מהיום בו נפתח, הפנינג הבשרים של "בישיקיו" מוצע בקונספט המפנק, הנדיב והמשביע יותר: ארוחת אכול כפי יכולתך בשרית. להסתפק בחגיגת הבשרים זו אמנם אפשרות, אך ב-BishiQ דואגים גם להרוות את צימאונם של הסועדים. "תקופה ארוכה עסקתי בקייטרינג של בשרים מעושנים. בהמשך, גיליתי גם את תחום הבירה שנשבתי בקסמו. מהר מאד החלטתי לשדך בין שתי האהבות שלי – בשר ובירה, וכך המקום שלנו נולד לפני כ-6 שנים", מספר לנו ניר בישיק.
בתמורה ל-285 שקלים לסועד (או 185 שקלים לארוחה צמחונית), תוכלו ליהנות מארוחת בשרים עשירה ונדיבה, הנפתחת עם מגוון סלטים המוכנים במקום כדוגמת חציל קלוי עם טחינה גולמית, קרפצ'יו סינטה ועוד. לאחר "מופע החימום", יוגש בהדרגה לשולחנכם מיקס בשרים – מעושנים וצלויים. "הארוחה כוללת מגוון אדיר! החל מעוף מעושן, בריסקט ואסאדו, ועד חזה אווז וספייר ריבס טלה. בהמשך אנו צולים שפע בשרים על המנגל: פרגיות, סינטה, אונטריב, אנטרקוט, דנוור קאט ואפילו "סושי" העשוי מסינטה ושומן כבש".
צילום: בישיקיו
שתו כפי יכולתכם בירות הבלעדיות ל"בישיקיו"!
ארוחת שחיתות ללא משקאות נלווים? אנחנו לא שמענו עליה, ומסתבר שגם ב"בישיקיו" לא. במקום מוגשים ארבעה סוגי בירות בלעדיים שלא תמצאו בשום מקום אחר. "הבירות שלנו לא משווקות למקומות נוספים, אלא שהן בלעדיות אך ורק לקהל הסועדים שלנו", מספר לנו ניר. "אנו מציעים שנים סוגים של 5% - פילזנר וחיטה בווארית, ועוד שני סוגים של 8% - דופלבוק כהה ועוד בירה שהיא שילוב חיטה ושעורה".
ואם כבר הזכרנו שחיתות, אי אפשר שלא לדבר על המנות שיחתמו בטעם מתוק את חווייתכם שצפויה לארוך כשעתיים וחצי: עם סיום הארוחה מוגשים קינוחים תוצרת בית - עוגת שמרים ומלבי.
"בישיקיו" לא מבשלים רק בירה, אלא עוד המון הפתעות שבדרך
בשלב זה המקום פתוח רק בימי שלישי עד חמישי. הסיבה, בין היתר, היא תהליך העישון. "מדובר על תהליך שאורך בין 20-25 שעות. מאחר שאנחנו כשרים, את ההכנות המקדימות לאירוח אנו עורכים בימי ראשון ושני", מספר לנו ניר. עם זאת, יש לנו מספר בשורות משמחות לקרניבורים שבחבורה: הראשונה היא שבקרוב מאד תוכלו להתארח בהפנינג הבשרים גם בימי שני שיחגגו כערבי קונספט. השנייה היא שבחודש הקרוב "בישיקיו" ישיקו ארוחת בראנץ' בשרית בימי שישי, והבשורה השלישית היא שהמקום פתוח לארוחות צוהריים לקבוצות של מעל ל-30 סועדים.
בישיקיו, האלון 26, משמר איילון. 053-936-9663
ימים ושעות פתיחה: שלישי, רביעי וחמישי – 17:30-24:00
כשר
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת