תפריט חדש בג'ורג' וג'ון (צילום: באדיבות המקום)
לפני כשנה נפתחה מסעדת ג'ורג' וג'ון בניצוחו של השף תומר טל במלון דריסקו, והפכה למוקד עלייה לרגל של כל מי שרוצה לטעום אוכל חדשני, מהפכני וחשוב מכל - טעים. כעת, מתחדשת המסעדה בתפריטים חדשים לכל שעות היום. סקרנים? הנה כל הפרטים
תפריטים עונתיים ומתחלפים הפכו להיות עניין שבשגרה כאן בארץ, האדמה, הטבע, חומרי הגלם המקומיים והראש היצירתי משתלבים ביחד לתוך מגוון רחב של מנות שפשוט אין ברירה אלא לתת להן ביטוי ממשי. תפריטי הערב החדשים בג'ורג' וג'ון, מטבח ישראלי מודרני משתנים לפי חומרי הגלם, הדגה המקומית ומוחו הקודח של טל. בין השאר הם מאופיינים בשימוש בירקות שורש, דגים נאים, שלל נתחי בקר, דגים, מיני פסטה ועוד. התפריט מחולק לראשונות קרות, ראשונות חמות, מנות עיקריות ומנות עיקריות במשקל.
ג'ורג' וג'ון - כל הפרטים
השינוי המרענן של מלון דריסקו תל אביב
פותחים ערב עם צוואר טלה ודבש ענבים
מה תאכלו בערב בג'ורג' וג'ון? ובכן, תוכלו למצוא מנות כמו סלט שורשים פרוסים דק בויניגרט רימון, שומשום מבושל וגרעיני דלעת (60 ש'קלים), סלט חסה פריכה עם שעועית מאש, פומלה, אספרגוס וגבינת סנט מור צלוייה (55 שקלים), טרטר אינטיאס עטוף בדלעת ואננס כבושים בלימון, כוסברה, ג'ינג'ר ופלפל חריף (70 שקלים) וטרין כבד אווז משובץ פיסטוקים, ריבת תפוז סיני ומרמלדת חבושים ובריוש קליפת תפוז (110 שקלים).
מבחינת ראשונות חמות, התפריט מציע מנות כמו אטריות ביצים דקות, סרטנים כחולים, תירס מתוק ומרק סרטנים (95 שקלים), "מנטי"- צוואר טלה עטוף בחובזה ושניהם בבצק, תבשיל חמציץ, בצל, שום ודבש ענבים (95 שקלים), או תמנון פרוס דק מאוד, קלמארי, יוגורט עשבים יבשים ושאטה, חציל שרוף וטלה פריך (80 שקלים).
מגוון וצבעוני. התפריט החדש של ג'ורג' וג'ון (צילום: באדיבות המקום)
ממשיכים עם לחי עגל ורכז רימונים
אחרי ציפייה רבה הגענו לקטגוריית המנות העיקריות. כאן תוכלו להתלבט בין לוקוס משופד על ענף שומר ברוטב בויאבז, דפי פסטה דקיקים, תפו''א זעפרן וירוקים (155 שקלים), לחי עגל שבושלה לילה בתנור אבן מזוגגת בציר של עצמה, תפו''א ראטה, גזרים אורגניים ושורשים שיש כל השנה (135 שקלים), כיסוני טלה מבצק גרוזיני בציר טלה, רכז רימונים, חסה ליטל ג'ים צרובה ותבלינים יבשים (135 שקלים), פסטה מבצק של קובה ממולאת בתרד, בצל שרוף, מנגולד ועשבי תיבול, פיסטוקים, מרק שקדים לבנים, זעתר, חמציץ ותרד (90 שקלים) ועוד.
גם עיקריות במשקל תוכלו למצוא, ביניהן ניו יורק סטייק צלוי על הגריל עם מח עצמות ובטטה צלויה (70 שקלים ל-100 ג'), שאטו פילה בקר (75 שקלים ל-100 ג') או דג שלם במעשנה עם ירקות צלויים בגריל, רוטב יין לבן, שום ועגבניות (60 שקלים ל-100 ג').
עסקיות בתנור או בגריל
עשינו לכם חשק? חכו, עכשיו מגיעים לתפריט העסקיות החדש, שמשתנה גם הוא לפי ההיצע היומי ומציע מנה ראשונה ועיקרית, במחיר העיקרית בלבד.
בין המנות הראשונות לפת צלויה ומעושנת עם גבינת פטה, זעתר ותבלין "דואה" מקומי, טרטר דג לבן עם אבוקדו טרי, מסבחה שעועית מאש וקרם פרש, דגים ופירות ים קצוצים בסכין, עטופים באטריות ורמיצ'לי פריכים ווינגרט קארי טרי, וכבדי עוף בקרם תפוח אדמה וכרישה צלויה בתנור אבן עם תרד טורקי.
מסעדת ג'ורג וג'ון במלון דריסקו תל אביב (צילום: באדיבות המקום)
בין העיקריות, תוכלו למצוא "סיר עונתי משתנה" שבילה את הלילה בתנור אבן וסופריטו שורשים (115 שקלים), נתח קצבים צלוי בגריל, פירורי לחם ופטרוזיליה, תבשיל כרוב, קייל, ושפצלה פלפל שחור (155 שקלים), לוקוס משופד על ענף שומרבר,כל מיני קישואים, שום, צ'ילי ונענע יבשה (175 שקלים), ו"כנפי דג" פריכות מאד, קרמל פלפלים אדומים, שעועית ירוקה, שום ולימון (115 שקלים).
מטיבי הלסת ביניכם, יוכלו להוסיף 40 שקלים ולסיים את הארוחה בטעם מתוק עם טארט אגסים וגלידת טונקה, או מילפיי תותים ופאט יסייר.
ג'ורג' וג'ון - George & John - אוארבך 6, תל אביב, 053-9381936
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת