נתחים, המבורגרים ומה שביניהם. העיקר שיהיה בשר איכותי, עשוי במידה הנכונה ועם התיבול הנכון. אנחנו מתים על בשר! בכל צורה שהיא: סטייקים על הפלנצ'ה, אסאדו בתנור, המבורגר איכותי ועסיסי ואפילו הקרפצ'יו של הפתיחה. אם אתם איתנו, עזבו את הפיתות והסלטים ובואו נגיע ישר לדבר האמיתי.
אסאדו בתנור ואנטיפסטי
בתכלס, האנטיפסטי פה רק ליופי, מה שמעניין אותנו זה האסאדו. חיפשנו את המקום המתאים, כזה שמבשל את האסאדו בתנור שעות נוספות ומגיש אותו רך בטירוף. אז איפה מצאנו את האסאדו שלנו? במסעדת לריס. אצל לריס מגישים את כל סוגי המנות, מבוקר קליל ועד בשרים מפוארים. את האסאדו שלהם הם מכינים בתנור במשך 6 שעות ומגישים אותו עם אנטיפסטי במבחר צבעים. הבשר התפרק על המזלג, היה רך מאוד וטעים להפליא. מלבד אסאדו יש בתפריט הבשרים גם נתחים משובחים, קורדון בלו משגע, המבורגר, צלעות כבש ועוד.
צילום: לריס
מסעדת לריס. סכנין. 053-9375979
צלעות, סינטה, או אנטריקוט?
בואו נדבר נתחים! פשוט וטעים – לנעוץ את המזלג בבשר, לחתוך ביס, לטבול בצ'ימיצ'ורי וליהנות מהטעם ומהמרקם. אין כמו בשר איכותי. ככה, לא מעניין אותנו אם יש לידו תוספת או סלט, פיתה או לאפה, ובינינו? שלא יהיה כלום! רק בשר טוב, רוטב צ'ימיצו'רי טעים ואנחנו מסודרים.
את הבשרים שלנו אכלנו במסעדת אלודיאן. שם כל התפריט הוא על טהרת הבשר. מתחילים עם שיפודים וומגיעים לעיקר – הסטייקים. בתפריט צלעות טלה עם עצם, סינטה טלה עם עם, אנטריקוט ללא עצם, סינטה ופילה. כמובן שיש גם ארוחות מיקס מיוחדות לזוג או לארבעה.
צילום: אלואדין
אלודיאן, ירכא. 053-9367558
סטייק מפולפל, או פילה מוקרם.
אם בא לכם להינות מבשרים בתיבול ובטעמים מיוחדים, חכו שתשמעו על המקום הזה. כאן תוכלו לאכול בשר מוקרם, או ברוטב פיקנטי, עוף בטעמי שום לימון, או נתח לצד אנטיפסטי. אם נפתח לכם התיאבון, בואו למסעדת טורקיז.
בתפריט הבשרים שלהם, היו כמה מנות שגנבו את כל תשומת הלב. סטייק פילה מוקרם בשמנת פטריות, סטייק מפולפל בשמנת וחרדל פיקנטי, סטייק עוף עם טעמי שום ולימון מעולים ומנות נוספות טובות. כל המנות מוגשות עם אנטיפסטי!
צילום: טורקיז
טורקיז, מג'דל אל כרום. 053-5557707
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
כתבות נוספות של עמית ביבר
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת