נגישות
נגישות

כפר בלב העיר: "בנחלה" - מסעדה באווירה כפרית

אז איך נשמעת לכם חוויה קולינארית בלב מטע פקאן? אם התחברתם אתם חייבים להכיר את "בנחלה" – מסעדה כפרה באווירה כפרית בנהריה, עם תפריט אקלקטי נהדר

המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 17/03/2022, 13:55
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מסעדת בנחלה התחילה את דרכה לפני כ-16 שנים, ולאחרונה חישבה את מסלולה מחדש. והתוצאה? אוכל בסגנון אקלקטי כפרי, המשלב שני תפריטים – בשרי וחלבי. אז אם אתם משתוקקים לחוויה הנשענת על השידוך שבין תפאורה פסטורלית (ומרגשת!) לאוכל משובח, אתם חייבים להכיר את "בנחלה".

בכל שעה ביום, השעה היא "בנחלה"

את המסעדה עוטפת גינה מרשימה ורחבת ידיים, המתאימה לכל שעה ביום. בגינה תמצאו מענה לארוחת בוקר רגועה ושלווה לקול ציוץ הציפורים, פגישת צהריים זריזה באוויר הפתוח, קפה של אחר הצהריים עם חבר או חברה, או ארוחה רומנטית לאור נרות ומוסיקה נעימה.

צילום: מסעדת בנחלה

והכי חשוב – מה אוכלים?

משעות הבוקר ועד הצהריים תוכלו ליהנות מתפריט חלבי, הכולל בין היתר ארוחת בוקר בנחלה (79/140 שקלים) המוגשת עם שפע מעדנים וגבינות, ביצים כמו שאתם אוהבים, לחמים, שתייה חמה ושתייה קרה, קערות בריאות על טהרת מזונות העל (44 שקלים), וקלאסיקות של בוקר כדוגמת בייגל סלמון (48 שקלים) וגבינת בוראטה (54 שקלים).

צילום: מסעדת בנחלה

החל מ-12:30 ועד הסגירה מוגש התפריט הבשרי. בין הפתיחים עליהם תוכלו להתענג: סיגר דגים (56 שקלים) המוגש עם מטבל טחינה ירוקה, לימון כבוש וסלט עלים קטן וגם רוסטביף מהמעשנה (67 שקלים). העיקריות נעות החל מנחמות איטלקיות כמו פסטה פפרדלה (76 שקלים) על בסיס שמן זית עם עגבניות שמש, תרד ופטריות, ועד סינטה עגל (128 שקלים) במשקל 250 גרם המוגשת עם תפוח אדמה.

בילוי משפחתי באווירה כפרית

ההורים שבחבורה כבר יודעים: תפריט ילדים במסעדה לא בהכרח הופך אותה למסעדה לילדים. בעוד ההורים כמהים לפסק זמן עם קפה משובח או כוס יין, הילדים לא ממש מתלהבים מישיבה ממושכת וצריכים (שלא נאמר: חייבים!) תעסוקה. "בנחלה", הצרכים של ההורים והילדים לא מתנגשים, אלא נענים במלואם: אפשרו לעצמכם לקחת אוויר ולגמוע את המשקה האהוב עליכם, בשעה שהילדים משתעשעים סמוך אליכם במתקני המשחקים שבמקום.

מבוקר חלבי ועד דינר בשרי: טעמה של "בנחלה"

"בנחלה" עושים שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, כאשר חלקם אף מיוצרים במקום. כך לדוגמא, במטבח לא תמצאו אבקות מרק (לא, גם לא את אלו "האיכותיות"), אלא צירי עוף וירקות המוכנים מאפס ומשמשים כבסיס למגוון רחב של מנות. בנוסף, את הבשרים, הדגים והירקות, רוכשים בעיקר מספקים מאזור הצפון במטרה לתמוך בהם.

צילום: בנחלה

"בנחלה", יצחק שדה 17, נהריה, 053-9443538

ראשון עד חמישי: 09:00-12:00 (מטבח חלבי) / 12:30-22:00 (מטבח בשרי)

שישי: 09:00-12:00 (מטבח חלבי) / 12:30-16:00 (מטבח בשרי)

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)