בחור בלגי, מנה איטלקית-אייקונית ומקום חדש בישראל: זהו תמצית סיפורה של "אנטוני'ס". האיטלקית-ירושלמית הכשרה, הוקמה על ידי אנטוני שעלה לארץ מבלגיה לפני 12 שנים. "אנטוני למד בישול באיטליה במשך עשר שנים, ועבד במגוון מלונות ומסעדות. כשחזר לבלגיה פתח מספר פיצריות, אך למרות תשוקתו לאוכל ואירוח, החליט לעשות שינוי באורח חייו: לחזור בתשובה ולעלות ארצה", מספר לנו דן, מנהל המקום.
אמנם לקחת לאנטוני קצת זמן, אך לבסוף זה קרה: לפני כשנה פתח את "אנטוני'ס" – פיצה כשרה בירושלים. מאז, אופף את רחוב שושן בעיר ניחוח משכר, שממגנט למקום גם את בעלי העסקים השכנים. צפייה באנטוני בפעולה במטבח הפתוח, אטרקטיבית לא פחות מאכילת הפיצה עצמה. עם הזמנתכם, תוכלו לראותו מכין את הפיצה במסירות ובתשוקה: מלישת הבצק, דרך יציקת הרוטב וההעשרה בתוספות, ועד הוצאת הפיצה מהתנור הלוהט והגשתה ללקוחות.
צילום: פיצה אנטוני'ס
24 שעות הכנה, 14 סוגי פיצות: "אנטוני'ס"
תפריט הפיצות מחולק לאדומות ולבנות וכולל לא פחות 14 (!) פיצות שונות. "פיצות כידוע נבדלות זו מזו בבצק שלהן. במטרה להעניק ללקוחותינו חוויה של פיצה איטלקית אותנטית, אנו מכינים אותה על בסיס בצק מחמצת. תהליך הכנת הבצק אמנם ארוך ודרושות כ-24 שעות עד שהוא הופך לפיצה, אך ההנאה של לקוחותינו מזכירה לנו שההשקעה משתלמת. אנחנו אמנם מגישים מנה שבמהותה היא "פאסט פוד", אך אנחנו מכינים אותה ברמה הגבוהה ביותר!".
אז לצד המרגריטה הקלאסית והאהובה (48 שקלים), מוצע לכם שפע של פיצות עם תוספות טריות ומפנקות – מפיצה לה עשירה (64 שקלים) על בסיס רוטב עגבניות, פטריות טריות, גבינת מוצרלה וקרם כמהין, ועד לה לבנה (64 שקלים) על בסיס רוטב לבן מגבינות, גבינות גורגונזולה ומוצרלה, אגוזי מלך ופטריות.
צילום: אנטוני'ס
על החוויה האדירה ששואפים ב"אנטוני'ס" להעניק ללקוחות, מספר מרכיב חשוב נוסף בפיצה. "את כל מה שאנחנו יכולים להכין, אנחנו מכינים במקום. זה אומר שגם הרטבים המהווים את הבסיס לפיצה – רוטב העגבניות ורוטב הגבינות של הפיצות הלבנות, מוכנים אצלנו במטבח", הוא מוסיף.
הנאמנות למסורת האיטלקית באה לידי ביטוי גם בתפריט הקינוחים, בו תוכלו למצוא פנקוטה (24 שקלים) עם פירות יער, וגם את הקינוח המזוהה ביותר עם המטבח האיטלקי – טירמיסו (26 שקלים). כמו אלו המלוחות, גם המנות המתוקות זוכות לתשומת ליבו של אנטוניו ומוכנות כולן במקום.
אנטוני'ס, שושן 4, ירושלים. 053-6228321
ראשון עד רביעי – 12:00:23:00
חמישי – 12:00-23:30
שישי - סגור
מוצ"ש – שעה אחרי צאת שבת ועד 24:00
מסעדה כשרה.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת