות בטריולה פתח תקווה (צילום: באדיבות המקום)
מסעדת טריולה באה לעולם בקיץ של 2011, כיוזמה משותפת של האחים חן ותמיר חכים (שחובש במקום גם את כובע השף) יחד עם חברם הקרוב, תמיר פיירמן. השלושה הקימו את הביסטרו האיטלקי במטרה להעלות את הרף בענף המסעדות של פתח תקווה. שמונה שנים חלפו מאז, והיום כבר אין ספק שזה הצליח להם בענק - טריולה מהווה כיום מגדלור קולינרי באזור שנשלט בעיקר על ידי סניפים של רשתות ענק.
תו תקן של איכות
עם הצלחה גדולה מגיעה אחריות גדולה ובמסעדת טריולה מודעים לכך היטב. עדות לכך ניתן למצוא בעובדה שלאחרונה המסעדה הצטרפה למהפכה של חי בריא - תו שניתן למוצרי מזון מקומיים ואיכותיים שמקורם בבעלי חיים שגדלו בהתאם לדרישות הגבוהות ביותר, בהקשר של רווחת בעלי חיים ובריאות הציבור. נכון להיום, כל הנתחים על העצם המוגשים במסעדה, נושאים את התו המיוחד. המשמעות היא שכל הנתחים מגיעים מבקר כחול-לבן שגדל ברמת הגולן, בתנאים הומניים וללא אנטיביוטיקה כטיפול מניעתי. ובמילים אחרות, מדובר בבשר ברמה הגבוהה ביותר שיש.
חם ולוהט. ישר מהתנור בטריולה בפתח תקווה (צילום: באדיבות המקום)
גם טעים וגם משתלם
בנוסף לבשרים משובחים ומנות שף מוקפדות, תמצאו בטריולה גם שלל מבצעים אטרקטיביים. כך לדוגמה, בימי שלישי בערב, כל מי שיושב על הבר או במרפסת, יכול ליהנות ממבצע של בורגר 1+1 – מזמינים בורגר עם תוספת חמה מהתפריט ומקבלים בורגר נוסף במתנה. כמו כן, מדי יום שלישי מציעים בטריולה תוספות מעניינות במיוחד לכבוד המבצע כמו צלע אסאדו, אווז מעושן, גאודה, כבד אווז או גבינת סנט מור מקורמלת.
בנוסף, בכל יום שני מגישים במקום תפריט יין ללא תחתית - התפריט כולל מספר יינות שניתן ליהנות מהם ללא הגבלה לאורך כל הארוחה, תמורת תשלום חד פעמי של החל מ-45 שקלים. תפריט היינות של טריולה כולל יינות מובחרים מיקבי בוטיק בצרפת, ישראל ואיטליה. אם באלכוהול עסקינן, אי אפשר שלא להזכיר את הקוקטיילים המשובחים המוגשים במקום. בין היתר מדובר ב-Fun pine (טנקרי ג'ין, סירופ אננס, מיץ לימון, קאווה ודובדבן אמרנה) ו-Strawberry Milano (סירופ תות, פלנטיישן רום, קפטן ספייסד, לילט בלאן, אוורנה, מיץ לימון, כתר מלח ובזיליקום), כשאת הסירופים אגב, מכינים במקום המיקסולוגים המוכשרים של טריולה.
עסקיות שוות שוות
בימים ראשון עד חמישי, בין השעות 17:00-12:00, מגישים בטריולה תפריט עסקיות מהמשתלמים באיזור. הארוחות העסקיות כוללות מנה עיקרית כמו שרימפס לוהט, סלט פנצנלה או פילה דג לבן, שתייה קלה ומנה ראשונה כמו ברוסקטה חציל או מרק היום, במחיר העיקרית (עבור חלק מהראשונות יידרש תשלום נוסף). במסגרת העסקיות, כל הבירות והמשקאות המוגזים נמכרים בהנחה של 50% וכוס יין הבית עולה 28 שקלים בלבד. עוד נעדכן כי בטריולה ניתן להפיק אירועים קטנים ובינוניים, עסקים ופרטיים מכל הסוגים.
גם האווירה על רמה. מסעדת טריולה בפתח תקווה (צילום: באדיבות המקום)
ולסיום, 4 דברים שלא ידעתם על תו חי בריא:
טריולה - Triola - שחם 14, פתח תקווה, 053-9345515
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת