"תאיו שף דגים" נפתחה לפני כ-16 שנים, במהלכן הספיקה לצבור קהל לקוחות נאמן. "רוב הסועדים שלנו הם לקוחות חוזרים, ובזכות המיקום האטרקטיבי שלנו מול גלי הים מגיעים אלינו מכל הארץ!", מספר לנו מנהל המסעדה, רמי כהן. "המסעדה מצטיינת באווירה חמימה, עוטפת ונעימה, ואני מאמין שמלבד האוכל הנפלא והנוף המשגע חוזרים אלינו גם בזכותה", הוא מוסיף. משיחה איתו, מתברר כי לא רק הלקוחות במקום קבועים, אלא גם הצוות. "ענף המסעדנות ידוע בתחלופת עובדים גבוהה, אך אנחנו מתגאים בצוות ותיק ויציב שמשרת במקצועיות ואדיבות את לקוחותינו".
"תאיו שף דגים" - מהים, אל הבטן ואז אל הלב
מי שמוביל את המטבח ב"תאיו שף דגים" הוא שף קובי מלכו, כאשר על הדרך שעוברים חומרי הגלם עד הפיכתם למנות, מספר לנו רמי. "אנחנו מקבלים אספקת דגים טריים על בסיס יומי, כך שלקוחותינו מקבלים את המנות הטריות ביותר. בהמשך ישיר ומתוך רצון לספק חוויה מצוינת הנשענת על טעמים טובים וטריות חסרת פשרות, אנחנו בוחרים שלא לקנות דבר מספקים חיצוניים, אלא להכין את הכל בעצמנו".
צילום: תאיו שף דגים
בין הדגים המוצעים בתפריט תמצאו מוסר שלם, פילה סלמון וגם פילה בורי (99 שקלים) המוגשים עם תוספות. רמי כהן, מנהל המסעדה, מציין בפנינו מהי המנה שלטעמו כדאי להזמין: דואט בין שני אוצרות ים – דג מוסר ופירות ים (139 שקלים) המוגשת ברוטב של שמנת וסויה. ואם חשבתם שרק הים מככב בתפריט, כדאי שתחשבו שוב: בתפריט תמצאו שפע מנות בשריות כדוגמת קבב טלה (88 שקלים), טריו תאיו (219 שקלים) – פילה בקר, כבד אווז ואנטרקוט, וגם סטייק פרגית (88 שקלים).
ב"תאיו שף דגים" מוגש תפריט עסקיות בימים ראשון עד חמישי בין השעות 12:00 ל-17:00, אך זהו לא הדיל האטרקטיבי היחיד: בכל ימות השבוע ובכל שעה ביום, תוכלו ליהנות ממנות ראשונות במחיר מוזל עם הזמנת מנה עיקרית מהתפריט. בנוסף, דעו כי במסעדה ניתן לערוך אירועים פרטיים ועסקיים בשני חללים המותאמים לאירוח 20-40 אורחים.
תאיו שף דגים, דרך בן גוריון, בת ים, 053-944-0007
שעות פתיחה: ראשון עד שבת – 09:00-23:00
*בימים ראשון ועד חמישי, אורחי המסעדה יכולים ליהנות מחנייה חינם בחניון הסמוך (בשישי ובשבת – בתשלום).
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת