נגישות
נגישות

מסעדת קומראן - מסעדת שף כשרה בתל אביב

בעבר היה נדיר למצוא בתל אביב בירת הקולינריה הישראלית מסעדת שף כשרה. אך הימים האלה חלפו, ומסעדת קומראן המעולה לוקחת חלק במהפכה!

המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 07/04/2022, 20:17 תאריך עדכון: 07/01/2024, 11:30
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מסעדת "קומראן" נפתחה אמנם רק לפני כחודשיים, אך כבר הספיקה לכבוש מטרה גדולה וראויה: לספק חווית שף קולינארית עשירה וכשרה בעיר תל אביב. מערות קומראן שהתגלו בים המלח ב-1946 היו לתגלית מרגשת ו"קומראן" התל אביבית של 2022? צפויה לרגש את אלו המשתוקקים למסעדת שף מודרנית בליבה של העיר העברית הראשונה.

ב"קומראן" גודל המנות לא משקף את גודל החוויה

תפריט המסעדה כולל כ-22 מנות, כאשר רובן בגודל ראשונות. לירן צדיק, הבעלים של "קומראן" (כן, גם מי שחתום על הבייקרי המצליח מרמת חן ברמת גן – G27), מספר לנו על קונספט התפריט והמסעדה: "המטרה שלנו היא להעביר את הסועדים בחוויה עשירה ומגוונת. מסיבה זו, בחרנו ללכת על קונספט של תפריט חלוקה, כך שבמקום להתחייב למנה אחת גדולה, יכולים הלקוחות לטעום בביקור אחד מספר מנות. במידה שמתארחת אצלנו קבוצה גדולה יחסית של סועדים, אנו יודעים לתת מענה איכותי עם בשרים ודגים במשקל".

מנת רביולי שמוגשת במסעדת השף הכשרה "קומראן"צילום: קומראן

את המסעדה עיצב גל קהלון, שבחר קונספט ייחודי ומפתיע שלא הייתם מצפים לראות במסעדה תל אביבית. "קומראן" מעוצבת כמערת אבן, כאשר נוכח בה דו שיח עיצובי בין האותנטי והטבעי ובין המודרני והעדכני. הישן, הטבעי והאותנטי לא באים לידי ביטוי רק בעיצוב, אלא גם בשירים המנוגנים במקום: "ככל שהערב מתקדם, אנחנו מגבירים את המוסיקה ומשמיעים פלייליסט נוסטלגי שמעלה חיוך. המוסיקה המזרחית "של פעם" – הישנה והטובה, מנוגנת אצלנו לעתים קרובות", מוסיף לירן.

מקצה לקצה: מנתחים מובחרים ועד מנות טבעוניות

המטבח ב"קומראן" מובל על ידי לא אחר משף דימה מנשרוב, שהוכתר לא אחת כ"כוכב עולה" בסצנת הקולינריה המקומית. במסעדת השף התל אביבית שואפים לענות על כמה שיותר ההעדפות קולינאריות ולפנות לכמה שיותר קהלים, ומעיד על כך התפריט האקלקטי: החל ממנה טבעונית של שחלות חציל (61 שקלים) עם סקורדליה, פלפל חריף וזרעי עגבניות, דרך מנת - ריזוטו סלק (92 שקלים) עם פילה דג בר ים וטוויל תחרה, וכלה במנה בשרית לקרניבורים - קנלוני אונטריב (93 שקלים) עם ירקות שורש, בשמל מסויה וציר בקר.

לירן מוסיף: "המון מנות מהתפריט משלבות דגים ובשרים, כאשר על בסיס יומי אנחנו מקבלים סחורה טרייה. בנוסף, ישנן מנות שבבסיסן בשר שעבר יישון במשך שישים יום, כאשר תהליך זה תורם להעמקת הטעמים". ארוחות עסקיות יוצעו במסעדה לאחר חג הפסח, כך שבהחלט יש למה לצפות!

קומראן, הארבעה 21, תל אביב. 053-4261397

שעות פתיחה: ראשון עד חמישי – 19:00-23:00?

סיורי אוכל בבני ברק - לא רק לשומרי כשרות >>

מחפשים מסעדת שף כשרה? הקליקו רשימה המלאה>>

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
קומראן בתל אביב
053-4261397

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)