נגישות
נגישות

מ-1967 ועד היום: "ושבעת וברכת" – מסעדת גריל בשכונת התקווה  

ברחוב הראשי של שכונת התקווה, בלב לבו של השוק התוסס והצבעוני, פועלת מסעדה שהטעם הדומיננטי בה הוא "הטעם של פעם": מנות פשוטות ונגישות הארוזות באווירה ביתית וחמימה. את הגעגועים שפוקדים אתכם, תוכלו פשוט לאכול.

המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 25/07/2022, 9:20 תאריך עדכון: 25/07/2022, 10:21
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

עובדה: נדירות המסעדות שמאכילות ומשמחות סועדים לאורך עשרות שנים. ובכל זאת, בלב שכונת התקווה שבדרום תל אביב, פועלת מסעדה ותיקה, שניחוחות צליית בשרים עולים ממנה משנות השישים ועד היום: מסעדת הגריל "ושבעת וברכת". כשמנסים להבין מהו סוד קסמה, מגלים את קצבו התוסס של השוק, צליל הצלייה שמנגן נון סטופ במקום, הניחוחות שאין שני להם, הבשרים העסיסיים, השפע האדיר והאירוח הנדיב.

צילום: ושבעת וברכת

סיפור על ניצחון ותשוקה לאוכל ואירוח: מסעדת "ושבעת וברכת"

סיפורה של המסעדה שנפתחה אי שם בשנות השישים, ממשיך להיכתב עד עצם היום הזה. את הפרק הראשון בסיפור חלק איתנו לא אחר מהבעלים, דרור מזרחי. "את המסעדה פתחנו בשלהי שנת 1967. באותם ימים היא נקראה "מסעדת הניצחון", כאשר השם חגג וסימל את הניצחון במלחמת ששת הימים", הוא מספר לנו. "המסעדה שלנו הייתה ידועה בברנז'ה ופקדו אותה ידוענים רבים - מאמנים ועד פוליטיקאים. באותם ימים, היינו למסעדה היחידה שהייתה פתוחה בשעות הלילה המאוחרות". כיום, על ניהול המסעדה ואירוח הסועדים אחראיים דרור ושני בניו, שרק לאחרונה פתחו מסעדה נוספת בראשון לציון, "אמילי".

צילום: ושבעת וברכת

מתגעגעים לטעמים של פעם? אכלו אותם!

מסעדת "ושבעת וברכת" לא מצניעה את הפשטות שבה, אלא מתגאה בה. בזמן שמסעדות גריל רבות מתאמצות להמציא עצמן מחדש, המסעדה הוותיקה משכונת התקווה מקפידה על האותנטיות והטעמים המזוהים איתה וזהו ייחודה. "אנחנו מייצרים הכל במקום, בדגש על הטעמים שזוכרים לקוחותינו מפעם", מספר לנו דרור. "החומוס והטחינה שלנו מיוצרים בנוסח ביתי, והסלטים טריים ומוכנים על בסיס יומי". בזכות מנעד הטעמים האחיד והעקבי עליו מדבר דרור, לקוחות רבים זוכים להשביע גם געגועים באמצעות מנות אהובות שאכלו לפני שנים.

צילום: ושבעת וברכת

אז למה תוכלו לצפות מחוויית האוכל-אירוח ב"ושבעת וברכת" – מסעדת גריל בשכונת התקווה? לשפע ומגוון! בזמן שתעלעלו בתפריט ועוד לפני שתבחרו את מנת הבשר המועדפת עליכם, תגיע אל שולחנכם פלטה עשירה המורכבת מ-12-14 סוגי סלטים טריים המוכנים במקום מחומרי גלם משובחים (כ-17 שקלים לסועד). הזכרנו שפע, זוכרים? כל הסלטים, ללא יוצא מן הכלל, יוגשו אל שולחנכם ללא הגבלה ובתוספת לאפות חמות. תפריט העיקריות כולל שפע סוגי בשרים – משיפוד חזה עוף במרינדה (27 שקלים), דרך שיפוד אנטרקוט (40 שקלים) ועד צלעות טלה (119 שקלים), כאשר לכל אלו תוכלו להוסיף מנת צד בתשלום, כדוגמת אורז, צ'יפס או סלט ירקות.

"ושבעת וברכת", אצ"ל 47, תל אביב

טלפון: 053-943-9884

ימים ושעות פתיחה: ראשון עד חמישי – 11:00-02:30

מוצ"ש: מצאת השבת ועד 03:00

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)