דגים, פירה וסלט עגבניות חריף
טוב, דמיינו את זה רגע, התיישבתם וקיבלתם מאזטים עם פרנה חמה וסלט ישראלי קצוץ דק, נשנשתם קצת אבל שמרתם מקום למנה העיקרית. מה שיבוא אחר כך זה דג בדיוק כמו שאתם אוהבים – שלם או מפולט, בתנור או על הגריל, מכל סוג שתבחרו. תוכלו גם לקחת פסטה מפנקת או פיש אנד צ'יפס. דמיינתם? יופי! עכשיו תנו קפיצה להפי פיש בממילא ירושלים ובואו לטעום מכל הטוב הזה. נו מה נעשה, אין כמו מסעדות שצריך לפתוח כפתור כדי לנשום אחרי הארוחה. מסעדת הפי פיש כשרה למהדרין, מגישה דגים מעולים ומנות פסטה חלביות משגעות. טעים כאן ושמח כאן.
צילום: הפי פיש
הפי פיש. ממילא 14, ירושלים. 053-9379460
בשר, תבשילים ומטוגנים לפי משקל
שלא תגידו שלא אמרנו, אתם הולכים להיכנס במטרה למלא קופסה אחת או שתיים גג ולזוז הביתה לאכול את הארוחה שלכם, אבל לקייטרינג מזרחי תכניות משלו. כאן באים לאכול כשבא לכם הכל מהכל, לכאן מגיעים כדי לפוצץ קופסאות ולמלא את המקרר. מכל דבר יש מבחר בלי סוף – מטוגנים, תבשילים, תוספות, מנות טבעוניות וצמחוניות, בשרים ועוד.
אחרי שתסיימו להעמיס מהאוכל החם, תציצו גם במחלקת הסלטים שלהם: חומוס, טחינה, ירקות, כרוב, גזר ואמאל'ה, מה אין כאן? אנחנו מודים, אנחנו פריקים של סלטים! הרעננות, הצבעים והקריספיות של הירקות פשוט משדרגים לנו כל ארוחה טובה. מבטיחים שלא תצאו מכאן רעבים.
קייטרינג מזרחי. גיבורי ישראל 7, נתניה. 053-9375312
אוכל ערבי אותנטי, מהמסח'אן ועד הכנאפה
מה אתם מדמיינים כשאתם שומעים "אוכל ערבי אותנטי"? כי אנחנו ישר בונים על השפע, על הטעמים העמוקים ועל השירות החם והנעים... אז תקשיבו טוב, קלענו בול. ברשטא תמצאו שישברק מעולה! המסח'אן טעים ברמות שאי אפשר להוריד את המזלג, הספיישלים אף פעם לא מאכזבים ויש להם גם תפריט ילדים. אחרי שתסיימו להתנפל על כל ביס, תורידו את האוכל עם קפה טוב וכנאפה מעולה! יש כמובן גם בקלאוות וקינוחי קדאיף אחרים. בקיצור, מקום מצוין כשבא לכם אוכל אותנטי מוצלח.
צילום: רשטא
רשטא. ירושלים. 053-9376591
באוכל ביתי, קשה מאוד לטעות. מזהים מיד לפי הריחות והצבעים שמדובר באוכל מוצלח וטעים. יודעים מה? זה לא רק המנות, זה גם השירות. כשמדובר באוכל שמבושל באהבה, תזהו שהגעתם למקום הנכון כבר מהחיוך של האנשים שייגשו אליכם, רואים שהם כאן כי הם אוהבים את האוכל שלהם ואוהבים לבשל לכם. אז תיהנו מכל ביס וגם מהשירות! ואל תשכחו כשמגיעים הסלטים – שכדאי לשמור מקום גם למנה העיקרית.
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
כתבות נוספות של עמית ביבר
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת