אחד המקומות האייקונים, המתויירים והאהובים ביותר בעיר תל אביב? נמל תל אביב! מתחם הבילוי והפנאי מושך אליו רבים, בין היתר בזכות האווירה הפסטורלית, מלודיית השקט הנעימה ותפאורת גלי התכלת. לצד אלו המבקרים בנמל, גם ישנם אלו שזוכים לגור בו. אחת הדיירות הוותיקות, האהובות והמוערכות ביותר בנמל היא ללא ספק "יוליה" - מסעדה בנמל תל אביב.
כבר 15 שנים ש"יוליה" מאכילה מקומיים ותיירים בארוחות בוקר, צהריים וערב. המסעדה שהתמחותה בדגים ופירות ים, מציעה לקהל הסועדים לא רק מנות טריות, עדכניות וצבעוניות, אלא גם תפאורה ייחודית המזינה ומשביעה את הרוח: קו ראשון לים התיכון. במסעדה כ-300 מקומות ישיבה, המחולקים למספר אזורים בהם תוכלו להתארח: בר פנימי, בר חיצוני, מרפסת מקורה ומרפסת פתוחה.
צילום: יוליה - Yulia
התחזית לחורף הקרוב? יוליה נמל ת"א!
להתחמם בחורף באמצעות מזגן או תנור? זו בהחלט אפשרות. אלו מכם הכמהים לאפשרות אחרת – טעימה, מחממת ומנחמת הרבה יותר, מוזמנים להגיע אל "יוליה" בנמל תל אביב. התפישה כי מסעדות נמל מותאמות בעיקר לעונות האביב והקיץ, היא טעות. ב"יוליה" לא רק שערוכים לאירוח בימים הסוערים והקרים בשנה, אלא שהחורף מביא עמו קסם וניחוחות ייחודיים המעצימים את החוויה! רק דמיינו לעצמכם יום חורפי-סגרירי, שבו אתם מתנחמים אל מול הגלים במרק דייגים (48 שקלים) ומקנחים בסופלה שוקולד חם (46 שקלים).
רכישה ישירה מדייגים, העדפה ברורה לתוצרת המקומית
איכותן של מנות וכך גם שביעות רצונכם כסועדים, נקבעות בעיקר על ידי טריות חומרי הגלם ואיכות הביצוע. ומדוע אנו מציינים זאת? משום שב"יוליה" עובדים במודל שנחשב ייחודי בסצנה המקומית, כאשר ההתעקשות עליו נועדה להבטיח עבורכם, הסועדים, חוויה קולינארית משובחת! ועל מה אנחנו מדברים?
"יוליה" קונים את פירות הים והדגים ישירות מהדייגים, ולא דרך שווקים או סוחרים. כלומר, מיד ראשונה. הרכישה הישירה מבטיחה כי חומרי הגלם לא עברו בין כמה ידיים (מה שעלול לפגוע בטריותם), אלא מהדייג ישירות אל מטבח המסעדה. כמו כן, השף רומן דימנט, המנצח על המטבח ביוליה נמל תל אביב, נותן עדיפות עליונה לחומרי הגלם המקומיים-ישראליים, ולפיהם מבוססות מיטב המנות המגיעות לצלחותיכם.
מהים לצלחת. צילום: יוליה - Yulia
יוליה אחת, שלושה תפריטים – אז מה אוכלים?
בכל יום מהשעה 08:00 ועד השעה 12:00, תוכלו ליהנות מארוחת בוקר מול גלי הים. בתפריט הבוקר תוכלו למצוא את הקלאסיקה הישראלית האהובה – אגז בנדיקט (76 שקלים), בורקס טורקי בעבודת יד (64) וגם מוזלי (56 שקלים).
החל מ-12:00 ועד השעה 17:00 בימים ראשון עד חמישי, מוגש תפריט הצוהריים עם הטבה של 50% הנחה על סלטים ומנות ראשונות. בין המנות המוצעות בתפריט: קבב דג ים (88 שקלים), פיש אנד צ'יפס (105 שקלים) ופילה לברק / לברק שלם (132 שקלים). החל מ-17:00, מוגש תפריט הערב הכולל מגוון מנות ראשונות, סלטים, מנות ביניים, מנות פסטה ועיקריות. בנוסף, ב"יוליה" מוצע תפריט ספיישלים יומי מתחדש, הנקבע בהתאם לדגה היומית.
צילום: יוליה - Yulia
יוליה - Yulia, האנגר 2, נמל תל-אביב. 053-9439386
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת