אין כמו טיול חורפי בצפון, זו העונה המושלמת לצימר מפנק עם ג'קוזי לוהט, טיול בחרמון, או טיול בין הרים ירוקים. ארזו מזוודות, כוונו את הווייז ליעד שלכם ואל תשכחו להוסיף בדרך עצירה למסעדה טובה. אספנו לכם המלצות על חמש מסעדות בדרך לצפון: חלקן כשרות, חלקן פתוחות בשבת, כולן על טהרת הבשר אבל מתאימות גם לצמחוניים וטבעוניים ומציעות מנות פלאפל וחומוס אסלי. והכי חשוב: השירות של כולן מעולה והאוכל משביע וטעים. נסיעה טובה!
ממולאים דגים ובשרים
כוונו את הווייז: קריית טבעון
אצל אחים עדוי תוכלו לאכול כיד המלך ותמצאו מנות שמתאימות לכל היושבים לשולחן. במחלקת הבשרים תיהנו מסינייה, כבדים, לבבות, קבבים וסטייקים למביני עניין. במחלקת הדגים תמצאו מושט, דניס ולברק מצוינים. את הטוב שמרנו לסוף, במחלקת הממולאים תוכלו למצוא הכל מהכל: מוסקה, מקלובה, קישוא ממולא, עלי גפן, כרוב ממולא ועוד מגוון תבשילים עם ניחוחות מבית אמא.
צילום: אחים עדוי
פתוח גם בשבת: אחים עדוי, אלונים 2, קריית טבעון, העמקים. 053-9441406
פלאפל או שווארמה?
כוונו את הוויז: ביג כרמיאל
רעבים לפיתה או ללאפה מפוצצת? במאמא מיה התפריט קולע בול, בלי משחקים. פשוט בשר, שווארמה או פלאפל, ממש כמו שאנחנו אוהבים. אז תבחרו את המנה שלכם וכמובן את איך שתרצו לאכול אותה: בפיתה, בלאפה, בבאגט או בצלחת. את המנה תקבלו עם פינוק של סלטים, ממרחים ורטבים ואין מצב שלא תצאו משם שבעים.
צילום: מאמא מיה
פתוח גם בשבת: מאמא מיה, מעלה כמון 2, ביג כרמיאל, גליל עליון. 053-6853753
מדליוני פילה, כבד אווז ובשרים פרימיום
כוונו את הוויז: טבריה
אנשים של בשר? תצטרפו אלינו, בדיוק פתחנו שולחן אצל שאולי בשרים. אם אתם מבינים בבשר איכותי, תספיק לכם הצצה לתפריט כדי להבין שהמקום הזה הוא בול בשבילכם. מנות כמו כבד אווז עם ריבת בצל, חזה אווז עם טוסטונים, מדליוני פילה בקר עם צ׳ימיצ׳ורי ושום קונפי, מעידות על האיכות הבלתי מתפשרת. בתפריט הפרימיום של המסעדה ישנה כוכבת בלעדית, מנת הטריפל סטייק: אנטריקוט, פילה בקר וכבד אווז. בקיצור, תפנו מקום לארוחה טובה, אנחנו מקווים שאתם קרובים לצימר כי מכאן ישר לשנ"צ.
צילום: שאולי בשרים
כשר, סגור בשבת: שאולי בשרים, אור חיים 1, טבריה, סובב כינרת. 053-9415920
גריל ישראלי כשר
כוונו את הוויז: טבריה
המנות של המשבעה ניצלות על גריל פחמים ישראלי. המנות בתפריט הורכבו עם המון אהבה לאוכל ולסועדים, ואין ספק שבמסעדה זו תגיעו ותשבעו. אם הגעתם ביום שלישי אל תפספסו את צלחת הקוסקוס המעולה שלהם. ומה עם שאר הימים? חומוס, שקשוקה, סלט, פלאפל, סלטים ובשרים מכל הסוגים: שיפודים, שווארמה, שניצל וסטייק עגל או פרגית. אז מה למרוח לכם בלאפה?
צילום: המשבעה
כשר, סגור בשבת: המשבעה, העמקים 100, טבריה. 053-9367133
מנה או חצי מנה? שווארמה ושניצל לדרך
כוונו את הוויז: עמיעד
יש לנו רעיון: למה לעצור לאכול כשאפשר לעצור לטייק אווי? לקחת לדרך פיתה מפוצצת בכל טוב, להיכנס לאוטו עם הארוחה ולהמשיך לדהור לעבר היעד שלכם? אם בא לכם ביס חפוז, אבל וואלה, טעים בטירוף, לכו על שווארמה אבו סאלח שיפנק אתכם בפלאפל, שניצל או שווארמה בלאפה או בפיתה וימלא לכם את הרכב בניחוחות של אוכל טוב. כמובן, שאם תחליטו לעצור לארוחה בכל זאת, יש איפה לשבת.
צילום: שווארמה אבו סאלח
פתוח בשבת: שוואמה אבו סאלח, עמיעד, אצבע הגליל. 053-7931032
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
כתבות נוספות של עמית ביבר
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת