מותג המסעדות "פרש דה מרקט" שפועל כיום בשלל לוקיישנים – מהקריות ועד כפר סבא, נולד מתוך רשת הבוטיק התל אביבית – "פרש קיטשן". הרשת חרטה על דגלה את נושא השקיפות מול הלקוח, כך שההחלטה למקם בלב ליבן של המסעדות את המטבח, לא ממש מפתיעה. עם הגעתכם אל כל אחד מסניפי הרשת, תבחינו מיד במטבח התוסס-פתוח שהינו אטרקציה בפני עצמה.
אז כן, את ההמתנה להגעתן של המנות שהזמנתם, תוכלו להעביר בצפיית LIVE בשפים וטבחים פותחים בצקים ומתבלים סלטים, במנות מהבילות על כיריים, בברמנים הרוקחים שייקים מושחתים וכמובן שגם בשלל מנות נכנסות ויוצאות מן הטאבון.
צילום: פרש דה מרקט
כאמור, רשת המסעדות שמה במרכז שני דברים: את הלקוח ואת הטאבון. לא משנה באיזה סניף תתארחו, הרי שלא תוכלו להתעלם מנוכחותו ועוצמתו של הטאבון. "כשאנחנו מתכננים הקמה של סניפים חדשים, המחשבה הראשונה שמנחה ומנהלת אותנו היא היכן ימוקם הטאבון. אנחנו בין הרשתות הבודדות שעובדות עם טאבון אש ולא עם תנור חשמלי, כאשר הסיבה לכך היא הערך האדיר שהוא מעניק. האש הישירה תורמת בארומה, בטעם ובמרקם של הבצקים, ירקות ודגים הפוגשים בה, ואלו מעצימים את חוויית האכילה של הלקוחות שלנו", מספר לנו מנכ"ל הרשת, יונתן אלוני. הטאבון עליו מדבר יונתן הינו טאבון איטלקי אותנטי בצורת כיפה ענקית, כאשר ב"פרש דה מרקט" משמישים אותו עם הכנת שפע מנות – מבייגלה, דרך ריפיאנה ועד מאפה קרם שקדים מתוק.
המאפים, הפסטות, הפיצות והקינוחים הנאפים בתוכו, מטופלים ברגישות ומושגחים בקפדנות על ידי "אמני טאבון" מיומנים. "לא כל מי שיודע לעבוד עם בצק יודע לעבוד בהכרח עם טאבון", משתף אותנו יונתן. "אנחנו מבצעים הכשרות ייעודיות לעבודה עם התנור הייחודי, שכן נדרשת בקרה על הטמפרטורה והתאמתה לסוג והיקף המאכלים הנאפים בו ברגע נתון".
צילום: פרש דה מרקט
גם מנות הסובלות מתדמית מיושנת (טעימות ככל שיהיו), הופכות בזכות הטוויסט שמעניק הטאבון למרגשות, טרנדיות ומענגות. אז שלא תגידו שלא אמרנו, אזהרת ריור לפניכם: ב"פרש דה מרקט" תוכלו ליהנות מסלט טוסט פוקצ'ינה (68 שקלים) המוגש עם נגיסים של מיני פוקאצ'ה הממולאים בפסטו וגבינת מוצרלה. הסלט אמנם חב את הטוויסט לטוסט אך גם לאופן הכנתו, שכן במסעדות הרשת לא משתמשים בטוסטר, אלא מכינים את כוכב הסלט בטאבון הלוהט.
גם מנת השקשוקה המוגשת ב"פרש דה מרקט" בשתי ורסיות – שקשוקה גלילית / שקשוקת הבית (62/59 שקלים), זוכה להתעטף בחום הטאבון. אז רק למקרה שתהיתם, ארוחת הבוקר האהובה אינה מוגשת עם לחם, אלא עם בייגל ירושלמי ענק הנאפה בטאבון בטמפרטורה המגיעה עד ל-400 מעלות.
צילום: פרש דה מרקט
הטאבון "מחבק בחום" גם מנות העשויות מבצק טרי המותפח במקום, כאשר הבולטות ביניהן הן חצ'פורי הגבינות (62 שקלים), והריפיאנה (באיטלקית: ממולא) המוגשת בארבעה מילויים שונים (59-62 שקלים), ביניהם תרד וגבינת חלומי עם פטריות. ומאחר שכבר הזכרנו את איטליה, חובתנו לכוון ספוט גם על מנת הרוטלו (68 שקלים) – גלילי פסטה הממולאים בגבינות.
צילום: פרש דה מרקט
"פרש דה מרקט", ויצמן 207, כפר סבא
ראשון עד חמישי – 09:00-23:30
שישי – 08:00-13:30
שבת – שעה מצאת השבת ועד 23:30
טלפון: 053-938-5940
"פרש דה מרקט", דרך הדרום 3, קריית גת
ראשון עד חמישי – 09:00-23:30
שישי – 08:00-13:30
שבת – שעה מצאת השבת ועד 23:30
טלפון: 053-9416941
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת